508c21f23579520ec729cbd8eca9cb00.jpg

MS1 ver bence. Ben de 1 oynayacağım, hatta diğer kupona H1 koyacağım.

Evet gol yeme sorunu var, geçen sezon çok saçma goller yedik bilhassa da deplasmanda, yoksa 4.yerine rahat 3.olurduk.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Taraf bahsini hiç ama hiç sevmiyorum ben yaa çok bariz değilse şayet.Gladbach yemeden durmaz gibi geliyo bana :D

Taraf bahsini hiç ama hiç sevmiyorum ben yaa çok bariz değilse şayet.Gladbach yemeden durmaz gibi geliyo bana :D

Zaten son 10 Leverkusen macinda sadece 1 defa gol yemedi Gladbach o da gecen seneydi. Yani haklisin gol yerler gibi :D

Ama yediginden fazla atarlar diye düsünüyorum.

River maçı 2/X , 1/X , 2/2 veya X/2 olursa voleyi vurmak. :D

Çok bir karın olmaz ki böyle.Hatta zarar bile edebilirsin.Kupon tutarsa anlarsın demek istediğimi
Edit:5 misliymiş pardon :D o zaman tutarsa kupon sadece bankoları bulursan zarar ediyosun.Yukarıdan maç bulursan zarar yok :D

Son düzenleme:
Yalnız o kuponun mantığını bende anlamadım Mami :D

konyaspor 2-beşiktaş 0
akhisar 0 Galatasaray 4
fenerbahce 1 kayserispor 2

Çok bir karın olmaz ki böyle.Hatta zarar bile edebilirsin.Kupon tutarsa anlarsın demek istediğimi

Yalnız o kuponun mantığını bende anlamadım Mami :D

Kupon 5 misli. Sadece bankoların tutması lazım, ki bunun için de River maçının 1/2 yahut 2/1 olması gerekli,o zaman 15 lira zarar ediyorum. Diğer türlü en düşük karım 10 lira.

Adamın beyin zehir gibi :D böyle de bankoları biraz yüksek tutmak lazım.O zaman iyi para gelir bir sürpizde

Bunu deneme amaçlı yaptım gece maç yok adam gibi olanlarda da 1X2 açık. Normalde daha az iy/ms seçeneği koyardım kupon bedelini düşürmek adına ama 1/2 2/1 hariç hepsini koydum. Dedim ya deneme. :D

İddia haramdır helede cuma günü öğleden önce

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ya biz ya da kücük sikeciler bu hafta sonu takilir.

Fener'in maci banko 1. Hatta H1 bile rahatca oynanir, Kayseri cok kötü.

Bizim mac sakincali, ama ben alacagimizi düsünüyorum. Konya kaybetmez bence.

Ya biz ya da kücük sikeciler bu hafta sonu takilir.

Fener'in maci banko 1. Hatta H1 bile rahatca oynanir, Kayseri cok kötü.

Bizim mac sakincali, ama ben alacagimizi düsünüyorum. Konya kaybetmez bence.

Konya geçen seneki kadar iyi durumda değil.Sezon başı olduğu için sanırım.Aykut iyi kapanırsa beraberlik alır bence.Yoksa bjk yine öyle yada böyle bir tane atıp 0-1 alır.Bizim ne yapacağımızı kestiremiyorum.Fener de berbat oynadı bugün.Onlar da zarzor 1-0 falan alabilir bence.Handikapı baya sıkıntılı o maçın

Geri
Üst Alt