Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Şampiyonluğu hem performans hem karakter olarak hakeden Sema hanımdır. Sonra da Havuç kafa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluğu hem performans hem karakter olarak hakeden Sema hanımdır. Sonra da Havuç kafa.
yiyit alıo susun :38573:
Yiğit Karagöz @yigitkaragoz3 1 dk.1 dakika önce
Duruşunu hiç bozmadin TUĞÇE.Neysen o oldun.Dışarda Ogedayını en iyi şekilde destekleyeceksin.ELVEDA BUZLAR KRALİÇESİ. SENI ÇOK SEVİYORUM...
Bu senenin en karaktersizlerinden biri alişini mıncıkladığım Sema zaten.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Keramettin admirim kadar olamasa da sorvayvır'ın iyi 1 fanısın galibaOğlum bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorsun lan? Yiğit Karagöz Vallahi merak ettim, ciddi ciddi soruyorum. Yok böyle bir şey..
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
10 gündür bakıyorum Gökhan kendisinin hanımefendi bir kişilik olduğunu gördüm. Neden sevmiyorsun Sema hanımı?
Keramettin admirim kadar olamasa da sorvayvır'ın iyi 1 fanısın galiba
Sms filan atmadım ama bu gibi mesajlar sevmediğim bir görüş.O zaman sms atan sen de GS forması alma ve futbolcuları-yöneticileri zengin edeceğine paraları hayır kurumuna bağışla derse ne olacak?veya sigara-bira içeceğine parayı fakirlere ver derse?veya eskiden internet mi vardı,kapat internetini de her ay hayır kurumuna para yatır derse?ekişid veya burada orada survivor izleyenleri eleştirenleri anlamak güç..şu foruma girip zaman öldürmekle veya maç izleyyip zaman öldürmekle survivor izlemenin ne farkı var?110 bin SMS mi gitmiş. Tmm izleniyor arada sırada bende bakıyorum felanda abi şu SMS leri hayır kurumlarına atsak olmaz mı?
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben izleyenleri eleştirmemiştim sadece bu kadar çok SMS gitmesi tuhafıma gitmişti.Sms filan atmadım ama bu gibi mesajlar sevmediğim bir görüş.O zaman sms atan sen de GS forması alma ve futbolcuları-yöneticileri zengin edeceğine paraları hayır kurumuna bağışla derse ne olacak?veya sigara-bira içeceğine parayı fakirlere ver derse?veya eskiden internet mi vardı,kapat internetini de her ay hayır kurumuna para yatır derse?ekişid veya burada orada survivor izleyenleri eleştirenleri anlamak güç..şu foruma girip zaman öldürmekle veya maç izleyyip zaman öldürmekle survivor izlemenin ne farkı var?
Sanırı milleti geren Acun'un deli gibi para kazanması![]()
Vasfi,bu bilgiye nasıl ulaştın,nerede gördün?Diğer sms sonuçları nasıldı?Adem ne kadar alıyor?Billezik gibi geçirmiş Bernamız Ogedayrrakcılara
![]()
Vasfi,bu bilgiye nasıl ulaştın,nerede gördün?Diğer sms sonuçları nasıldı?Adem ne kadar alıyor?
Satasmaya devam edin.
Sema haftaya Bernayi samar oglanina döndürür artik.
Ogeday bize odul getiiiirr diye agladigi dönemler geri geliyor.
Adem Ogeday Ilhan Serhat
Kibris dörtlüsü
Ogeday kıbrıs oyunlarını kazanarak ilk 2de.
Diğer üçü smste. Adem geçer. ilk 2de.
Ogeday-Adem final. Allah kerim
Yazmayayim diyorum da bu dombili yigit'in kibris dörtlüsü her hafta degisiyor ag