Dortmund yüzünden tek maçtan yattım. :mad:

Atalanta 1
Borussia Mönchengladbach kg var
Celtic 1

Dün de Everton bi gol atamadı diye kazanamadım.

Yarın için şöyle bir kupon beni mutlu sona ulaştırır mı?

Bayern Münih - Leipzig 1
Hertha Berlin - Darmstadt 1
Lyon - Angers 1
Monaco - Caen 1
Paris Saint Germain - Lorient 1

Fransa Ligi'nde bu hafta sürpriz beklemiyorum ama Bundesliga'nın sağı solu belli olmaz.

Dortmund benide yakti.

Yatıyorsaniz temiz yatın arkadaş 1.10 lar 1.20 ler ne.

Gidip bir 2.20 lik maça yada bir handikap li veya ilk yarı maçına oynamak dururken gidip nasılda 4 tane 1.20 orana oynarsınız anlamıyorum. 4 maç 2.10 bile oran etmiyor sonra ağlıyorsunuz biraz risk alın yiğidin malı meydanda gezer.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Yatıyorsaniz temiz yatın arkadaş 1.10 lar 1.20 ler ne.

Gidip bir 2.20 lik maça yada bir handikap li veya ilk yarı maçına oynamak dururken gidip nasılda 4 tane 1.20 orana oynarsınız anlamıyorum. 4 maç 2.10 bile oran etmiyor sonra ağlıyorsunuz biraz risk alın yiğidin malı meydanda gezer.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Sen git risk al biz boyle iyiyiz kazaniyoz sonucta.

psg yüzde 99.99 kazanır son iki maçını izledim lider nice önünde 2-0 geriye düştü berabere kaldi ama çok üstün ve baskılı oynadılar sonrasında deplasmanda guingampa keza şanssiz bir şekilde kaybettiler.rakibi de uygunken çok iyi bir motivasyonla ilk yari 1 h1 her türlü kazandırır psg diye düşünüyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün gizli bankosu

Aves - Cova da Piedade 1

Oranı da güzel. Değerlendirin.

Bu gece kazandım ama biraz buruk bir sevinç yaşıyorum. Zira daha fazla kazanabilirdim. Son anda kuponumdan çıkardığım çok cazip oranlı 3 maç daha tuttu. Onları çıkarmasam daha fazla kazanacaktım. Tutan kuponum.

Paris Saint Germain 1
Monaco 1
Lyon 1
Hertha Berlin 1
Bayern 1
Club Brugge 2
Aves 1

Son anda çıkardığım maçlar

Millwall 3 - 1 Charlton Athletic kg var
Lille 1 - 1 Rennes kg var
Inter 3 - 0 Lazio 1

Bu gece kazandım ama biraz buruk bir sevinç yaşıyorum. Zira daha fazla kazanabilirdim. Son anda kuponumdan çıkardığım çok cazip oranlı 3 maç daha tuttu. Onları çıkarmasam daha fazla kazanacaktım. Tutan kuponum.

Paris Saint Germain 1
Monaco 1
Lyon 1
Hertha Berlin 1
Bayern 1
Club Brugge 2
Aves 1

Son anda çıkardığım maçlar

Millwall 3 - 1 Charlton Athletic kg var
Lille 1 - 1 Rennes kg var
Inter 3 - 0 Lazio 1

Bende kazandim sayende eywallah kanka

41MLLG.png

Son günlerde formdayım. ;) Nazar değmesin.

Yatacak yeriniz yok Besiktas serefsizleri, özellikle penaltiyi kaciran Oguzhan ve Antep'te 2 metreden gol atamayan Ghilas midir nedir.. Gitti 850 EUR

nwham7d2.png

Son düzenleme:
23 cok guvenilen nerdeyse garanti olan mac yazmissin ve sadece bjk maçında 2 gol olmadığı icin yatmış kupon dogrumu? bu kuponu ne kadara oynadinda kaçtı 850 euro? güzel bir sistemmis bende denerim artik..oran toplamini da merak ettim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oran Toplami 14,24.

He ya cok garanti maclari sectim, hic risk almadim nerdeyse ve 50 EUR yatirdim. Böyle oynamak bana daha mantikli geliyor.

Eskiden ben de böyle oynardim Hakan ama illaki garanti gördügün düsük oranli bir mac seni yakiyor böyle cok macli kuponlarda.

Bu yüzden artik yapmiyorum. Maksimum mac sayim 7 falan oluyor o da maksimum.

Genelde 2-3 mac secip yüklü oynuyorum. Mesela bugün Fener+Chelsea kombini yaptim 2,74 orani vardi 50€ attim 137€ aldim.

Hatta diger kuponda ikisine de handikap vermistim ama o kupon Arsenal yüzünden yatti onlarin handikap gelmedi, zaten az oynamistim o kupona pek önemi yok.

Geri
Üst Alt