- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.168
- 5.648
Inanıyon yani
Adadan postalayacağız veda et!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inanıyon yani
O adada olsa ogeday ile dost olurdu iki kafa açan adam neticede... Ha adam dediysek lafın gelişi, Erman sevmem lakin adamdır, ogeday konusunda net bir şey söyleyemem.
Bu sene survivorda olsaydım berna ile iyi anlaşırdım gibime geliyor, iyi bir ikili olurduk sanki.
Onun niyeti başka o ıssız ada fantezisi.Bunu Erman renktaşımız okumasın yıkılır
Allah razı olsun.O adada olsa ogeday ile dost olurdu iki kafa açan adam neticede... Ha adam dediysek lafın gelişi, Erman sevmem lakin adamdır, ogeday konusunda net bir şey söyleyemem.
Eser West şampiyon olacak inşallah Galatasaray ile ayni anda. Kendisi Manchester United taraftarı.
Hepsi fenevli O Manchesterlı desteklemekde fayda olduğunu düşünüyorum.
Senin şirazene sokayım en başta dedim Eser'i de Galatasaray'ı da destekleme diye, kuruttun herkesi.
admirim siz anılımı tutuyorsunuz
Ogeday yazıp kaca yolluyoruz
Bu boksçu heisin fit vücuduna ulaşmam için az kaldı protein+Karbonhidratla ulaşırım herhald.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adadan postalayacağız veda et!!!
Olm bu yarışmanın nesi Survivor hala anlamıyorum. Sporcu geçmişi olan bir ton adamı toplayıp lunapark oyunları oynatıyor sürekli. Ada hayatı yayınlandığına hiç denk gelmedim, tiplerin hepsi egoist kendisini bir halt zanneden kişiler. Yarışmaya renk katacak iki adam vardı birisi mala bağlayıp gitti diğeri de gördüğüm kadarıyla Anıl manyağı, onun hayatını falan da göstermiyordur bu kesin
Şu pazarcı kuşçu tiplerin olduğu zaman bile daha iyidi.
Seneye yine All-Star ayağına Turabi denilen barzoyu getirip cebini dolduracak