Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Adem Ogeday Ilhan Serhat

Kibris dörtlüsü

Ogeday kıbrıs oyunlarını kazanarak ilk 2de.

Diğer üçü smste. Adem geçer. ilk 2de.

Ogeday-Adem final. Allah kerim

CnpKkStXYAAp513.jpg

Bu ekside şurda burdaki survivor tartışmalarına hastayım.

Yav arkadaş kabul edin işte survivor izlemek malca bir eylem, ama herkes özgür iradesiyle malca işler yapabilir. Survivor izleyicileri neden hunharca yaptıkları bu dangalakça eylemi yüceltmeye çalışıyor çözemedim gitti.

Bu sene ben de bu mal sürüsüne dahilim, kafamı ademin atışlardaki beceriksizliğiyle, ne bileyim ogeday'ın su oyunlarında iyi olmasıyla falan meşgul ediyorum. Bu mallık değil de nedir ey GSC ?

Bizde mala bakiyoruz zaten survivorda. Mal mala bakar abicim üzülme

10 gündür bakıyorum Gökhan kendisinin hanımefendi bir kişilik olduğunu gördüm. Neden sevmiyorsun Sema hanımı?

Hanimefendi derken Ömercim. Şahika gibi prensese sürtük diyen biri. Atletizmci zaten en avantajlı o. Başarılı olsun bir zahmet. Nagihan olsaydı görürdüm onu ben

Alt tarafı dandik bir yarışma ya, niye bazı kişiler onur meselesi gibi görüyor bu işi ve bir kişiyi tutmayı ve onu sonuna kadar savunmayı. Neden yani?

Şu yarışma Türkiye dışında herhalde hiç bir yerde bu kadar fanatizm ile izlenmiyordur. Hatta bu kadar ciddiye alındığını da düşünmüyorum başka bir ülkede herhalde.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

sanane kardes bız ızlıyoz

Alt tarafı dandik bir yarışma ya, niye bazı kişiler onur meselesi gibi görüyor bu işi ve bir kişiyi tutmayı ve onu sonuna kadar savunmayı. Neden yani?

Şu yarışma Türkiye dışında herhalde hiç bir yerde bu kadar fanatizm ile izlenmiyordur. Hatta bu kadar ciddiye alındığını da düşünmüyorum başka bir ülkede herhalde.

hele alman erkeğine bak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şundan iyi bence;

Akira Tozawa vs. The Brian Kendrick: WWE 205 Live, May 9, 2017 - YouTube

Yarın araba oyununda İmansız ve Kadınköy danasi kavga ediyor. 4 tekerleğe birbirlerini yiyorlar güzel.

Ogeday yalnızlaşıyor. Performans ile bunu harmanlayacaktir. Önü açılır.

Yarın araba oyununda İmansız ve Kadınköy danasi kavga ediyor. 4 tekerleğe birbirlerini yiyorlar güzel.

Ogeday yalnızlaşıyor. Performans ile bunu harmanlayacaktir. Önü açılır.

Bernamıza arabası hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Ogeday ve Volkan hariç sayı alan yok. Ünlüler fragmanda kavga ediyorsa ters köşedir yüksek ihtimal. Ünlüler kazanır vasfi abi. Gökhan anıl falan gidene kadar oyun alamazlar kolay kolay.

Ogedayraklara geldik o vakit.

Bernaaaaaaaaaaa ;(;(;(;(;(;(;(

Geri
Üst Alt