tabii | Ana Konu

Peki ben yurtdisindan üye olursam yarinki maci izleyebilir miyim?

Kapatıyorlar orayı

Eğer bölgesel yayın hakkı gibi bişi varsa kapatırlar sitesini çünkü euro2024de kapalıydı
ya bu çok saçma bir iş - insanlara zorla vpn işine sokuyorsun ...

gerçi abimde diyordu almanyada kaçak yayın vs tarzı tespit edilirse aklını alırlar diye .

Abi bıktım artık uydudan maç izlemek istiyorum yav parasında falan degilim gerekirse 100 degil 500 yap ama bize uyduda izleyeceğimiz bi sistem kur

Yok geriden gelmeler yok bi anda 280p’ye düsmeler

Bıktım yav cl’yi bari uydudan izleyelim artik senelerdir gina geldi
Kudur

UEFA kupa maçları tabii Premium'da

Türk takımlarının maçları şifresiz (ücretsiz) olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de yayınlanacak. Yabancı takımların tüm maçları ise tabii’den ücretli olarak futbolseverlerle buluşacak.Tabii Premium pakete sahip olanlar içerikleri reklamsız olarak izleyecek. Tabii Premium üyelik alanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını izleyebilecek. Ayrıca 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler ve belgeseller, çocuk içerikleri, TRT arşivi sunulacak.

Tabii Premium üyelik özellikleri
Reklamsız izleme
İndir ve izle
En yüksek kalitede izleme
24 saat geri alma

Tabii Premium fiyatı
Peki, Tabii Premium fiyatı ne kadar? Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL. 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren tabii’nin Premium paketi kullanıma açılacak.tabii Premium’a geçmek istemeyenler, TRT’nin binlerce saatlik içerik arşivine, canlı TRT kanallarına, reklamlı olarak erişmeye devam edecek.

UEFA kupa maçları tabii Premium'da

Türk takımlarının maçları şifresiz (ücretsiz) olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de yayınlanacak. Yabancı takımların tüm maçları ise tabii’den ücretli olarak futbolseverlerle buluşacak.Tabii Premium pakete sahip olanlar içerikleri reklamsız olarak izleyecek. Tabii Premium üyelik alanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını izleyebilecek. Ayrıca 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler ve belgeseller, çocuk içerikleri, TRT arşivi sunulacak.

Tabii Premium üyelik özellikleri
Reklamsız izleme
İndir ve izle
En yüksek kalitede izleme
24 saat geri alma

Tabii Premium fiyatı
Peki, Tabii Premium fiyatı ne kadar? Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL. 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren tabii’nin Premium paketi kullanıma açılacak.tabii Premium’a geçmek istemeyenler, TRT’nin binlerce saatlik içerik arşivine, canlı TRT kanallarına, reklamlı olarak erişmeye devam edecek.
Alacakmisın premiumsfi

Tabii çok geriden geliyor premiumla bunu düşürseler almayı düşünen çok olurdu maçı 1 2 dakika geriden izleyine tüm zevki kaçıyor.

Geri
Üst Alt