Suudi Arabistan Merkezli Bir Konsorsiyum, Newcastle United’ı Resmen Satın Aldı

Şu Araplardan nefret ediyorum. Futbolun içine ettiler.

Bütçeleri limitsiz değilmiş. Çıkan haberlere göre 2022 yılı için 1,5 milyar eurocukmuş.
Haaland ilk transferleri olur. Hücum ve orta sahalardan para kalmaz ise belki Newcastle'ın izleme listesinde olan Marcao'ya gelirler ama sanmıyorum genel olarak yıldız veya göz önünde olan daha yıldız adayı genç oyunculara giderler.

Keşke bizim klübü alsalar pilot klüp olarak hatta bizi premier lige atsinlar:D

Haaland ilk transferleri olur. Hücum ve orta sahalardan para kalmaz ise belki Newcastle'ın izleme listesinde olan Marcao'ya gelirler ama sanmıyorum genel olarak yıldız veya göz önünde olan daha yıldız adayı genç oyunculara giderler.

City’nin ilk senesinde Kaka için Milan ile 120 milyona anlaşmalarına ve yüksek maaş tekliflerine rağmen Kaka geri çevirmişti. Giden Clichy gibi oyuncular para için gittim falan demişti. RM Haaland’a ve Mbappe’ye teklif yapacakken ilk senesinde top class-gözde futbolcu alamayabilirler. 1 tık altlarını alırlar muhtemelen. Marcao’ya hedef yükseltecekleri için gelmezler ama piyasanın içine edecekler. Bundan zararda görebiliriz, faydada sağlayabiliriz. Atıyorum Napoli’den Koulibaly’i 100 milyona alırlar, Napoli’de bizden Marcao’yu yüksek bedele alır. Ya da transfer yapacakken sirkülasyona yol açacakları için bonservis bedelleri şişebilir. Göreceğiz.

Newcastle taraftari bir arkadasimin postunu gordum az once sonra bu basligi :) Adam acayip mutlu olmus. Bize ilginc gelsede :)

bu takımın oyuncuları hocaları falan dikkat etsin işlerini iyi yapsın yoksa her an ortadan kaybolabilirler :=)

Newcastle lilarin sevinmesi dogal. Adamlar yillardir ortalama bir klup olarak takılıyor. Zaten bir sehir takimi. Pek bir hedefleri olmamistir bu aralar. Ama simdi taraftarlarin çoğu ciddi ciddi hedeflerle uyuyacaktir. Bence cok guzel bir duygu onlar icin

Sizce bu tür zenginler neden bir futbol takimi alir? Sonucta dünya kadar para aktariyorlar külübü almak icin ,keza transfer icin de öyle.

Bunlar nekadar basari yakalamis olsalarda büyük ihtimal yatirdiklari parayi cikaramazlar. O vakit maksat ney? Sirf sevk icin mi, param var bunu yapabilirim diye mi? Yoksa acaba arka planda külüp bahane, kara para aktarmak sahane olayimi dönüyor?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zevk işte renktaş ayrıca ego tatmini de olabilir

adamın kişisel serveti 400 milyar € şirketin ise 1.5trilyor € deniliyor 1 milyar € ya çiçek gibi takım kurarsın. adam FIFAda kurmak istediği kadroyu real olarak kurmak istemiştir belki :D

düşünsene 400TL var 1TL sini kaybettin düşürdün diyelim üzülür müsün :D

zevk işte renktaş ayrıca ego tatmini de olabilir

adamın kişisel serveti 400 milyar € şirketin ise 1.5trilyor € deniliyor 1 milyar € ya çiçek gibi takım kurarsın. adam FIFAda kurmak istediği kadroyu real olarak kurmak istemiştir belki :D

düşünsene 400TL var 1TL sini kaybettin düşürdün diyelim üzülür müsün :D
Futboldan haberi bile yoktur

Keske bizim statüde de bu değişiklik olsa da bizi de bir "Zengin İş Adamı" alsa.

Düşünsenize bütçesi +150mil € olan Galatasaray'yı.

Evet Galatasaray da Satış var @Newcastle

Cicâldău 25mil € Serbest Kalma Maddesi

Moruţan 25,-

Marcao 20,-

________
75mil'ye güzel bir Paket yaparız...üstüne de bedava Ömerinho hediyemiz, ikramiyemiz olur.

Geri
Üst Alt