Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Ogeday ve Adem gibi müthiş iki insanın ve sporcunun fenevbahçe sporcusu olduklarını öğrendiğimde dumur oldum. Nasıl yetişir böyle güzel adamlar o camiada la ?

bernanın gtadakiler gibi yürüdüğünü fark ettiniz mi

özellikle yenilince

bugün güzel kavga var, tanıtımda gördüm. yiğit nerdesin lan başlığa 31 saattir birşey yazmamışsın.

yiğit dünden beri niye yazmamış hakkaten

adamın başına 1 iş gelmiş olmasın

Telefonda şebeke sorunu var. Kapalı alanda çekmiyor o yüzden sık yazamıyorum ama zaten birçok şey aylar önceden netleşti.

Ogeday-Adem-İlhan-X

Kıbrıs Dörtlüsü

Ogeday-Adem final ikilisi gibi.

Umarım Oge kazanacak çünkü hem performans olarak hemde görüntü olarak net olarak o hakediyor.

Ogedayı desteklemesi iyi olmuş, bu sayede Sampiyon ADEM yazdiracagiz.

Alman erkeği online mı

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

Telefonda şebeke sorunu var. Kapalı alanda çekmiyor o yüzden sık yazamıyorum ama zaten birçok şey aylar önceden netleşti.

Ogeday-Adem-İlhan-X

Kıbrıs Dörtlüsü

Ogeday-Adem final ikilisi gibi.

Umarım Oge kazanacak çünkü hem performans olarak hemde görüntü olarak net olarak o hakediyor.

'Görüntü' olarak derken?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

4te3 yaptı. Sembolude aldı. Şuan performanstada yine haftanın 1.si Oge :)Rakibi yok. Belki Adem. Ama Şampiyon inşallah Ogeday olacak.

Bu cocuk niye boyle acaba anne karnindayken beslenemedi mi nedir.
Bu kadae bagimli olma lan olacaksan git acuna yapis bi boka yara adada yarismacilara su falan tutarsin en azindan parani kazanirsin

Yahu ayıptır, insaftır eğer burda hasta birileri varsa bir programı izliyor diye çocuğa edilmedik hakaretleri edenlerde sorun var, sizene kardeşim sizene

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

in adem we trust

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt