Taiwo Ayrılıyor, G.Saray Devrede İddiası!

Cevap: Taiwo Ayrılıyor, G.Saray Devrede İddiası!

olcan-hamit-mevlüt gelirse neden olmasın :)

-----------------------------muslera--------------------

--eboue-----ujfalusi----------------------semih-----taiwo

---hamit--------melo---------------selçuk-------olcan----

--------------------mevlüt------elmander----------------

yedekte engin-sercan-emrekazim var.yanina töre ve mehmet ekicide alinirsa tam olur ;)

Kimi oynatmamayı düşünüyorsunuz ?

yazmislar ya iste.

Neredeyse hiç aksak olmayan savunmamıza alınacak oyuncu için sıkıntı çektiğimiz forvet mevkisinde değişiklik , Ayrıca bu formda olan Baros ve yerinen konan da abartılan yeteneğimiz Mevlüt.Hiç mantıklı gelmedi bana.

Neredeyse hiç aksak olmayan savunmamıza alınacak oyuncu için sıkıntı çektiğimiz forvet mevkisinde değişiklik , Ayrıca bu formda olan Baros ve yerinen konan da abartılan yeteneğimiz Mevlüt.Hiç mantıklı gelmedi bana.

aslinda mantikli ama

aslinda mantikli ama

Taiwo reddedilmeyecek bir oyuncu ama bunu da mantıklı bir şekilde takımı monte etmek lazım.Baros'u çıkartıp Mevlüt'ü koymakla olmaz bence.Hee playoff var,sakatlıktan çok çektik Eboue'de kupaya gidecek kadro geniş olmalı derseniz anlarım.Nasılsa artık sınırsız yabancı alma hakkımız var.:)

avrupa maclarinda sinir yok orda hepsini oynatiriz :)

devre arasi transfer dönemi nezaman? kimse bilmiyor galiba cünkü cevap alamamistim

Taiwo reddedilmeyecek bir oyuncu ama bunu da mantıklı bir şekilde takımı monte etmek lazım.Baros'u çıkartıp Mevlüt'ü koymakla olmaz bence.Hee playoff var,sakatlıktan çok çektik Eboue'de kupaya gidecek kadro geniş olmalı derseniz anlarım.Nasılsa artık sınırsız yabancı alma hakkımız var.:)

baros icin beklemek lazim, ben hala güvenmiyorum barosa.

son mactaki performansini sürdürürse ilk 11 den kimse alamaz onu ama sadece bir maclik performansta kalirsa, sorun var demektir, hemde büyük sorun, cunku baros bu sezon sadece orduspora karsi oynadi, sadece bir macta adam gibi oynadi.

bu yuzden barosun yerine forvet lazim olabilir ama bakalim simdi manisaya karsi nasil oynayacak, sonra devre arasi sadece 10 günlük, transfer dönemi bitmeden daha birsürü mac yapicak baros, o maclara göre karar verebilir hoca.

baros icin beklemek lazim, ben hala güvenmiyorum barosa.

son mactaki performansini sürdürürse ilk 11 den kimse alamaz onu ama sadece bir maclik performansta kalirsa, sorun var demektir, hemde büyük sorun, cunku baros bu sezon sadece orduspora karsi oynadi, sadece bir macta adam gibi oynadi.

bu yuzden barosun yerine forvet lazim olabilir ama bakalim simdi manisaya karsi nasil oynayacak, sonra devre arasi sadece 10 günlük, transfer dönemi bitmeden daha birsürü mac yapicak baros, o maclara göre karar verebilir hoca.

Hoca forvet alacak,almalı zaten.Ama mevlütü değil.:) Bence sol bekten önce forvet ofansif orta saha ve sağ sol açıklar daha önce.

Bana mı soruyosun? Almanya'da yasayan sensin :ays:

Verirler mi Serkan?

ben almanyada yasimiyorum valla, almanlari sevmem hic

Geri
Üst Alt