ayırca daçka'nın maçlarına alt - üst oynama sakın yatarsın benden söylemesı...

Yarin icin kuponum söyle:

Efes-bjk ms1 (handikapsiz)
Dacka-konya ms1 (handikapsiz)
Benfica-Tondela ms1
Leicester-Newcastle ms1
Aek Atina-panthrakikos ms1

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yarin icin kuponum söyle:

Efes-bjk ms1 (handikapsiz)
Dacka-konya ms1 (handikapsiz)
Benfica-Tondela ms1
Leicester-Newcastle ms1
Aek Atina-panthrakikos ms1

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Anadolu Efes maçına 4,5 = 8,5 handıkap açılmış.. handıkapsız oynayıp oranı düşürme... 1/1 oyna gelir... çünkü bjk savunma yapmayan bir takım.. Efes böyle takımlara 100'den aşağı atmıyor... handıkaplar düşük geldı bana yarına kadar yükselir...

Ayrıca Benfica -Tondela maçına 2 handıkap açılmış.. sen Benfıca'ya guvenıyorsan oynayabılırsın...

Mehmet Tokat hocam yarın için garanti gordugum çok maç yok, ama lechstera güvenen çok insan var.

Eğer handikapsiz olarak soruyorsan Efes besiktasin içinden geçer, ama handikapli halinde ne olur bilmiyorum. Aynı durum dacka için de geçerli.

Antalya bursa maçına ust oynamak mantıklı duruyor, sivas paşa maçına dair herhangi bir tahminim yok.

Dediğim gibi bunların hiçbirini %100 banko görmüyorum.

Bugünkü kuponda ne yaptın ?

Yarın için Dinamo Moskova, Dinamo Bükreş, Red Star ve Granada HX'ları çok şık duruyor.

antalya - bursa 2 1.95 (antalyada inkoom ve danilo cezalı, bursanın son 3 maçında toplam 2 gol olmuş o yüzden üst seçeneğinden çekindim, büyük ihtimal bursa kazanır ama banko kuponda yer almaz bu maç)
benfica - leicester 1 1.65 (iddaadan 2 handikaplı benfica oynayacağına bunu oyna)
leicester - newcastle 1 1.45
sivas-paşa 3.5 gol altı 1.20
midytland - hobro 1 1.15
emmen - achilles 1 1.40
jong psv-helmond üst 1.40
maastricht - jong ajax üst 1.45
volendan-telstar 1 1.85
venlo-waalwijk 1 1.20
targu-bükreş 2 1.45 (ev sahibinin 3ü ilk 11 olmak üzere 4 oyuncusu kırmızı kart cezalısı)
cagliari - peruggia 1 1.55

efes-bjk handikapsız 1.05(bu orana değmez ama yasadışı oynayanlar kasa katlayabilir)
aek-panatriakos 1.05 (bu orana değmez)
daçka-konya iddaa açmamış ama yasadışı oynayanlar handikapsız ms1 oynarsa kazanır

bunlar yarın için gözüme çarpanlar, hepsini oynamayacağım tabi =)

antalya - bursa 2 1.95 (antalyada inkoom ve danilo cezalı, bursanın son 3 maçında toplam 2 gol olmuş o yüzden üst seçeneğinden çekindim, büyük ihtimal bursa kazanır ama banko kuponda yer almaz bu maç)
benfica - leicester 1 1.65 (iddaadan 2 handikaplı benfica oynayacağına bunu oyna)
leicester - newcastle 1 1.45
sivas-paşa 3.5 gol altı 1.20
midytland - hobro 1 1.15
emmen - achilles 1 1.40
jong psv-helmond üst 1.40
maastricht - jong ajax üst 1.45
volendan-telstar 1 1.85
venlo-waalwijk 1 1.20
targu-bükreş 2 1.45 (ev sahibinin 3ü ilk 11 olmak üzere 4 oyuncusu kırmızı kart cezalısı)
cagliari - peruggia 1 1.55

efes-bjk handikapsız 1.05(bu orana değmez ama yasadışı oynayanlar kasa katlayabilir)
aek-panatriakos 1.05 (bu orana değmez)
daçka-konya iddaa açmamış ama yasadışı oynayanlar handikapsız ms1 oynarsa kazanır

bunlar yarın için gözüme çarpanlar, hepsini oynamayacağım tabi =)

buradan bütün hollanda ligi maçlarını çıkardım,

banko kupon;
benfica-leicester 1
sivas-paşa 3.5 alt
midytland - hobro 1

standart kupon
antalya - bursa 2
leicester - newcastle 1
targu - bükreş 2
efes - bjk handikapsız 1(4 maça tamamlamak için)

pazar günü 160 lira sermaye ile 4 kupon oynamıştım, 50,40,40,30lık kuponlara. sadece 1i tuttu 170 lira kazanabildim, şimdi o parayla
banko kupona 100 lira atıyoruz,
standart kupona 10 lira atıyoruz,
kent switch sigara alıyoruz 8 liraya,
güzel bir öğle yemeği yiyoruz 20 liraya

kalan 30 lirayı da salı gününe aktarıyoruz çünkü muhtemelen standart kupon yatacaktır.

Son düzenleme:
Leicester-New castle H1
Antalya-Bursa 2.5Ü
Sivas - KPaşa KG Var

senin kuponun da tutma ihtimali baya yüksek

ben leicestera pek güvenemedim, sanki rafa benitez newcastle'a full defans yaptırtıp 0-0'a kitleyecek maçı gibi. yinede ms1 olarak oynayacağım.

senin kuponun da tutma ihtimali baya yüksek

ben leicestera pek güvenemedim, sanki rafa benitez newcastle'a full defans yaptırtıp 0-0'a kitleyecek maçı gibi. yinede ms1 olarak oynayacağım.

Bu düşünce ile MS 1 riskini o orandan alacağına 3.40 orandan HX riski al daha iyi Ömer.

Abi var mı güzel bir sistem kuponu ? :D

Yaptık bakalım yarına bir kupon. Hoşuma giden yukarıda yazdığım 4 maçı koydum kupona HX olarak. Ömer'in Castle kapanır tezi de hoşuma gitti. O maçı da HX ekledim. Birde yanlarına Boca yapıştırdım. Gözüme yakışıklı gözüktüler ama göreceğiz bakalım yarın :D

Yaptık bakalım yarına bir kupon. Hoşuma giden yukarıda yazdığım 4 maçı koydum kupona HX olarak. Ömer'in Castle kapanır tezi de hoşuma gitti. O maçı da HX ekledim. Birde yanlarına Boca yapıştırdım. Gözüme yakışıklı gözüktüler ama göreceğiz bakalım yarın :D
Maçları bana da verir misin abi sakıncası yoksa bende oynayayım şansımı denemek istiyorum
Para lazım da bu aralar :D
O üstte yazdığın hx maçlarını mı oynadın abi sadece

abi biraz yabancı sitelere filan baktım, newcastle'ın bir otobüs dolusu eksiği varmış özellikle defansa, o maç hx olmayabilir =)

Yarın için Dinamo Moskova, Dinamo Bükreş, Red Star ve Granada HX'ları çok şık duruyor.
@Onur Arslan bunlara Leicester ve Boca HX'larını ekledim 4-5-6 yaptım abim. Yarının bülteni çok ahım şahım değil. Dilersen bir maç eksiltip sistem 4-5 de atabilirsin sana kalmış yani.

Ömer'in yazdığını okudum şimdi çıkar sen Leicester maçını aradan :D Ömer Çoban bu şimdi mi söylenir :D Cagliari sokuşturup araya bir tane daha tasarlayayım :D

Son düzenleme:
@Onur Arslan bunlara Leicester ve Boca HX'larını ekledim 4-5-6 yaptım abim. Yarının bülteni çok ahım şahım değil. Dilersen bir maç eksiltip sistem 4-5 de atabilirsin sana kalmış yani.

Ömer'in yazdığını okudum şimdi çıkar sen Leicester maçını aradan :D Ömer Çoban bu şimdi mi söylenir :D Cagliari sokuşturup araya bir tane daha tasarlayayım :D

hocam hakkını helal et ya :D

Ömer'in yazdığını okudum şimdi çıkar sen Leicester maçını aradan :D @Ömer Çoban bu şimdi mi söylenir :D Cagliari sokuşturup araya bir tane daha tasarlayayım :D
Eyvallah abi.
Sistem 4-5 olarak ben de şansımı deneyeyim o zaman :)

Geri
Üst Alt