Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.554
- 23.963
- 2.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu fotosu fetocu hakemler var açıklamasının sonrasında mhk nin hakemleri açığa aldıktan sonraki fotosu. Bu herifin ifadesi neden alınmıyor ben oradayım. Nası torpili varsa adamın dokunmuyorlar.ulkeyi bu kadar ciddi sarsan bir terör örgütüyle alakalı bilgim var diyor sesi çıkan yok. Sessiz sedasız hakemler açığa alınıyor. Aralarında hangileri fetocu hangileri değil? Soruşturulmasi gereken ciddi bir mesele bu
o bu değil danyelŞu fotosu fetocu hakemler var açıklamasının sonrasında mhk nin hakemleri açığa aldıktan sonraki fotosu. Bu herifin ifadesi neden alınmıyor ben oradayım. Nası torpili varsa adamın dokunmuyorlar.ulkeyi bu kadar ciddi sarsan bir terör örgütüyle alakalı bilgim var diyor sesi çıkan yok. Sessiz sedasız hakemler açığa alınıyor. Aralarında hangileri fetocu hangileri değil? Soruşturulmasi gereken ciddi bir mesele bu
GscimbomMobile
Bu zirtonunda hakemler için liste verdiği konuşuluyor. Hepsi soruşturulmali. İsimlere değil içeriğe odaklan.o bu değil danyel
o murat sancak
ne içtin gene ya
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: " 'Rizespor kümeye' diye tweet atanları Allah’a havale ediyorum."
Tahir Kıran: "Bize olan nefreti başlatan 1 hesap var Twitter’da. 4 sezon önce “Rizespor, kümeye düşersin inşallah” demiş. O günden sonra her hafta sıkılmadan usanmadan yazmış."
sana mı soracaklar
Hocamızla ilgili doğru konuşebesinin
Ben sizin günahınızı üstlenmeye razıyım. Bu kadar nefret ediyorum bu şerefsiz soysuzlardan.O anlamda değil davalık olmayalımRizespor Kümeye diye yazanlar günaha giriyomuş ya
O yüzden
![]()
Günah olayı işin şakası bunun demesiyle bu sebepten günah yazılmaz bence deBen sizin günahınızı üstlenmeye razıyım. Bu kadar nefret ediyorum bu şerefsiz soysuzlardan.
Aramızda tahirin ajanlarımı var diyorsun renktaş? Kim o hainler tespit edelim hemen.Günah olayı işin şakası bunun demesiyle bu sebepten günah yazılmaz bence deYurt dışında olduğundan bu lafları etmek kolay ama ben laflarımı seçmek zorundayım ki davalık olmayayım
![]()
Belli olmaz kulüplerin o kadar avukatları var ben temkinli olmaya çalışıyorumAramızda tahirin ajanlarımı var diyorsun renktaş? Kim o hainler tespit edelim hemen.