Tahir Kıran: "Burak Başkan gerekli operasyonları yaptı!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Burak Elmas'la, Rizespor ve Galatasaray arasındaki sorunları çözmek için masaya oturduk ama Galatasaray'ın içindeki bazı insanlar bu işi bozdu! Burak Başkan o kişilere gerekli operasyonları yaptı!"

Tahir Kıran: "Rizespor'la Galatasaray arasında bir sıkıntı vardı. O gün Burak Elmas'a, "Sayın başkan. Bizim ikimizin de bir problemi yok. İkimiz de kucağımızda bir bomba bulduk. Gel bunu çözelim." dedim. Burak başkan da buna sıcak baktı."

Tahir Kıran: "Galatasaray ile maçımız var. Galatasaray stadına gideceğiz. Rize'deki maça da herkesi davet ettim. Galatasaray'ı, Rize'ye yakışan şekilde ağırladık."

Tahir Kıran: "Orta saha arayışımız vardı. Oraya alabileceğimiz en iyi adamı aldık. Bir iki transfer daha yapacağız."

Tahir Kıran: "Bizim için çok lüks olan bir transferi yaptık. Gedson'u bize teklif ettiler, bizim de şartlarımıza uydu."

Tahir Kıran: "Beşiktaş, Gedson'un bonservisine talip olup yüzde 50'sini aldı. Seneye duruma göre belki bir daha kiralarız, hatta bizde mutlu olursa biz de ondan mutlu olursak şartları zorlayıp belki bonservisini biz alırız."

Alalen billur geçiyor resmen.

Burak Başkan çok pasif kalıyor bunların yanında maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fbli mantigi işte samiyene giderken dostluk kendi evlerinde agirlarken intikam mantigi.
Birde bizim objektif kekolar bu aralar sorunun oğulcan meselesinden kaynaklandigini vs soyluyolar burak yilmaza rizede bicak firlatildiginda ogulcan mevzusu mu vardi ya da hic bi iddialari yokken şampiyonluk haftasi oncesi kendilerine koyduk diye hakem vurmaya kalktiklarinda, galibiyetimize leke dusurmeye calistiklarinda ogulcan mi vardi
Taraftariyla yonetimiyle cok garip bi donemdeyiz

Daha önceki yönetime hatra binaen, Florya'da hevesini alsın diye alındı herhalde Burak bey. Yani daha önce bir yönetim tecrübesi edinmiş,aile yapısı gereği Galatasaray iç dinamiklerine her zaman yakın bir insanın bu denli Galatasaray'a yakışmakta zorlanacak tavırlarda olmasını açıklayamıyorum.Yazık. Yazık şu ki net bir şekilde bu suratsız yalan söylüyor diyemiyorum.

Kendisinin kankasi ve takımın kaptanı koca kafanın manageri ve biricik dostu Bulut yaptı demiyorda.

Bulutla birileri, Çok büyük kumpas yaptı ve bilerek rizeyi seçtiler yönetim daha kötü duruma düşsün diye.

öylede bı anlatmışki sanki ezeli rakibimiz , ulan , Kayserispor, Konyaspor Rizespor üçü aynı yıl çıktı lige, ne zaman? 12.13 sezonu
Kayserili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
Konyalı dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu
Rizeli başbakan RTE
bunlarıda anlat dallama seni o koltuğa oturtani böyle rahat konusturanıda anlat

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt