- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.077
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MS1 ver bence. Ben de 1 oynayacağım, hatta diğer kupona H1 koyacağım.Can BÜYÜK cevap bekliyorum cumartesi maç var![]()
MS1 ver bence. Ben de 1 oynayacağım, hatta diğer kupona H1 koyacağım.
Evet gol yeme sorunu var, geçen sezon çok saçma goller yedik bilhassa da deplasmanda, yoksa 4.yerine rahat 3.olurduk.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
kuponun mantığını çözemedim ben
Taraf bahsini hiç ama hiç sevmiyorum ben yaa çok bariz değilse şayet.Gladbach yemeden durmaz gibi geliyo bana![]()
Zaten son 10 Leverkusen macinda sadece 1 defa gol yemedi Gladbach o da gecen seneydi. Yani haklisin gol yerler gibi
Ama yediginden fazla atarlar diye düsünüyorum.
River maçı 2/X , 1/X , 2/2 veya X/2 olursa voleyi vurmak.![]()
Yalnız o kuponun mantığını bende anlamadım Mami
konyaspor 2-beşiktaş 0
akhisar 0 Galatasaray 4
fenerbahce 1 kayserispor 2
Çok bir karın olmaz ki böyle.Hatta zarar bile edebilirsin.Kupon tutarsa anlarsın demek istediğimi
Yalnız o kuponun mantığını bende anlamadım Mami
Kupon 5 misli. Sadece bankoların tutması lazım, ki bunun için de River maçının 1/2 yahut 2/1 olması gerekli,o zaman 15 lira zarar ediyorum. Diğer türlü en düşük karım 10 lira.
Adamın beyin zehir gibiböyle de bankoları biraz yüksek tutmak lazım.O zaman iyi para gelir bir sürpizde
Bunu deneme amaçlı yaptım gece maç yok adam gibi olanlarda da 1X2 açık. Normalde daha az iy/ms seçeneği koyardım kupon bedelini düşürmek adına ama 1/2 2/1 hariç hepsini koydum. Dedim ya deneme.![]()
Ya biz ya da kücük sikeciler bu hafta sonu takilir.
Fener'in maci banko 1. Hatta H1 bile rahatca oynanir, Kayseri cok kötü.
Bizim mac sakincali, ama ben alacagimizi düsünüyorum. Konya kaybetmez bence.