Kuponumun biri daha ilk maçtan yattı. Sağolsun Sevilla'nın yenileceği, Granada'nın da bu sezon ilk galibiyetini alacağı güne denk geldik. Neyse, durmak yok yola devam. En azından City - Chelsea maçı kg oldu. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Kuponlarımı paylaşıyorum. Bu arada CSKA 4-0 kazandı. 1.45 oranı vardı. Ve seçtiğim maçlar arasındaydı. Ama kuponu zamanında yapamadım diye gitti gül gibi maç.

5LkgqD.png

jX28A9.png
Granada riskli dedik reis acele edip hemen oynamışsın

Granada riskli dedik reis acele edip hemen oynamışsın

Aynen reis. Gaflete düştük. :(
Sen Horsens - Viborg maçına oynadın mı? O maçta bence kg olmaz. Danimarka Ligi enteresan bir lig. Şu sıralar en garanti Rusya Ligi. Geçen tam 6 maç tutturdum. Üstelik hepsi taraf bahsiydi. Rusya Ligi'nde ev sahibi takımlar genelde kazanıyor. Tabii aralarında çok büyük güç farkı yoksa.

Aynen reis. Gaflete düştük. :(
Sen Horsens - Viborg maçına oynadın mı? O maçta bence kg olmaz. Danimarka Ligi enteresan bir lig. Şu sıralar en garanti Rusya Ligi. Geçen tam 6 maç tutturdum. Üstelik hepsi taraf bahsiydi. Rusya Ligi'nde ev sahibi takımlar genelde kazanıyor. Tabii aralarında çok büyük güç farkı yoksa.
Oynadım. Cskaya oynadım oda geldi ama bugun hevesim yok açıkçası maçlar patlayacakmış gibi duruyor. Geçen rubin kazana cska ve zenite vermiştim hepsi geldi iyi para kazandım ruslardan haklısın. İngiltere 2.ligi falan ben oralardan kazanıyorum aslında

Bugün çok iyi maçlar tutturdum. Ama her kuponumu mahveden 1-2 maç oldu. Tam 4 kuponu çöpe attık. Allahtan fazla para yatırmadım hiçbirine. Bir atımlık barutum kaldı. Onu da kullandım. Bakalım geceyi nasıl bitireceğiz. :)

Toplanın beyler. Kötü gidişata dur deme zamanı geldi. Yarın mutlaka kazanmam ve pazar günü yengenizi yemeğe çıkarmam lazım. :P o yüzden elbirliğiyle sağlam bir kupon yapmamız lazım.

M.City - Chelsea kg var
Barça - R.Madrid kg var
Juve - Atalanta 1
Monaco - Bastia 1
B.Dortmund - M.Gladbach 1
CSKA - Ural 1
Tottenham - Swansea 1

Bunlara ek olarak

Granada - Sevilla 2
Montpellier - PSG 2
Atletico Madrid - Espanyol 1
Kopenhag - Randers 1

Oynamak isteyip de gotim yemediği maçlar. :D
Serkan Şafak üstad çıldırt bizi. Çağrı Yüce ve hangisi tutmaz reis? Aslan Karadağ

Bu maçlar tuttu. Kuponu yarım saat erken yapsam CSKA maçı kaçmayacaktı. Yerine başka maç koydum. Yaktı o maç :( bizdeki talih talih değil.

Bu maçlar tuttu. Kuponu yarım saat erken yapsam CSKA maçı kaçmayacaktı. Yerine başka maç koydum. Yaktı o maç :( bizdeki talih talih değil.
7 maç tutturmuşsun çok güvendiğin neden yanına içine tam sinmeyen maç koydun ki?
oran katlandıkça risk artıyor az kazan öz kazan hep kazan olmalı prensip..s.lizbonu koysaydın keşke çok bankoydu

Sana cekmisim demek isterdim kskdash? yarin 12 fark atarmiyiz usaka
Takımda bir toparlanma var. Yorgunluk var ama onlarda da var. Uşak da bu sene 2 kulvarı kaldıramadı. McKissic de sakat sanırım hala. Vurup geçeriz diyorum 1/1. Sinan ve Diebler'ın günü olur.

7 maç tutturmuşsun çok güvendiğin neden yanına içine tam sinmeyen maç koydun ki?
oran katlandıkça risk artıyor az kazan öz kazan hep kazan olmalı prensip..s.lizbonu koysaydın keşke çok bankoydu

Fb - bjk maçına çoğu kişi kg olur dedi. Ben de gaza geldim. Yoksa o maçı düşünmüyordum aslında. Kg olur diye düşündüğüm çoğu maçı doğru tahmin ettim. Aslında en önemli hatam zamanında yapmamak oldu kuponu. CSKA maçı kaçmasaydı iyi para kazanacaktım.

Fb - bjk maçına çoğu kişi kg olur dedi. Ben de gaza geldim. Yoksa o maçı düşünmüyordum aslında. Kg olur diye düşündüğüm çoğu maçı doğru tahmin ettim. Aslında en önemli hatam zamanında yapmamak oldu kuponu. CSKA maçı kaçmasaydı iyi para kazanacaktım.
giden gitmiştir geleceğe bakmak lazım atletico madrid dünyaları kaçırdı bizim güzel kuponu da yedi malesef:(
yarın için en güvendiğin kg hangisi sen bu kg de iyisin baya..

giden gitmiştir geleceğe bakmak lazım atletico madrid dünyaları kaçırdı bizim güzel kuponu da yedi malesef:(
yarın için en güvendiğin kg hangisi sen bu kg de iyisin baya..

Lazio - Roma kg var banko.
Alanyaspor - Konya maçında da kg olur ama onu sürpriz bir kupon yaparsan ekle. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Yarın yine yazarım.

lazio kazanacak hissi var güzel oranıyla sürpriz tarafina koymayi dusunuyom.. alanya Konya kafama yatti yazacam kupona

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kg var;

Manu
Lazyo
Gs :/
Gencler
Liverpool
Giresun

Osmanlı 1
Milan handi yapar
Goztepe 1
Nice 1

Son düzenleme:
OVZpj5.png

Bv05k9.png

Bu da diğer kuponlarım. Bugün de kazanamazsam uzun bir süre oynamayacağım.

Geri
Üst Alt