Takım 10 Kişi Olsada Feghouli,Babel,Ömer Bayram'ı İstemiyorum!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Sahaya 10 kişi çıkalım genede bunlar oynamasın. Artık illallah ettim. Bu çöplerin sonradan girdiği ya da direk oynadığı her maçta puan kaybettik.

Bunlardan biri oynayacağına 10 kişi çıkalım yada altyapıdan bebe oynasın.

Bu adamlar bitmiş ligin en kötü oyuncuları bunlar. Herhangi bir altyapı bebesi bunlardan iyi oynar. Sinirlerimiz yıpranmaz.

Bunların lideri arda var bir de. Vallahi bunları görünce midem bulanıyor maçı izleyesim kalmıyor. Her maçı bunları alıp veriyoruz. Yeter yeter. Bir denersin iki denersin ne bekliyorsun hala kardeşim yeter yav

Tamam da, hoca çok seviyor.

Şaka bir yana Fener çatır çatır genç çocukları sahaya atıyor. Senin neyin eksik. Sırf kontratı var diye oynatmak zorunda değilsin. Bu adam eninde sonunda o parayı alacak ve sen geleceğin takımını kurmaya çalışıyorsun. Bu projeye dahil olabilecek nitelikte futbolcular değiller.

Tabii proje falan diyorum da hak getire. Saldım çayıra mevlam kayıra.

Babel ve Ömer ciddi gözüme batıyor artık diğer sayılan isimlerde öyle evet ama bu ikisini görünce ciddi maçı izlemek istemiyorum.

iş taraftara düşüyor bunları ağır protesto etmek lazım. başımızda futbola yabancılaşmış, yıllardır akıl tutulması yaşayan bi hoca var.

Hiç gereği yokken Ömer oyuna girdi, Patrick van Aanholt mevki değişti.

Feghouli oyuna girdi, hiçbir şey katmadı 2 senedir olduğu gibi.

Babel oyuna girdi, yine sağa çekip hiçbir şeye yaramadı.

Malesef oyuncu değişikliklerinde çok kötü. Hadi hoca buna ısrarcı, yanındaki Necati ve Selçuk da oyun okuyamıyorsa ne demeye orada oturuyorlar? Yazık yani, o kadar genç potansiyelli takım kur, bir plan belirle ama kendi bacağına sık, hem de sürekli!

Kesinlikle olmalılar

Ftnin sonunu bu bel bağladıkları getirecek

Bi sonraki puan kaybında çarşı karışır

Olan takımdaki taze gencolara olacak,nereye düştük demezler inş

Efecan Davidson Babacar hucum hatti ni mactan once bana verseler Halil Kerem Morutani istisna sayip Feghouli ikinci yari oynadi hemen degisirim Modifiye edilmis anadolu takimiyiz dedigimde millet kiziyor ama gercek bu

İş ahlakı olmayan isimler babel ve feghouli

Ömer'in ise kapasitesi o kadar. Uzatmak yine bizim hatamız
Koca dünyada başka sol bek kalmadı ya

Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Gustavo Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

+ Luyindama, Alpaslan, Taylan, Aytaç, Emre, Oğulcan, Barış, Mohamed

Şu kadro ile oynamamız lazım evet bazı mecburiyet durumlarında Yedlin ve Ömer'i kullanmak zorundayız ama Feghouli,Babel ve Arda gibi oyuncuların artık bizim takımda yeri olmamalı. Eğer biz her sıkıştığımız maça kurtarıcı diye Babel'i atacaksak hiçbir şeyi düzeltemeyiz. Birde mümkünse şu 4-1-4-1 denen ucube sistemden vazgeçip stoperin önüne 2 tane orta sahayı her maç değiştirmeden oynatmalıyız öbür türlü oynadığımız her maçta golü yeriz. Koca orta sahayı sadece Berkan'a bırakmak büyük bir taktik hatasıdır.

Efecan Davidson Babacar hucum hatti ni mactan once bana verseler Halil Kerem Morutani istisna sayip Feghouli ikinci yari oynadi hemen degisirim Modifiye edilmis anadolu takimiyiz dedigimde millet kiziyor ama gercek bu
Sen niye hep takım olumsuz sonuclar aldığında peydahlanıyorsun forumda. Biz senin negatif enerji pompalamanı okumak zorunda mıyız sürekli. 1 kere yaz çık. Nereyi okusam birine sallıyorsun.

Geri
Üst Alt