Tahir Kıran: “Benim 3 puanımı çalanların Allah cezasını versin”

bu herifin konuları forumda yasaklanmalı hatta adı bile block yemeli.

eskiden küfürleri *** gibi sembollere bağlayabiliyorduk. şimde benzeri tahir kıran için yapılmalıdır.

Tahir Kıran yazıldığından sistem otmatik olarak onu "Ağlama Lan" olarak revize edebilmelidir.

gedson lavuğuna çok faul yapıldığı temalı zırlamalar çok komik. puşt herif takımı önde ya da berabereyken top her ayağına geldiğinde yandan ya da arkadan geleni gözetleyip ayağını açmak ya da bekleyip temas almak suretiyle faul alıp zaman geçirme niyetindeydi. amacı o olan her topçu bi ton faul alır maçta. top oynamaya çıkmamış ki herif. bunu bile anlamayıp çok faul yapıldı diye götelek götelek konuşuyorlar

gedson lavuğuna çok faul yapıldığı temalı zırlamalar çok komik. puşt herif takımı önde ya da berabereyken top her ayağına geldiğinde yandan ya da arkadan geleni gözetleyip ayağını açmak ya da bekleyip temas almak suretiyle faul alıp zaman geçirme niyetindeydi. amacı o olan her topçu bi ton faul alır maçta. top oynamaya çıkmamış ki herif. bunu bile anlamayıp çok faul yapıldı diye götelek götelek konuşuyorlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-01-13-32-47-273_com.instagram.android_1.webp
    Screenshot_2022-03-01-13-32-47-273_com.instagram.android_1.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 50
Allah senin belanı versin ya. Ne kahpe adammışsın, ne var ulan maçta?

Aynı maç Fenerbahçe'yle oynansaydı, aynı pozisyonlar ve kararlar yaşansaydı, tek kelime etmezdin.

Şerefsiz it.

Düşeceksiniz ve bir daha çıkamayacaksınız.

Bunun zirlamasi çok keyifli. Ohhhh koyduk geçtik şimdi geber düşme hattında. İnşallah düşersiniz. Sende düşüren başkan olarak Rize tarihine geçersin. Sonrada Gedson Beşiktaş olayında verdiğin paralar ortaya çıkarda Rize'de gezemez hale gelirsin.

Kume dus bır daha cıkama rıze her yonetıcın Galatasaray dusmanı

ağlamaya devam ediyor

Çay iç çay gevşe diceksin. (bu konu altındaki her cevabımda çay içme konseptini kullanacağım)

normalde oralı bile olmayacak kadar düşük , aptal, kendini üstün görmeye uğraşan bir başkan profili. son zamanlardaki hareketleri nedeni ile çay içip otursun.

hiç bir takımın bu denli küme düşmesini ve beter olmasını istememiştim heralde daha önce. Hep sakat, yolculuklu deplasman sayılacak takımlar gitsin isterdim. Bu adam bir ilk benim için.

Hakem gayet iyi yonetti, Rize'li kasap herife ikinci sariyi vermeyi atladi. Onun disinda hele Rize icin zirlayacak en ufak birşey yoktu. Faul veya taç hatası bile.

Bunun asıl zırlamasının sebebi, federasyon ve hakemleri baskı altına alıp Giresunspor'a karşı kolayca kazanmak. Giresun maçını kazanamazlarsa düştüklerini biliyorlar.

Birisi şuna soda versin, bir türlü hazmedemedi. İçtikten sonra da şişesini bi tarafına soksun koduğumun çakma ayıcığı!

Hahaha çok keyifli ya delirmesini izlemek.
Tertemiz maçtı. Gomis'in son dk golü bunları bitirdi tamamen. İnşallah daha da mental olarak düşüp kümeye düşerler 😏😏

Biraz az ağla yav daha sezon sonu lig'den düşünce bize sallamak için enerjinin kalsın. Itoğlu it.

Konuyu kilitleyip gündemde tutmazsanız amacına ulaşamamış olur.

Geri
Üst Alt