Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

ba7c61e33b984eb95b7a813eb732a3cd.jpg

IYI GECELER

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sema Survivor'un şampiyonu mu olacak beyinsiz ogedayrrakçı

Volkan komutan gittiyse izlenmez artık, reytinglerde dibi görecektir hiç şüphesiz.

Yiğido şunlara savaşıyor savaşıyor diyip durma yav alt tarafı hoplayıp zıplıyorlar, gerçekten açlarsa da öyle abartılacak bir şey değil neticede çok zor duruma düşmeyeceklerini biliyorlar.

Hayatımda yapılan işin bu kadar abartıldığı başka bir şey görmedim. Bana sanırsın gabar dağında terörist kovalıyor herifler, bir havalar bir tafralar... Bir noktadan sonra insanı mallaştırıyor, 1 haftadır falan acunn.com'daki kısa videolar hariç izlemiyorum IQ'um en az 10 falan artmıştır. Bu kadar kaptırma kendini gencecik adamsın.

Son düzenleme:
Volkan komutan gittiyse izlenmez artık, reytinglerde dibi görecektir hiç şüphesiz.

Yiğido şunlara savaşıyor savaşıyor diyip durma yav alt tarafı hoplayıp zıplıyorlar, gerçekten açlarsa da öyle abartılacak bir şey değil neticede çok zor duruma düşmeyeceklerini biliyorlar.

Hayatımda yapılan işin bu kadar abartıldığı başka bir şey görmedim. Bana sanırsın gabar dağında terörist kovalıyor herifler, bir havalar bir tafralar... Bir noktadan sonra insanı mallaştırıyor, 1 haftadır falan acunn.com'daki kısa videolar hariç izlemiyorum IQ'um en az 10 falan artmıştır. Bu kadar kaptırma kendini gencecik adamsın.

Bernayı izlemek iyi gelmiyor mu abicim

Koşmalı ve yüzmeli parkur yapmazlarsa Gökhan yine sayı alır.Bir de şu performans olayı çok saçma.Sadece atletler ile atletler veya futbolcular ile futbolcular yarışsa neyse de her türlü yarışmacı var.Bana göre karakter ve performans %50-%50 olmalı. O zaman millet salak mı Bernaya-Sabriyeye-Erdiye-Tarıka filan sms atsın?Çok perdormans istiyorsanız toplayın topçuları-yüzücüleri-atletleri ve yarıştırın.Açıkçası bazı parkurlar(havuz) çok sıkıcı.Yarış izlemekten ziyade ada hayatını izlemwyi tercih ederim.İlla performans ise bence şampiyon Furkan olmalı.Adam sporcu filan değil ama her yarışı %80 önde bitiriyor ve korkusuz.Bodoslama yardırıyor.
Bu yıl Adem veya Berna kazanırsa şaşırmam ve haksızlık diye düşünmem.Kız herkesi çatır çatır eledi.Ademin de daha birine sataştığını görmedim.Her kavgası kendini korumak adına ve bunu da çok iyi yapıyor.

Bernacim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yigit evladim sen malmisin

Berna'dan cekinmesen isin gücün berna olmaz,berna belli ki koymus

Geri
Üst Alt