Taiwo Ayrılıyor, G.Saray Devrede İddiası!

Cevap: Taiwo Ayrılıyor, G.Saray Devrede İddiası!

wolfsburgun sol beki marcel schäfer 17 macta 3 gol 4 asistle oynuyor.

hocanın ısrarla yerli kanat istemesi ve eboue nin afrika kupasına gidicek olması yabancı sol bek transferi ihtimalini arttırıyor

Bir çeşit tavuk pişirme tekniği olsa gerek.

mervan celiki hic izlemedim ve nasildir bilmiyorum.ama bonservisi yok alinip denenebilir.yasida 21.

alinabilecek yerliler

töre

hamit

olcan

mervan

cenk tosun

alper

Taiwoyu dün Siena macında alıcı gözüyle izledim. Pasları saglam, ortaları saglam ama biraz fazla vurdum duymaz. Bunda yinede Milana ve Italyan futboluna kendini tam olarak harmanlayamaması da var. Tek kusuru hücumu biraz fazla seviyor olması. Takım baskı kurdugunda cok etkili isler yapıyor, fakat rakibin ani kontra ataklarında biraz zayıf kalıyor.

Kısa bir genelleme yaparsak, ligimizde son 5 sezonda oynamıs her solbekle top diye oynar, net. Buna Roberto Carlos ve Andre Dos Santosta dahil.

Taiwoyu dün Siena macında alıcı gözüyle izledim. Pasları saglam, ortaları saglam ama biraz fazla vurdum duymaz. Bunda yinede Milana ve Italyan futboluna kendini tam olarak harmanlayamaması da var. Tek kusuru hücumu biraz fazla seviyor olması. Takım baskı kurdugunda cok etkili isler yapıyor, fakat rakibin ani kontra ataklarında biraz zayıf kalıyor.

Kısa bir genelleme yaparsak, ligimizde son 5 sezonda oynamıs her solbekle top diye oynar, net. Buna Roberto Carlos ve Andre Dos Santosta dahil.

teknik direktör performansını beğenmiş hatta senin dediğin gibi alışamadığını söylemiş italyaya...ama son maçıda olabilir diyolar milanda....

alinabilecek yerliler

töre

hamit

olcan

mervan

cenk tosun

alper

sola töre saga hamit tadından yenmez bir tarafta genç dinamik patlayıp giden bir adam diger tarafta olgun tecrübeli teknik oyunu okuyan bir adam bizim takıma 2 side lazım devre arası transferi bu 2 si alınıp kapatılabilir eboue nin gidişi ekstra skıntı olucak sol bek konusa ise hiç girmiyorum seneye umarım lafın özü devre arası fazla açılmadan 2 bilemedin 3 nokta transferle geçilmeli

Birde Italyan ligindeki oyuncular kadar zeki degil. En cok buradan kaybediyor. Bence yollarlar devre arasında. Newcastle United'a gidebilir.

buraya gelirsen de yedek bekleyecen yeğen

yağmudan kaçarken doluya tutulma

devre arasi fazla transfere gerek yok.sezon sonu sampioynlar liginden gelecek parayla cok iyi yabanci alinir.

bordaux takimindaki sol bek tremoulinas nasil sizce?

brezilyada hizli solbek illa vardir.taffarel bulup getirsin

Devre arasında yabancı transferini fazla kurcalamaya gerek yok. Mevcut sartlarda en mantıklısı bonservisi elinde olan Özgür Çek gibi duruyor. Sezon sonu Marcel Schmelzer, Aly Cissokho gibi bir adam bakarız.

yedekte engin-sercan-emrekazim var.yanina töre ve mehmet ekicide alinirsa tam olur ;)

muhteşem olur ama ekici ve gökham yedek bekler mi? yanlarına birde ömer toprak atalım o zaman tam şerbetli olsun. ömer-gökhan-mehmet-hamit :)

En çok istediğim transfer.Balta´nın performansı aldatmasın.Sabri iyi deniyordu yıllardır ve baba bir sağbek gelince takıma aslında ne kadar kötü olduğu kanıtlandı.Taiwo gelsinde gözümüz sol bek görsün.Çok eskileri bilmiyorum ama Carlos´un ölü halde geldiğini düşünürsek Türkiye´ye gelmiş en iyi solbek olabilir Taiwo.

sol beke yabanci koyduk diyelim, kim yedek baslayacak?

Eboue - Ujfa - Melo - Sol Bek - Nando - Elmander/Baros

Geri
Üst Alt