- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan komutan gittiyse izlenmez artık, reytinglerde dibi görecektir hiç şüphesiz.
Yiğido şunlara savaşıyor savaşıyor diyip durma yav alt tarafı hoplayıp zıplıyorlar, gerçekten açlarsa da öyle abartılacak bir şey değil neticede çok zor duruma düşmeyeceklerini biliyorlar.
Hayatımda yapılan işin bu kadar abartıldığı başka bir şey görmedim. Bana sanırsın gabar dağında terörist kovalıyor herifler, bir havalar bir tafralar... Bir noktadan sonra insanı mallaştırıyor, 1 haftadır falan acunn.com'daki kısa videolar hariç izlemiyorum IQ'um en az 10 falan artmıştır. Bu kadar kaptırma kendini gencecik adamsın.
Volkan komutan gittiyse izlenmez artık

Ne boş adamsın yav.Fotomontaj kelimesini anlatamayan kelime özürlü kişi sampiyon olmayı bırak kıbrisa gitme ihtimali bile yok. Parkurda zaten berbat.
Ogeday elini kolunu sallaya sallaya kıbrista.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fotomontaj kelimesini anlatamayan kelime özürlü kişi sampiyon olmayı bırak kıbrisa gitme ihtimali bile yok. Parkurda zaten berbat.
Berna gider.reis'ul ogesu
ogeday-berna-adem-ilhan potasından kim elenir sence ?
duygularını karıştırmadan yorum yapmanı bekliyorum
Lan bu ne.Fotomontaj kelimesini anlatamayan kelime özürlü kişi sampiyon olmayı bırak kıbrisa gitme ihtimali bile yok. Parkurda zaten berbat.
Öyle bi dünya yok ?Berna ile Ogedayrrağın oyları: %70 - %30.
Git ötede ağla şimdi.