Szymanski Transferinde Fenerbahçe Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir maçında İy 37 defa topla buluşmuş ve 13 tane top kaybı da yapmış yav :D Artık Fbliler bile sövmeye başladı :D

Antalyaspor Maçı'nda İy 20 defa topla buluşmuş ve 5 tane top kaybı yapmış.Genel olarak attığı isabetli paslar da geri pas :D

Antalyaspor Maçı'nda İy 20 defa topla buluşmuş ve 5 tane top kaybı yapmış.Genel olarak attığı isabetli paslarda geri pas :D
60 milyon 🤫 . Topa iyi vurmak dışında meziyeti yok. Bazı maçlarda işe yarıyor da onlarda açık savunmayken. Skor eşitliğinde vurucu darbe indirebilecek bir topçu değil

60 milyon 🤫 . Topa iyi vurmak dışında meziyeti yok. Bazı maçlarda işe yarıyor da onlarda açık savunmayken. Skor eşitliğinde vurucu darbe indirebilecek bir topçu değil
Şu bizim takımda oynasa ne küfürler edilirdi sezon başında buna :D Fbliler daha yeni yeni sövmeye başladılar :D

Çikaldo bundan daha faydalı herif

Haftaya falan önünü açarlar gol atar dedimciler gelir.
Bizim oyuncumuz olunca hayalet eheeh demeyi bir aşağılama malzemesi öteye gelince koşarlar ama.
15 milyonluk hayalet, önünü açan olmayınca sıçıyorsun demek ki.

geçen 5 satır övdüm bugün rezaletti demek rakip buyur edince oynıyan bi tip

Önünü açınca kaka
önünü kapayinca teteden farkı yok.

Basit rakiplere karşı oynadığı topla adami alex falan yapmistiniz. Elin oğlu feyenoord enayi mi sampiyon olup bide yollamak isteyecek madem bu kadar iyiyse

Bugün izlemedim ama sezon geneli faydalı topçu inanılmaz mücadele ediyor hareketli olması da büyük avantaj ön bolge için skor yaptığında zaten çok iyi skor yapmadiginda da çekilebilir durumda..
Bence en büyük sıkıntı bu parayı eder mi kısmı muhtemelen sezon sonu satalım deseler zarar etmeden rahatlıkla satarlar gibi..
Forumun genelinin aksine faydalı transfer olduğunu düşünüyorum..Kuşların dediği gibi büyük başarı diyebilmek için bu herifi 4-5 milyona almak gerekirdi 15 verdikten sonra birşeyler yapmalı zaten..

Sadece bugün değil son bir kaç maçtır baya etkisiz. Fenerliler bile eleştiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt