- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Kriterlerinizin 2 3 ve 4 harften olustugundan hemfikiriz sanirimOnemsemedigim 1 detay, bana fark yapmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kriterlerinizin 2 3 ve 4 harften olustugundan hemfikiriz sanirimOnemsemedigim 1 detay, bana fark yapmaz.
Detaylara önem veririm, detaylar 1 çok şey anlatır.Onemsemedigim 1 detay, bana fark yapmaz.
gerçekten çok naif bir hanımefendi
![]()
:tickled_pink:Degerli survivor bagimlilari gunluk dozlar alindimi
AGM felsefesi diyoruz biz bunaKriterlerinizin 2 3 ve 4 harften olustugundan hemfikiriz sanirim![]()
Serkan kardeşim derin felsefeyi çok sever.Google'a yazdım AGM felsefesi diye karşıma ibni sina ve ebu bekr razi diye bir islam düşünürü çıktı, hayırdır inşallah dedim ve tereddütsüz kapadım sayfayı. Serkan'ın böylesine derin işlerle uğraştığını bilmiyordum açıkçası.
Agm kuramı hayatimiz icin onem arz etmektedir ,Agm nin olmazsa olmazi A dır G ve M bunlari tamamlar diyebilirim.

Kimisi Mye daha çok önem vermez mi üstad örneklerle açıklar mısınAgm kuramı hayatimiz icin onem arz etmektedir ,Agm nin olmazsa olmazi A dır G ve M bunlari tamamlar diyebilirim.
Agm kuramı hayatimiz icin onem arz etmektedir ,Agm nin olmazsa olmazi A dır G ve M bunlari tamamlar diyebilirim.
Kahpece ve dayanaksız buluyorum acikcasi bu gorusu.M ye onem veren erkek, vakti zamani gelir G 'sini dovdurmekte beis gormez!!Kimisi Mye daha çok önem vermez mi üstad örneklerle açıklar mısın
Yunus G. Dövdüren ?Kahpece ve dayanaksız buluyorum acikcasi bu gorusu.M ye onem veren erkek, vakti zamani gelir G 'sini dovdurmekte beis gormez!!