Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

10 gündür bakıyorum Gökhan kendisinin hanımefendi bir kişilik olduğunu gördüm. Neden sevmiyorsun Sema hanımı?

Pisliğin teki. Çok yapmacık öncelikle. "Abam abam, ilan ilan, serat serat, alim alim" diye diye dolaştı bütün sezon. Çok itici biri.

Berna'mız champ olacaktır Allah'ın izniyle. Hiçbir Almancıya duymadığım sempatiyi duyuyorum kendisine.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

110 bin SMS mi gitmiş. Tmm izleniyor arada sırada bende bakıyorum felanda abi şu SMS leri hayır kurumlarına atsak olmaz mı?

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sms filan atmadım ama bu gibi mesajlar sevmediğim bir görüş.O zaman sms atan sen de GS forması alma ve futbolcuları-yöneticileri zengin edeceğine paraları hayır kurumuna bağışla derse ne olacak?veya sigara-bira içeceğine parayı fakirlere ver derse?veya eskiden internet mi vardı,kapat internetini de her ay hayır kurumuna para yatır derse?ekişid veya burada orada survivor izleyenleri eleştirenleri anlamak güç..şu foruma girip zaman öldürmekle veya maç izleyyip zaman öldürmekle survivor izlemenin ne farkı var?
Sanırı milleti geren Acun'un deli gibi para kazanması :)

Sms filan atmadım ama bu gibi mesajlar sevmediğim bir görüş.O zaman sms atan sen de GS forması alma ve futbolcuları-yöneticileri zengin edeceğine paraları hayır kurumuna bağışla derse ne olacak?veya sigara-bira içeceğine parayı fakirlere ver derse?veya eskiden internet mi vardı,kapat internetini de her ay hayır kurumuna para yatır derse?ekişid veya burada orada survivor izleyenleri eleştirenleri anlamak güç..şu foruma girip zaman öldürmekle veya maç izleyyip zaman öldürmekle survivor izlemenin ne farkı var?
Sanırı milleti geren Acun'un deli gibi para kazanması :)
Ben izleyenleri eleştirmemiştim sadece bu kadar çok SMS gitmesi tuhafıma gitmişti.
Ama söylediğin de haklısın

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Billezik gibi geçirmiş Bernamız Ogedayrrakcılara

C_ab8e5XYAAxrHH.jpg
Vasfi,bu bilgiye nasıl ulaştın,nerede gördün?Diğer sms sonuçları nasıldı?Adem ne kadar alıyor?

Acun beyefendi zaten sms gelirlerini hayır kurumlarına bagislamaktadir, bunu kendisi bizzat aciklamisti. Bu da survivorın bir başka güzelliği. Saygılar.

Berna; Adem ve İlhan dışında herkesi tokatlar sms'de.

Alt tarafı dandik bir yarışma ya, niye bazı kişiler onur meselesi gibi görüyor bu işi ve bir kişiyi tutmayı ve onu sonuna kadar savunmayı. Neden yani?

Şu yarışma Türkiye dışında herhalde hiç bir yerde bu kadar fanatizm ile izlenmiyordur. Hatta bu kadar ciddiye alındığını da düşünmüyorum başka bir ülkede herhalde.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son düzenleme:
Karıköy boğası ve karıköy kürekçisi dışında biri şampiyon olsun..

Adem Ogeday Ilhan Serhat

Kibris dörtlüsü

Ogeday kıbrıs oyunlarını kazanarak ilk 2de.

Diğer üçü smste. Adem geçer. ilk 2de.

Ogeday-Adem final. Allah kerim

Yazmayayim diyorum da bu dombili yigit'in kibris dörtlüsü her hafta degisiyor ag

Geri
Üst Alt