Tahir Kıran: "Burak Başkan gerekli operasyonları yaptı!"

Ulan Burak ulan Burak. Sen ne diye böyle serefsiz bir köpegi adam yerine koyup muhattap olursun.

Lanet olsun senin gibi baskana.

Alanya maçını kaybedersek bu taraftar size nasıl operasyon yapıyor göreceksiniz.

Vay rezil vay,ulan su sat onurlu yaşa,bu cakallar icin operasyon nedir

Burak başkan da gurur duyuyordur tahirin açıklamalarını okuyunca bak beni anlatıyor ben yaptım bunları eheheh diye stv delisi gibi

Burak Elmas'a başkanlık dersi verirdi.

7Rdxe5oH_400x400.jpg

Rize gelip bizim stadda bizi yenerse şaşırmam bu saatten sonra. Ne de olsa klüp sahipsiz gibi bişey.

Gerekli şekilde ağırlanacaktır 4 hafta sonra bu ve takımı Nef stadında. Hatta şu an Galatasaray Spor Kulübü başkanlığını işgal eden zat da bu karşılanmaya dahil edilecektir. Burak efendi görecektir bundan sonraki süreçte kendi stadında nasıl istenmediğini.

Besiktas %50 icin mi 6 milyon euro vermis? Ben bunu yeni ogrendim :D
Evet, böyle duyurdular dün gece. Hatta o A Spor'a çıkan bunu marifetmiş gibi anlatıyor. Bu yüzden Beşiktaş elindeki adamı satamıyor, elden çıkartamıyorlar 2 yıldır. N'Koudou'nun yarısının Beşiktaşa maliyeti 10 milyonu geçti bile muhtemelen.

%50 hakkını alma olayını bazıları %50 satıştan pay olarak anlıyor ama Portekiz kulüpleri genelde oyuncunun hakkının %50'sini ya da kaçsa onu elinde bulunduruyor. Yani karar alırken Benfica'ya sorulacak ya da Benfica bir karar alıp öyle de hareket edebilecek. İki kulüp birbirini bağlıyor işin doğrusu. Genelde bu anlaşmalarda menajer cepleri iyi dolar işin sonunda. Bu yüzden Portekiz kulüplerinin de kasası o satışların karşılığı kadar dolmuyordu.

fena kitlemısler
Kitlemis? Bu adamın formda hali TR çıkışlı olsa bile 15-20 milyon eder. Ayni bölgenin oyuncusu kazma ndiaye bile 13 - 14 e gitti. Bjk yarısını alsa az da olsa kar elde eder. İlla satmak zorunda da değil. Oynat sana 6-7 yıl hizmet etsin.
Adam sakatlanmadigi veya zihinsel olarak futboldan kopmadigi sürece bjk her koşulda karlı.

Oyuncunun tek x% hakkini almayi FIFA kaldirmamismiydi? Genelde Güney Amerikada menajerler, sirketler bile oyuncularin x% hakkini satin aliyordu diye öyle kural geldi diye hatirliyorum. Yaniliyor olabilirim.

Benfica Besiktas oyuncuyu satmayi isterken ondan normalde Benfica karisamaz. Tek gelirden 50% payi alir

Geri
Üst Alt