- 18 Temmuz 2009
- 81.694
- 238.561
- 5.093
Serhat4 kere çıktılar bugün 3 tanesini Ogeday birini serhat aldı kim tokatlamis ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhat4 kere çıktılar bugün 3 tanesini Ogeday birini serhat aldı kim tokatlamis ?
Geçen hafta izlemeye başladım. Ben de düşünüyorum. 1 oyu var benden. Zaten yemek borcumuz da var.
6 ay çalışsam kıvama gelirim ben de ama ipne Acur almaz üstadım.
Geçen yıl katılan herkes tanıdığıydı hatta gönüllülerdeki sözde arkadaş grubu yarışma öncesi falan da birbirini tanıyormuş.Hindistan cevizi verirsin ödeşiriz
Valla denemekte fayda var, baya eğlenceli olabilir aslında. Tanıdık falan bulmak lazım, elemelerde taş çatlasa 2-3 kişiyi falan alıyordur geri kalanı bir şekilde tanıdık vs gibi kontenjanlardan dolduruyordur diye tahmin ediyorum.
Hindistan cevizi verirsin ödeşiriz
Valla denemekte fayda var, baya eğlenceli olabilir aslında. Tanıdık falan bulmak lazım, elemelerde taş çatlasa 2-3 kişiyi falan alıyordur geri kalanı bir şekilde tanıdık vs gibi kontenjanlardan dolduruyordur diye tahmin ediyorum.
Ödülü ne bu yarışmanın?
Bir de bu acun bu Serhat İlhan gibi adamları ikna etmek için de para veriyordur herhalde?
![]()
ogedayin korkulu ruyasi
GSC Team
Namık
Şakrak
Sarper
Yiğit
Tarihin en fazla reyting alan programı olabilir.