Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

exşin oluyor diye izliyoruz. Sağ taraftan iten aliyor oyunu. Ogeday en güçlü benim diyerek beni benden aldi zaten. Sağ taraftan itmese adem reis ona gücü gösterirdide neyse

Bu sene daha denk isimler var mesela geçen yıl Atakan erkeklerde, Nagihan kadınlarda çok net belliydi. Bu yıl 2-3 bölüm izledim ama öyle net sıyrılan isim yok çok fazla denklik var. Bu bölümde tam Adem iyimiş derken son iki oyunda cortladı mesela ama yoruldu tabi

Bu sene daha denk isimler var mesela geçen yıl Atakan erkeklerde, Nagihan kadınlarda çok net belliydi. Bu yıl 2-3 bölüm izledim ama öyle net sıyrılan isim yok çok fazla denklik var. Bu bölümde tam Adem iyimiş derken son iki oyunda cortladı mesela ama yoruldu tabi

Adem ayi gibi heriflerle oynadi. Ogeday Furkan Mengüç Fatih GİBİLerle oynadi. Yorulmasi normaldir. Minderle suya atma oyununda göreceğiz en güçlüyü. Bu sene denk çoğu kişi. Sema biraz fazla parliyor sadece. Onunda mabadi kalkti zaten Nagihandan sevimsiz oldu. Ben en çok Gökhana şaşiriyorum o bünyeyle Furkanla ayni gelebiliyor. Volkan denen hanzoyu hiç sevemedim. yanar döner bir tip. Anil sins abimiz iyi atlet ama bitiriş vasat.

Havuç denen herife acayip ayarim yalniz. Çilgin Sedattan daha sevimsiz. Adem reis onun kellesini alacak zamani gelince. Berna reise bu arada kötü enerji vermezsen sevinirim. Göze geliyor kendi deyimiyle:D

Adam size lunapark oyunlarını izletiyor 4 saat yazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sabriye hangi hayal dünyasinda yasiyor onu merak ediyorum, hangi yarisa girerse girsin hüzünle bitiyor ama hala ben parkurladarda iyim diyebiliyor cok tuaf bir karekter, hele yenilince benchde otururkene yüz ifadesi okadar itici geliyorki insana anlatamam.

Beyler recebi desifre ediyorum

ceketini-firlatan-kaan-studyoyu-terk-etti-evleneceksen-gel-83-bolum-22-aralik-persembe_9653720-15010_1920x1080.jpg

Ünlüler takımının erkeklerinin hepsi Adem'e yükleniyor ama bu ters etki yaratıp seyirci gözünde Adem'e daha da fazla oy getirir. Havuç da neyine güveniyorsa profesyonel boksörü teke teke çağırıyor adam üflese uçacak haberi yok ?

CM punka benzeyen herif gecen hafta gelmedimi lan
niye es dost fotografi segmentinde agliyor ? hea

Geri
Üst Alt