- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 313
River plate hemen atmış.Ne ara attılar.Soyunma odasındayken mi gol oldu nedir![]()
1/X ihtimali yok değil.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
River plate hemen atmış.Ne ara attılar.Soyunma odasındayken mi gol oldu nedir![]()
Daha gol olur o maçta sanki1/X ihtimali yok değil.ley:
Biraz riskli ama
Lazio - Juventus MS2
Akhisar - Galatasaray MS2
4,50 orani var 50€ atmayi düsünüyorum.
7 sezondur lige 2/2 ile başlayamıyoruz.Bunu göz önünde bulundur bence.
Böyle istatistikler kirilmak icin vardir
En kötü beraberlik bekliyorum bizim mactan. Akhisara sadece 1 defa yenildik o da Mancini'nin Juventus deplasmani sonrasi ilk lig macinda.
Biraz riskli ama
Lazio - Juventus MS2
Akhisar - Galatasaray MS2
4,50 orani var 50€ atmayi düsünüyorum.
Bugüne var mı kupon reyiz
City değilde fb daha mantıklı. Bilic büyük takımlardan puan alıyor benim gözümü korkuttuBen bugun Sivas-City-Barca kombini düsünüyorum. Sivas Mersin ile oynuyor, Mersin gol atamaz gibi o maçta. City korkutuyor bir tek, West Ham ile oynuyor, West Ham bir maçta aslan kesiliyor, diğer maç şutları yok, bu maçta aslan kesilecekleri tutmaz umarım. Barca'nın da oranı 1,50 civarında, yuksek oldugundan alınır gibi. Siz ne düsünüyorsunuz?
Fb buyuk ihtimal alir bugun ama duygusalliktan oynayamiyorum, hic oynamadim daha fenere.City değilde fb daha mantıklı. Bilic büyük takımlardan puan alıyor benim gözümü korkuttu
Barca alır diye tahmin ediyorum h0 oynadım bi kuponumda da. Fbye ben böyle maçlarda oynuyorum içerde kayseri antep Alanya gibi takımlara karşı maçlarında veririmFb buyuk ihtimal alir bugun ama duygusalliktan oynayamiyorum, hic oynamadim daha fenere.
Bugun PSV tum kuponlarimi yatirdi 1.15 orandan..
Barca maci icin ne dusunuyorsunuz orani neden yuksek