Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

haluk ve pınar iyi çocuk yetiştirmişler havuç parkurlarda çok iyi

Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk

Sağını solunu bilmeyen bir kişi bu yarışmanın favorisi işte Türkiye'nin özeti.

Şükür yeni telefon aldım ve geldim.

Ben yokken birşey değişmedi. Ogeday net bir şekilde favori. Adam tamamen takımını taşıyor.

Adem düşüşte. Furkan ve Tuğcede gaza bastı.

Ama dediğim gibi Ogeday net favori.

Ben yokken birşey değişmedi. Ogeday net bir şekilde favori. Adam tamamen takımını taşıyor.

Ogeday şampiyon falan olamaz yav nereye oluyor, abi abi diye geziyor ortalıkta. Erdi'nin şampiyon olacağı kanaatini taşıyorum.

Bilmem Serkan Şafak katılır mı.

Adem şampiyon oldu bile

Bırak şimdi bu survivor izlemeyen gangsta rapçi ayaklarını... :D

Ben Erdiyi destekliyorum, Allahın izniyle potadan çıkaracağız inşallah. 250 oy sms attım.
Yok seviyorum izlemeyi de öyle oturup izlemem bunu :D Ama anlaşmamız var 2 gün Survivor iki gün Maç bu hafta zararlı çıktım milli maçlar vardı ve tv8deydi o yüzden full izledim bu haftayı :(

Yok seviyorum izlemeyi de öyle oturup izlemem bunu :D Ama anlaşmamız var 2 gün Survivor iki gün Maç bu hafta zararlı çıktım milli maçlar vardı ve tv8deydi o yüzden full izledim bu haftayı :(

Bizde taktik maktik yok bam bam bam ne derse onu izliyoruz ya da ben oturma odasını terk ediyorum, bizim sistem bu şekilde. :D

kilibiklik_karnesi_500.jpg

Sayko Berna çok hoşuma gidiyor. Bende mi sorun var nedir?

Ilhan tinercisi Adem'in ekmek seçimine bile laf ediyor sinsi herif. Hiç sevmiyorum bu gudubeti

Furkan denen havuç salatası tam dayaklık ama performansı acildi

Havuç oyunlarda ıyi ama yalaka. Bu yüzden Adem OGEDAY ve İmansız sivriliyor biraz daha.

Sema oğlunu ayakkabı bağcıgi ile kendine bağlıyormus Troll mudur nedir bu kadın. Oğlum diye diye kafa utuluyor Furkanda oglun onunla idare et sema zirlama

Geri
Üst Alt