Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Ogeday hanimin hain taraftarlari tugceyi yalniz birakarak kalitelerini ortaya serecektir

Reis Uzulme Al bıraz mutlu OL

Br5VNV.jpg

yarının fragmanında acun dün 2 aday vardı bugün 3. aday çıkıcak diyor galiba gönüllüler kaybetti gene,umarım bernayı yazarlar tuğçe gider. şayet ünlüler kayberse kim çıkarsa çıksın tuğçe yolcu

taptap

Eser West şampiyon olacak inşallah Galatasaray ile ayni anda. Kendisi Manchester United taraftarı.

Hepsi fenevli O Manchesterlı desteklemekde fayda olduğunu düşünüyorum.

Senin şirazene sokayım en başta dedim Eser'i de Galatasaray'ı da destekleme diye, kuruttun herkesi.

acun nusretı ne övmus bee sımdı baktımda

Olm bu yarışmanın nesi Survivor hala anlamıyorum. Sporcu geçmişi olan bir ton adamı toplayıp lunapark oyunları oynatıyor sürekli. Ada hayatı yayınlandığına hiç denk gelmedim, tiplerin hepsi egoist kendisini bir halt zanneden kişiler. Yarışmaya renk katacak iki adam vardı birisi mala bağlayıp gitti diğeri de gördüğüm kadarıyla Anıl manyağı, onun hayatını falan da göstermiyordur bu kesin

Şu pazarcı kuşçu tiplerin olduğu zaman bile daha iyidi.

Seneye yine All-Star ayağına Turabi denilen barzoyu getirip cebini dolduracak

Olm bu yarışmanın nesi Survivor hala anlamıyorum. Sporcu geçmişi olan bir ton adamı toplayıp lunapark oyunları oynatıyor sürekli. Ada hayatı yayınlandığına hiç denk gelmedim, tiplerin hepsi egoist kendisini bir halt zanneden kişiler. Yarışmaya renk katacak iki adam vardı birisi mala bağlayıp gitti diğeri de gördüğüm kadarıyla Anıl manyağı, onun hayatını falan da göstermiyordur bu kesin

Şu pazarcı kuşçu tiplerin olduğu zaman bile daha iyidi.

Seneye yine All-Star ayağına Turabi denilen barzoyu getirip cebini dolduracak

aynen sürekli oyun oldugu icin ızlemıyorum sırf ada hayatı olsa süper olurdu

Anıl Sins reis egoday ile tuuuceyi aglatmiş?

ImageThumbnail2.aspx

Son düzenleme:
Yarına kaybederlerse cakma gomutanı yazsınlar

Emir komuta Anıl Sins reiste.

Geri
Üst Alt