Tahir Kıran: "Rize kümeye diye twit atanları Allah'a havale ediyorum"

Hiç aynaya bakma zaten, biz ne yaptık deme. Millet bu kadar nefret ediyorsa neden diye de sorma. Nato kafa herif.
Ha nefreti o başlattı bu başlattı diyeceğine de bul Hasan Kartal dangozunu, ilk önce ondan fb uşaklığının, silahıyla hakemi vurmak istemesinin bi hesabını sor. Belki sorularına bi aydınlanma yaşatır. Yallah amatöre.

Şu fotosu fetocu hakemler var açıklamasının sonrasında mhk nin hakemleri açığa aldıktan sonraki fotosu. Bu herifin ifadesi neden alınmıyor ben oradayım. Nası torpili varsa adamın dokunmuyorlar.ulkeyi bu kadar ciddi sarsan bir terör örgütüyle alakalı bilgim var diyor sesi çıkan yok. Sessiz sedasız hakemler açığa alınıyor. Aralarında hangileri fetocu hangileri değil? Soruşturulmasi gereken ciddi bir mesele bu

GscimbomMobile

Şu fotosu fetocu hakemler var açıklamasının sonrasında mhk nin hakemleri açığa aldıktan sonraki fotosu. Bu herifin ifadesi neden alınmıyor ben oradayım. Nası torpili varsa adamın dokunmuyorlar.ulkeyi bu kadar ciddi sarsan bir terör örgütüyle alakalı bilgim var diyor sesi çıkan yok. Sessiz sedasız hakemler açığa alınıyor. Aralarında hangileri fetocu hangileri değil? Soruşturulmasi gereken ciddi bir mesele bu

GscimbomMobile
o bu değil danyel
o murat sancak

ne içtin gene ya

O zaman daha yüksek bir sesle RIZESPOR KÜMEYE

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: " 'Rizespor kümeye' diye tweet atanları Allah’a havale ediyorum."

Tahir Kıran: "Bize olan nefreti başlatan 1 hesap var Twitter’da. 4 sezon önce “Rizespor, kümeye düşersin inşallah” demiş. O günden sonra her hafta sıkılmadan usanmadan yazmış."

İfşa olmuşum 🤪🤣🤣

Ben sizin günahınızı üstlenmeye razıyım. Bu kadar nefret ediyorum bu şerefsiz soysuzlardan.
Günah olayı işin şakası bunun demesiyle bu sebepten günah yazılmaz bence de :D Yurt dışında olduğundan bu lafları etmek kolay ama ben laflarımı seçmek zorundayım ki davalık olmayayım :D

Günah olayı işin şakası bunun demesiyle bu sebepten günah yazılmaz bence de :D Yurt dışında olduğundan bu lafları etmek kolay ama ben laflarımı seçmek zorundayım ki davalık olmayayım :D
Aramızda tahirin ajanlarımı var diyorsun renktaş? Kim o hainler tespit edelim hemen.

Aramızda tahirin ajanlarımı var diyorsun renktaş? Kim o hainler tespit edelim hemen.
Belli olmaz kulüplerin o kadar avukatları var ben temkinli olmaya çalışıyorum :D Hadi sokak kavgalarında neyse 1-2 gün nezarethanede kalıyoz onda sıkıntı yok da bu işler sıkıntı :D Gece kafamı yastığa rahat koyayım da :D

Ülkeyi yediniz bitirdiniz rizeliler caykur u sömürdünüz cebinizi doldurdunuz caykur seneledir zarar ediyor ama Allah rize kümeye diyene sen beddua ettin diye ceza verecek öylemi haramzadeler sizi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt