Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Geçen hafta izlemeye başladım. Ben de düşünüyorum. 1 oyu var benden. Zaten yemek borcumuz da var.

Hindistan cevizi verirsin ödeşiriz :D

6 ay çalışsam kıvama gelirim ben de ama ipne Acur almaz üstadım.

Valla denemekte fayda var, baya eğlenceli olabilir aslında. Tanıdık falan bulmak lazım, elemelerde taş çatlasa 2-3 kişiyi falan alıyordur geri kalanı bir şekilde tanıdık vs gibi kontenjanlardan dolduruyordur diye tahmin ediyorum.

Valla denemekte fayda var, baya eğlenceli olabilir aslında. Tanıdık falan bulmak lazım, elemelerde taş çatlasa 2-3 kişiyi falan alıyordur geri kalanı bir şekilde tanıdık vs gibi kontenjanlardan dolduruyordur diye tahmin ediyorum.
Geçen yıl katılan herkes tanıdığıydı hatta gönüllülerdeki sözde arkadaş grubu yarışma öncesi falan da birbirini tanıyormuş.

Gerçi yarışmaya kim katılsa sonrasında bir yerde iş veriyor gariptirki.

imperiaflex_0_1_0.jpg

ogedayin korkulu ruyasi

yiğitin tanıdığıyım de

bi işe yara lan yiğit

acunla tanışıp sevdirdin dimi kendini bu kadar süredir

en iyi bayan list

Sema
ogesu
Elif
tuğçe

Ödülü ne bu yarışmanın?

Bir de bu acun bu Serhat İlhan gibi adamları ikna etmek için de para veriyordur herhalde?

Seneye katılıp kafa göz yarma rekoru kırmak gayesindeyim.

Aylık para alıyor herkes. Üstüne büyük ödül üstüne yarışma sonrası sokuk yerlerde çalıştırıyor. Kendisine eleman bulma yeri yaptı survivorı

Ödülü ne bu yarışmanın?

Bir de bu acun bu Serhat İlhan gibi adamları ikna etmek için de para veriyordur herhalde?

500.bin yamulmuyorsam.

yılmaz morgül ve şakşuka tarık gibi isimleri getirmek için para verip 7-8 haftalık kontrat yaptığını duymuştum serhatla ilhanı bilemiyorum ancak.

GSC Team

Namık
Şakrak
Sarper
Yiğit

Tarihin en fazla reyting alan programı olabilir.

Sarper şu ilk bbg'deki filozofumsu adam etkisi yaratabilir... Adı neydi yav erhan diyesim geliyor.

Geri
Üst Alt