Tablet Önerileri

Benzer fiyatlarda bulunan iPad modelleri ekran, ekran yenileme hızı gibi durumlardan dezavantajlı, normalde günlük kullanım için iPad öneririm ama ekran önemli dediğin için diğer modelleri atmıştım ahb
iPad airlerden peki hangisini önerirsin
Verdiğim fiyat aralığını unut :asd:
Ben olsam almışken şunu alırdım... diyeceğini atabilir misin

Peki son soru ;D
Hangisini alırdın
Linkini attığın mı .. yoksa bu mu ?

Peki son soru ;D
Hangisini alırdın
Linkini attığın mı .. yoksa bu mu ?

Ekran, aksesuarları da dahil olması gibi avantajları var Matepad pro'nun ama işlemci bazında devasa bir fark var ahb, M3 başka bir olay ben sanırım M3'e yönelirdim, 13 inch olanı da benzer fiyatmış

2 ay boyunca araştırdım görsellik, amoled ekran, 7 yıl güncelleme garantisi vs tercihimi samsung s11 den yana kullandım. 2 haftadır kullanıyorum gayet memnun kaldım. Cihazın sıkıntısı kılıf şarj aleti vs dışarıdan tedarik ediyorsun. 128 gb olanını aldım 512 gb da hafiza kartı aldım mis gibi kullanıyorum.

Ekran, aksesuarları da dahil olması gibi avantajları var Matepad pro'nun ama işlemci bazında devasa bir fark var ahb, M3 başka bir olay ben sanırım M3'e yönelirdim, 13 inch olanı da benzer fiyatmış

Sağolasın ahb 🫡
Muhtemelen ipad ya da huawei'den biri olacak alacağım. Biraz düşüneceğim ama
Aklıma takılan olursa yine rahatsız edebilirim ama seni

Honor Magicpad 3 almayı düşünüyorum bende hiç kullanan var mı?

Sağolasın ahb 🫡
Muhtemelen ipad ya da huawei'den biri olacak alacağım. Biraz düşüneceğim ama
Aklıma takılan olursa yine rahatsız edebilirim ama seni
Her zaman ahb, M3 işlemci ile Huawei işlemcisi arasında performans açısından uçurum var ama mesela video renderlamak/oyun gibi güç gerektiren işlemler için önemli bu ayrım. Günlük kullanımda ise yine Huawei de gayet mutlu edecektir

Squinting For Real GIF

uygun geldi bi tane de honor pad 10 aldım

12.1 inç 2.5k ekran klavyeli

Geri
Üst Alt