Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.242
- 2.543
- 1.588
Napoli-Real Madrid 3,5 üst olur.D.Iquique-Guarani ve Fulham-Leeds maçları da 2,5 üst olur.Bunlar sağlam benceBugünki maçlar maçlar hakkında ne düşünüyorsunuz bahsi olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli-Real Madrid 3,5 üst olur.D.Iquique-Guarani ve Fulham-Leeds maçları da 2,5 üst olur.Bunlar sağlam benceBugünki maçlar maçlar hakkında ne düşünüyorsunuz bahsi olan var mı?
Napoliye 2/1 süpriz oynamayı düşünüyordum sende tam tersini söylemişsinSüpriz yaptım belki tutar 3 5 lira at istersen
Arsenal-Münih 1/2
Napoli-Madrid. 1/2
Alt liglerden tahmin bekliyordum bende. TeşekkürlerNapoli-Real Madrid 3,5 üst olur.D.Iquique-Guarani ve Fulham-Leeds maçları da 2,5 üst olur.Bunlar sağlam bence
Napoliye 2/1 süpriz oynamayı düşünüyordum sende tam tersini söylemişsin![]()
Bende üst bekliyorum hadi bakalım deplasmanlar kazansınRenktaş ilk yarılar geldi şimdi 2. Yarı
Renkdas bogazda bir yalı alırsın artık.Süpriz yaptım belki tutar 3 5 lira at istersen
Arsenal-Münih 1/2
Napoli-Madrid. 1/2
Renkdas bogazda bir yalı alırsın artık.
Helal olsun renkdaşRenktaş ilk yarılar geldi şimdi 2. Yarı
Süpriz yaptım belki tutar 3 5 lira at istersen
Arsenal-Münih 1/2
Napoli-Madrid. 1/2
Helal olsun renkdaş
Benide Hüseyin Civelek yaktıUlan 10 ataydık su kupona keşkeArada kaynadı gitti. Neyse bizim kg varlar ve 2.5 üstler geldi.
Ulan 10 ataydık su kupona keşkeArada kaynadı gitti. Neyse bizim kg varlar ve 2.5 üstler geldi.
Turnayı gözünden vurdun tebrikler ?Süpriz yaptım belki tutar 3 5 lira at istersen
Arsenal-Münih 1/2
Napoli-Madrid. 1/2
Kac bastın reyiz ?Süpriz yaptım belki tutar 3 5 lira at istersen
Arsenal-Münih 1/2
Napoli-Madrid. 1/2
Legalde 625 oranı vardı yunus kardeşim inşallah senin için 3-5 tl 20 lira falandır inş