Tahkim'den Şok Karar!

Macta kufur edildikten sonra kufur nedeniyle 5. Ceza alinirsa saha kapanir madde bunu soyluyor gecen mactan sonra 5. Ceza nedeniyle bir mac saha kapatildi ancak tahkime gore son degisen sureklilik gerektirmeyen kufur nedeniyle ceza oldugu icin 1. Ceza olmaliymis..fenerlilerin ettigi 4 kufur bosa gtti ben bunlarin adalaet anlayisin taaa

Hepsi bu devlete bağlı ve gebersinler. Biri çıkıpta bana demesin çoluğu çocugu var.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce bilerek urfa ya uyguladılar şimdi emsal gösteriyo şerefsizler

Urfa sadece bir kuklaydı. Tüm amaç bu cezayı kaldırmak ve olası puan kaybını önlemek için zemin hazırlamaktı. Şimdi niye kaldırdınız diye sorduğumuzda Urfa örneğini verecekler. Acilen birşeyler yapılması gerekiyor, yeter cidden

Ha FT konusuna hiç girmedim. Yaptıkları yetmedi, gelip 2 yılda 4 kupa kazanmış TD'imizi de ayarttılar. Yani artık diyecek birşey yok. Adaletine tüküreyim böyle ülkenin de düzenin de.

FT mevzusunun tamamini Tff ye yikmakta olmaz. zaten aralarinda surtusme varmis ama bunu bilip iyi kurcaladilar bizleri. Kendimize gelene kdr 9 puana cikti fark zaten.

Ama diger dedigim olayda anlattim sanirim derdimi. Fazlada yazmak istekiyorum forum kurallari disina cikarim yoksa

tapatalk

Ha FT konusuna hiç girmedim. Yaptıkları yetmedi, gelip 2 yılda 4 kupa kazanmış TD'imizi de ayarttılar. Yani artık diyecek çok fazla birşey yok. Adaletine tüküreyim böyle ülkenin de düzenin de.

İyi oldu ftyi almaları. Yoksa bu taraftar desteğiyle zor giderdi. Biz de daha büyük başarıları unutur bol bol 6 yerdik Madrid'den.

FT mevzusunun tamamini Tff ye yikmakta olmaz. zaten aralarinda surtusme varmis ama bunu bilip iyi kurcaladilar bizleri. Kendimize gelene kdr 9 puana cikti fark zaten.

Ama diger dedigim olayda anlattim sanirim derdimi. Fazlada yazmak istekiyorum forum kurallari disina cikarim yoksa

tapatalk

YD'yi de kimin başa getirdiğini biliyoruz zaten. Salla. Ama biz Galatasaray'sak bu adamı temizlemeliydik.

Eğer bizim sahamızı kapattırırlarsa tek kişi giderim gerekirse canlı bomba olurum yeter be !

İrkcilik sike kufur fener sayesinde serbest oldu nasi bi camiasiniz lan siz...butun pislikler sizde ve tek bir ceZa bile almadilar

Benim kanima dokunan tek nokta ortada bir senaryo var. O oynaniyormus gibi gelmiyor mu??

Cidden cildiracam sinirden ya. Bu karar degil su zamana kdr yaptiklari geldi aklima

tapatalk

e3a_acb59.jpg

Tapelerde boy boy gözüküyorken, bunu bildiğimiz halde 3 senedir PFDK ve Tahkim üyelerini değiştirtmediysek bunda bizim de suçumuz var. Bir tane açıklama bile yapmadık Tff kurulları hakkında.

Benim kanima dokunan tek nokta ortada bir senaryo var. O oynaniyormus gibi gelmiyor mu??

Cidden cildiracam sinirden ya. Bu karar degil su zamana kdr yaptiklari geldi aklima

tapatalk

Aslında boşuna tartışıyoruz tüm bunları. Yabancı kuralını bile Fenerbahçe'nin ayarlarıp, değiştirdiği bir ülkeden bahsediyoruz.

Aralarında geçen diyalogların da bunlara benzer olduğuna eminim.

''Seneye kaç yapalım Aziz'cim?

5+0+3. Aldıkları yabancılarda bir taraflarında patlasın enayilerin kehkehkeh''

Uygulama değiştiriyorlar, sonra bu ceza da değişen uygulamanın sonucu olarak verildiğinden önceki cezaların haliyle sıfırlanması lazım gelir.

İyi güzel de kardeşim pfdk denen kurumun bu yeni müfredattan haberi mi yok? Yoksa pfdk ve tahkim ayrı ayrı futbol düşüncesine mi sahip.

Bunları geç de, sezon ortasında neyin değişikliği lan bu? Yaptığınız iki icraat de biribiriyle çelişmesin be kardeşim.

Sonra yabancı sınırı, ab uygulaması deyince, sezon ortasında yönetmelik değişmez deyu bik bik ötüyorsunuz. Ne ayaksınız olm siz anlayamadım gitti.

Aslında boşuna tartışıyoruz tüm bunları. Yabancı kuralını bile Fenerbahçe'nin ayarlarıp, değiştirdiği bir ülkeden bahsediyoruz.

Aralarında geçen diyalogların da bunlara benzer olduğuna eminim.

''Seneye kaç yapalım Aziz'cim?

5+0+3. Aldıkları yabancılarda bir taraflarında patlasın enayilerin kehkehkeh''

yahu o yabanci kuralinda galatasarayinda imzasi var.

biri bana bunu aciklasin? NİYE??

tapatalk

Ya bir de şu ayrıntıyı belirtmek de fayda var;

Bu kurumlar şikeyi örtbas etmiş, etmeye de devam eden kurumlar. neyin adaletini bekliyoruz biz?

Anasını satacam ya. Nasıl bir dönemde dünyaya geldiysem arkadas iktidarda akp tff de tüpçü var. Tek tesellim takımımda Drogba, Sneijder'i gördüm.

Geri
Üst Alt