- 6 Eylül 2014
- 93.109
- 64.100
- 4.488
Ne izliyonuz olum kurmacaysa![]()
exşin oluyor diye izliyoruz. Sağ taraftan iten aliyor oyunu. Ogeday en güçlü benim diyerek beni benden aldi zaten. Sağ taraftan itmese adem reis ona gücü gösterirdide neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne izliyonuz olum kurmacaysa![]()
Devam izleyin ülke yok oluyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
exşin oluyor diye izliyoruz. Sağ taraftan iten aliyor oyunu. Ogeday en güçlü benim diyerek beni benden aldi zaten. Sağ taraftan itmese adem reis ona gücü gösterirdide neyse
Bu sene daha denk isimler var mesela geçen yıl Atakan erkeklerde, Nagihan kadınlarda çok net belliydi. Bu yıl 2-3 bölüm izledim ama öyle net sıyrılan isim yok çok fazla denklik var. Bu bölümde tam Adem iyimiş derken son iki oyunda cortladı mesela ama yoruldu tabi
Uzun zamandir lunaparka gidemiyorduk iyi geliyor Kayserli Recep. İYi gidiyorsunuz tabi atçi reisle ondan bu artistlğinAdam size lunapark oyunlarını izletiyor 4 saat yazık
Bu yarismayi nasil izliyonuz yav diye giris yapip,yarisma ile ilgili tum fiskos ve detaylari paylasmisin kardess ,iyi 1 takipcisin anlasilan.
Beyler recebi desifre ediyorumAdam size lunapark oyunlarını izletiyor 4 saat yazık
Beyler recebi desifre ediyorum

Beyler recebi desifre ediyorum
sabriye de farkli 1 deneyim olurduElifi götürmek isterdim doğrusu
tapa
a
l
k
Yok yaw o malın triplerini çekene kadar en sadık dost eline asılırsın daha iyisabriye de farkli 1 deneyim olurdu