Szymanski Transferinde Fenerbahçe Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün izlemedim ama sezon geneli faydalı topçu inanılmaz mücadele ediyor hareketli olması da büyük avantaj ön bolge için skor yaptığında zaten çok iyi skor yapmadiginda da çekilebilir durumda..
Bence en büyük sıkıntı bu parayı eder mi kısmı muhtemelen sezon sonu satalım deseler zarar etmeden rahatlıkla satarlar gibi..
Forumun genelinin aksine faydalı transfer olduğunu düşünüyorum..Kuşların dediği gibi büyük başarı diyebilmek için bu herifi 4-5 milyona almak gerekirdi 15 verdikten sonra birşeyler yapmalı zaten..
Yanlis bilmiyorsam 3m civarı maaşı var. O paraya babayi satarlar. Boey 3m maas alsa 15m dan fazla vermezdi bayern.

Düşük maas= bonservisi bol bol verebilme imkani

Yanlis bilmiyorsam 3m civarı maaşı var. O paraya babayi satarlar. Boey 3m maas alsa 15m dan fazla vermezdi bayern.

Düşük maas= bonservisi bol bol verebilme imkani

Yıllık 2.5 Muş..Bu arada ben bonservisini 15 sanıyordum 9.75' mis hilesiz hurdasiz bu paraysa iyi transfer

€15m bons
€3m maaş verip aldılar

İyi oyuncu ama bu paraları etmez

Bugün kötüydü ama sezon genelinde çok faydasını gördüler

Normalde bizim ligde 45 kilo ortasahayi ezerler, kafasini kaldiramaz. Fakat bu arkadasa dogru duzgun basilmiyor ve ayagi cok duzgun. Bos kalinca ampul gibi asiyor ama bos kalmamasi lazim oralarda. Kafayi yiyecegiz bu sezon bu tur seyleri dusunmekten.

2.8 maasi birakmaz. Bir ihtimal 1 senelik alacaklarini verirlerse. Normalde su ligden hucumcu almam.

Avrupa'da gördük bu çöpü. Ciddi oynayan takıma karşı bir halt yaptığı yok. Satılmış takımlara karşı gol atar anca.

Tff denen çürümüş kurum adam olsaydı daha 2 sene önce getirdikleri menajerlere verilen paranın açıklanması talimatnamesindeki kritik maddeleri iptal etmezdi. Oldu bittiye getirip açıklamayı bile yapmadılar, ortalık boka batınca bir ara yayınlarlar.

Kimse markayı şöyle yaptık şöyle şeffaf bir yönetimiz demesin. Futbolcuya maaş ödemeyen adamlar menajerlerin parasını da ödemez. Bundan dolayı ceza yemesi gerekirken cezadan kurtulamaz

Almış olsak muhtemelen Erden Timur bu transferden komisyon almakla falan suçlanıyordu şimdi.

Bu taraftar akıllanmaz, Fener şakşaklamaya devam.

5 haftadır yokları oynuyor hayalet

Satilmis anadolu takimlarina atar anca

Bunun yerine Mhy'yi oynatmadıkları iyi bence.Mhy'nin karakteri sıkıntılı olabilir ama futbolculuğu ve takıma olan katkısı bu oyuncudan daha iyi..

Bunun yerine Mhy'yi oynatmadıkları iyi bence.Mhy'nin karakteri sıkıntılı olabilir ama futbolculuğu ve takıma olan katkısı bu oyuncudan daha iyi..
yok ya - adam seyirciye o kadar oynuyor ki kendi takımını bile sabote ediyor.

keşke o oynasa hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt