Tabata ile görüşmeler başladı | TRT 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tabata ile görüşmeler başladı | TRT 2

4-3-3 te başarılı olamaz bence.meziyetli bir oyuncu ama alacağımızı sanmıyorum:)

Galatasaray yine;

çürük-çarık, itme-kakma, çakma arıyor!!!

Artık bezdirdiler...

Belli ki Galatasaray yine çürük-çarık, itme-kakma, çakma oyuncu arıyor.

Taraftarı da beklenti içine sokarak umut dağıtıyor.

Yazık!

Rijkaard’a da ayıp oluyor.

Mercedes’in şoför koltuğuna Schumaher’i oturtuyorsun lastikler kabak!!!

osman tanburacının yazısından...

Açıkcası yönetime çok yakın tanburacının bu yazısından sonra transfer konusunda pek ümidim kalmadı:( babel,biglia,emana,hleb gibi isimleri unutun bence!!

ya bu nasil bir mantik anlamiyorum, ne yani biz anadolu takimlarindan futbolcu alinca illa kotumu olcak avrupada yetersizmi olacak.

adamlar bulmus cikarmis tabatayi iste, biz becerebilseymisiz keske mesela. avrupanin kume dusen kluplerinden adam almak vizyon ama antepten iyi bi adam almak vizyonsuzlukmu

olaya boyle bakmayalim

olaya soyle bakalim bu tarz bir oyuncu isimize yararmi, fiyati nedir vesaire.

bence 5 milyonun altindaki her rakama bu transfere sevinirim

çok mantıklı olduğunu düşünmemekle beraber yine de faydalı olabileceğini ve iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum...

Tabata tipik 10 numara degil bana gore. Cok kosan mucadele eden teknik zekali oyunu okuyabilen bir oyuncu. Alinabilir mi? Sanmiyorum, Topuz en az 9 ederken Ismail en az 6.5 ederken Tabata icin en az 8 isterler dogal olarak. Bu yuzden ilgileniyorsak bile olmaz gozuyle bakiyorum. Yok 4 oyuncu verip 4 milyon euro vereceksek aninda olur. Ama gercek degeri neyse o verilsin, fazla degil ...

Açıkcası yönetime çok yakın tanburacının bu yazısından sonra transfer konusunda pek ümidim kalmadı:( babel,biglia,emana,hleb gibi isimleri unutun bence!!

Gelde gulme simdi. Osman Tanburaci'nin hic birsey bildigi yok. Adam her transfer donemi o kadar sey soyler ama hic biri dogru cikmaz. Transfer konusunda en son kale alinacak isim Osman Tanburacidir. Bi kere bunu bilelim, oyle yorum yapalim ...

Yonetim gereken cevabi getirecegi oyuncularla verecek zaten. Ben dunya stari demiyorum, taninmamis genc biride gelebilir veya konusulan Tabata'da bu oyunculardan biri olabilir ama gereken cevabi sirasiyla onlarda Saha'da verecektir ...

Daha düne kadar bütün bu isimleri yazilarinda dile getiren kendisiydi. Demek ki Osman'a da bir sey söylemiyorlar ki o da sinirlenmis. Yani adamin bildigi bir sey yok, aklina bir sey geldikce yaziyor, hic biri de tutmuyor!

Tabata tipik 10 numara degil bana gore. Cok kosan mucadele eden teknik zekali oyunu okuyabilen bir oyuncu. Alinabilir mi? Sanmiyorum, Topuz en az 9 ederken Ismail en az 6.5 ederken Tabata icin en az 8 isterler dogal olarak. Bu yuzden ilgileniyorsak bile olmaz gozuyle bakiyorum. Yok 4 oyuncu verip 4 milyon euro vereceksek aninda olur. Ama gercek degeri neyse o verilsin, fazla degil ...
Imzami atarim!

Gelde gulme simdi. Osman Tanburaci'nin hic birsey bildigi yok. Adam her transfer donemi o kadar sey soyler ama hic biri dogru cikmaz. Transfer konusunda en son kale alinacak isim Osman Tanburacidir. Bi kere bunu bilelim, oyle yorum yapalim ...

Yonetim gereken cevabi getirecegi oyuncularla verecek zaten. Ben dunya stari demiyorum, taninmamis genc biride gelebilir veya konusulan Tabata'da bu oyunculardan biri olabilir ama gereken cevabi sirasiyla onlarda Saha'da verecektir ...

tanburacının rijkaard gelmeden bir kaç gün önce bizimde barcamız olurmu? yazısını okumadın heralde! rijkaardın geliceğini biliyordu...ayrıca yönetim şu ana kadar pek iç açıcı transferler yapmadı bu yüzden ümitsizim! (m.sarp,g.zan,leo franco)

ne tabatasi ya bumu 10 nummaramiz olcak? mehmet güven olsun daha iyi

Tabata'nın formasını alacak kişiler el kaldırsın?:)

bence tanburacı bu sözleri gökhan zan alındığı zaman kızgınlıktan söylemişti.

Bu yönetimden o kadar da umutlu olma bence.Kimi almışlar bu güne kadar.Meirayı almışlar(gidinceye kadar etmedik laf bırakmadık),kewelli almışlar(sakat,sezonun yarısını tedaviyle geçiriyor),baroşu almışlar(avrupada üst düzey hiçbir takımda dikiş tutturamamış,isteyeni yokken aldılar),Linderothu almışlar(2 sezonda toplam 5 maçı yok),carruscayı almışlar(nerde olduğunu bilen var mı?),ferdiyi almışlar(üste 2 futbolcu verdiler ve tek maç oynamadan gitti)kaç sezondur sağ bek yok sağbek almıyorlar,sağ açık yok kaç sezondur almıyorlar,teknik direktör diye getirdikleri adamları saymaya gerek yok bu sene ne oldu bilmiyorum başlarına saksımı düştü ne oldu bilmiyorum işe yarar bir teknik direktör getirdiler.Ne yapmışki bu yönetim ben anlamadım,niye umutlusunuz çözemedim.Adam doğru söylüyor çürük çarık adam alacaklar onlarıda transfer sezonunun sonunda alacaklar ki para vermesinler sonrada ucuz etin yahnisi olur ve stau bükreşe elendiğimiz gibi Tobola elenelim.İnşallah yanılırım ve sağbeke,sağ açığa,forvete,savunmaya çok kaliteli adamlar alırlar ve Uefa kupasında şampiyon oluruz ama umudum yok.

Benim uykum geldi ya nasıl olsa transfer yok gidiyim yatıyım bari iyi geceler:D:D

Bu yönetimden o kadar da umutlu olma bence.Kimi almışlar bu güne kadar.Meirayı almışlar(gidinceye kadar etmedik laf bırakmadık),kewelli almışlar(sakat,sezonun yarısını tedaviyle geçiriyor),baroşu almışlar(avrupada üst düzey hiçbir takımda dikiş tutturamamış,isteyeni yokken aldılar),Linderothu almışlar(2 sezonda toplam 5 maçı yok),carruscayı almışlar(nerde olduğunu bilen var mı?),ferdiyi almışlar(üste 2 futbolcu verdiler ve tek maç oynamadan gitti)kaç sezondur sağ bek yok sağbek almıyorlar,sağ açık yok kaç sezondur almıyorlar,teknik direktör diye getirdikleri adamları saymaya gerek yok bu sene ne oldu bilmiyorum başlarına saksımı düştü ne oldu bilmiyorum işe yarar bir teknik direktör getirdiler.Ne yapmışki bu yönetim ben anlamadım,niye umutlusunuz çözemedim.Adam doğru söylüyor çürük çarık adam alacaklar onlarıda transfer sezonunun sonunda alacaklar ki para vermesinler sonrada ucuz etin yahnisi olur ve stau bükreşe elendiğimiz gibi Tobola elenelim.İnşallah yanılırım ve sağbeke,sağ açığa,forvete,savunmaya çok kaliteli adamlar alırlar ve Uefa kupasında şampiyon oluruz ama umudum yok.

Aslında Adnan Polat milyon eurolar içinde yüzüyor , borç felan yok ama işte ne yaparsın kıyamıyor, Kewell Baros felan alıyor halbuki Bouzid Barusso felan daha iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt