Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Bu yıl izleyecektim aslında Eser var diye herif bariz komik ve gıcık bir adam rakibi deli eder diyordum nitekim Serhatı çok kez delirtti. Sonra gece Acunun mabadına yengeç soktu diye gönderdiler adamı ben de bıraktım.

Yalnız her şey dombili Yiğitin yüzünden burada Eser dedim atladı hemen ben de onu desteklicem diye sonra adam çürüdü adam dokunduğunu kurutuyor.

Kendisine mesaj göndermek ister misin kanki @Yiğit Karagöz

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

kesinlikle haklı olma ihtimalin var gibi kardeşim var bu yiğit'de bir acurluk. ben de eser malı tarabyadan dominiğe sokamadığı için delirdi falan diye düşünmüştüm.

Bunlar her gun neyin yarışmasını yapıyor yaw . Eleme günleri ne zaman bunların sayın survivor sevdalımları?

kesinlikle haklı olma ihtimalin var gibi kardeşim var bu yiğit'de bir acurluk. ben de eser malı tarabyadan dominiğe sokamadığı için delirdi falan diye düşünmüştüm.
Karşim artık senin sıran gelmedi mi 2018de seni desteklesek güzel olur.

Karşim artık senin sıran gelmedi mi 2018de seni desteklesek güzel olur.

acur beyle şu sabah ereksiyonu ve şap meshelesini bir açıklığa kavuşturursak inşallah oradayım kardeşim. mesalam, herkesin sabah ereksiyonuna kimse karışamaz. sence de haksız mıyım kardeşim.

sabriye hnm almancıları coşturuyor

acur beyle şu sabah ereksiyonu ve şap meshelesini bir açıklığa kavuşturursak inşallah oradayım kardeşim. mesalam, herkesin sabah ereksiyonuna kimse karışamaz. sence de haksız mıyım kardeşim.
Haklısın kardeşim yaprak kalkışmasıyla Acurun ne alıp veremediği var amlamıyorum. Hele de şu görüntüler varken.

Ümit Karan'ın Soğuk Terler Döktüğü O Ödül! | 3 Adam | Sezon 3 Bölüm 19 | 30 Nisan Cumartesi - YouTube

Herkes Kıbrıs diyor,bu Kıbrısta ne oluyor bilmiyorum ama sms olayı varsa Adem mutlaka kazanacaktır.Oyun olarak da hepsinden iyi ama yine de riski var.Fenerbahçemiz iyi bir sporcu yetiştirmiş.

bdGQ9.gif

Haklısın kardeşim yaprak kalkışmasıyla Acurun ne alıp veremediği var amlamıyorum. Hele de şu görüntüler varken.

Ümit Karan'ın Soğuk Terler Döktüğü O Ödül! | 3 Adam | Sezon 3 Bölüm 19 | 30 Nisan Cumartesi - YouTube

bundan senin sayende haberim oldu kardeşim artık acur beye maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisi yanında bunu da kanıt sunabilirim. gerçekten çok ayıp.

Demirören bile fenerbahçemiz derken bu kadar tepki almamıştır :) Ağzımın payını aldım renktaşlar..Hepimiz Galatasarayımız için burdayız :hat:
Oyunlara gelirsek.Gönüllüler final yarışlarında hatalı yarışmacıları çıkartıyorlar.Dün hızın önemi yoktu ve önemli olan atışlardı.Gökhan yavaş ama atışlarda çok iyiydi..Volkan da tam tersi..Sabriye yine kaplumbağa gibiydi ama onun da atışları çok iyiydi..Dün 3 oyun kazandı ama parkurlarda hala felaket.
Gökhan da oyun kazanıyor ama hep Fatihe veya Tarıka karşı oynadığından iyi gibi duruyor ama bence çok iyi değil.Adam bir kere çok uzun ve iri olduğundan çok hızlı değil..Ademe karşı veya İlhana-Serhata karşı şansı yok.

Valla bu serhata nami diger boynuzluya iyice ayar olmaya basladim, durmadan millete ayar vermeye calisiyor hele ademle ugrasmayi cok seviyor yavask oglu yavsak, ulan adam iki yumruk sallasa yarisi bosa gider. Adem fenerli olabilir dopingli olabilir ama birakin ünlüleri, bütün yarismacilari toplasan bir adem etmez. büyük ihtimalda finala kalir.

Bu Adem havada,karada,denizde herkesi yeniyor..Adam güreşte,baskette,atışta,futbolda,koşuda vs vs hepsinde çok iyi.Bir tek puzzleda zorlanıyor..Spor aklı muazzam olduğundan nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor..Malum kulüp böyle bir sporcuya sahip olduğu iççin gerçekten çok şanslıymış.
Bu arada ünlülere birşeyler fısıldanmış..Daha sevimli olmaya çalışıyorlar :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt