Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Önce bilerek urfa ya uyguladılar şimdi emsal gösteriyo şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atatürk ün askerlerıyız diye ceza verılmıstı sanırım
Bence kaldırılması normal
Bunun için ceza verılmez
Önce bilerek urfa ya uyguladılar şimdi emsal gösteriyo şerefsizler
Ha FT konusuna hiç girmedim. Yaptıkları yetmedi, gelip 2 yılda 4 kupa kazanmış TD'imizi de ayarttılar. Yani artık diyecek birşey yok. Adaletine tüküreyim böyle ülkenin de düzenin de.
Ha FT konusuna hiç girmedim. Yaptıkları yetmedi, gelip 2 yılda 4 kupa kazanmış TD'imizi de ayarttılar. Yani artık diyecek çok fazla birşey yok. Adaletine tüküreyim böyle ülkenin de düzenin de.
FT mevzusunun tamamini Tff ye yikmakta olmaz. zaten aralarinda surtusme varmis ama bunu bilip iyi kurcaladilar bizleri. Kendimize gelene kdr 9 puana cikti fark zaten.
Ama diger dedigim olayda anlattim sanirim derdimi. Fazlada yazmak istekiyorum forum kurallari disina cikarim yoksa
tapatalk
İyi oldu ftyi almaları. Yoksa bu taraftar desteğiyle zor giderdi. Biz de daha büyük başarıları unutur bol bol 6 yerdik Madrid'den.
Benim kanima dokunan tek nokta ortada bir senaryo var. O oynaniyormus gibi gelmiyor mu??
Cidden cildiracam sinirden ya. Bu karar degil su zamana kdr yaptiklari geldi aklima
tapatalk
Aslında boşuna tartışıyoruz tüm bunları. Yabancı kuralını bile Fenerbahçe'nin ayarlarıp, değiştirdiği bir ülkeden bahsediyoruz.
Aralarında geçen diyalogların da bunlara benzer olduğuna eminim.
''Seneye kaç yapalım Aziz'cim?
5+0+3. Aldıkları yabancılarda bir taraflarında patlasın enayilerin kehkehkeh''