- 3 Temmuz 2012
- 133.851
- 80.735
- 5.198
bayagı kötüydüFb'ye 18 milyon euroya mal olmuş 1 futbolcu severim ama bunu da 1 şekilde 20 milyon euroya satabilirler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayagı kötüydüFb'ye 18 milyon euroya mal olmuş 1 futbolcu severim ama bunu da 1 şekilde 20 milyon euroya satabilirler..
Samiye soyle çok beğeniyor.adam casper gibi sahada goreniyorum.Bizim foruma göre müthiş topçu bu Sikimanski.
60 milyonAntalyaspor Maçı'nda İy 20 defa topla buluşmuş ve 5 tane top kaybı yapmış.Genel olarak attığı isabetli paslarda geri pas![]()
Sen hiç konuşma. Önce kendi topçuna sahip çık !!!!Samiye soyle çok beğeniyor.adam casper gibi sahada goreniyorum.
Keremde hayalet olsaydı keşke renkdasSen hiç konuşma. Önce kendi topçuna sahip çık !!!!
Şu bizim takımda oynasa ne küfürler edilirdi sezon başında buna60 milyon. Topa iyi vurmak dışında meziyeti yok. Bazı maçlarda işe yarıyor da onlarda açık savunmayken. Skor eşitliğinde vurucu darbe indirebilecek bir topçu değil
Şu yorumu yazmak için foruma girdim. Sağolsun yazmışsın Emrah reyiz.Zengin cicaldausu