Takım Arkadaşını Sahiplenmeyen Futbolcularımız

Eskiden Hagi'ye tepki verilse Bülent defanstan olay yerine depar atardı diğer oyuncularımız olay yerine gider sahiplenirdi arkadaşını. Bugün nefret ettiğimiz Emre bile o takımdayken öyle yapardı. 2011'i hatırlayın Ujflusi, Melo, Engin farketmez herkes bir gergin durumda diğerinin yanına koşuyordu.

Çok doğrusun kardeş. Ergün'ün Hagi sakatken Hagi'yi sırtında arabaya taşıdığı bir görüntü hatırlıyorum şimdi bulamadım. O Selçuk , Burak gibi yeniyetmeler afedersin ama s***ip gidip o adamları örnek alsınlar. Yoksa bizim elimizden gelen sadece protesto. Arena'da yerin dibine sokarız insan içine çıkamazlar... Kim olursa ne kadar iyi olursa olsun kendi seyircisi tarafından ıslıklanan adamda bir sorun vardır. Melo'ya gelince : bize ruh getiren oyunculardan biri . Kadıköyde 50 bin kişinin üzerine tezahürat yapması, sahadaki 11 rakibin üzerine gelmesine rağmen dik durması . Beşiktaş maçlarında rakibin gariban masum ırkçı olmayan bir tanecik sırf tayyibe karşı diye bizimkilerin kalbinde taht kuran taraftarlarının üzerine oynamasına rağmen çıkarıp armayı göstermesi. Bunları bizim süperultrastarlardan hangisi yapabilir. Hepsi melo ya Muslera ya kurban olsun. Gökhan Zan'ın da **** larına kurban olsunlar.

Volkan Demirel'e gelince. Bu adam Drogba gibi bir adamın gidip fenerli oyuncuyu ayağa kaldırmasını engellemek için adamı iten yüzsüz anonim... in teki. Bu adamı sadece küfürle ağza almak dışında yapacak bir şey yok.

Dip Not: Çalıştığım çevrede çoğu kişi fenerli . Şunu söyleyebilirim ki adamlar mağdurun önde gideni. Biz salağız adamlar son 10 yılda toplasan 10-15 tane hakem hatasını direkt önüne getirir. Galatasaray lehine olan da 365 tane hakem hatası sayarlar . ben ağzım açık dinliyorum onları. Anlayacağınız rakibimiz işin boyutunu biraz abartmış durumda. Allah bizim taraftarı onların seviyeye düşürmesin ...

İyi futbol, başarıdan önce halledilmesi gereken büyük sorun budur. Düşman ol demiyoruz kimseye ama karşıdaki şerefsizce bir hareket, hareketler yapıyorsa bi duruşunuz olsun diyoruz.

Bu adamlar milli takımda birlikte oynayan adamlar. İllaki bir arkadaşlıkları olacaktır. Ki maç başlamadan önce bu fazlasıyla belli oluyor. Sahaya çıktıktan sonra 2 sert faule bağırıp çağırmanda faso fiso. Gerçekçi gelmiyor yahu gerçekçi!

Takımda kenetlenme yok. Aynısı Fener'de olsa bu şekil olmazdı orası. Galatasaray'ın en büyük düşmanı kendisidir. Bu hep de böyle olmuştur. Yapacakları şey zor bişey değil. Biraz tek yumruk olun biraz.

Başka türlü başarı falan da gelmez zaten. Daha takım bile değiliz şu aşamada, başarıyı beklemeyin.

Sen Galatasaray'ı düşünmediğini gösteriyorsun birde sonra Galatasaray'ı sahiplenerek size ihtiyacı yok cart curt diyorsun sen Tüzel bir varlığı değil Şahısı sevmişsin yapıcak birşey yok benim birşeyi savunduğum filanda yok Terim hayatta herşeyi dolar olarak görüyor yeşil görüyor öyle olmasa tükürdüğünü yalamaz Terim'in 2 sene üst üste başarısının en büyük sebeplerinden biride en büyük rakibimizin 3 Temmuz gibi bir şike sürecine rastlamaları bu şansı iyi kullandı şampiyon oldu sonra baktı takım kötüye gidiyor güzelde teklifler var tükürdüğünü yaladı gitti milli takımla çalıştı zaten 2. senesinde 10 maç filan yedek kulübesi arkasında oturdu toplasan 34 maç var yarısını seyirci olarak izledi. Osman Tanburacı gibisin aynı oda Terimle husumeti vardı gidene kadar yazmadığı çizmediği kalmadı sapık sapık sende Aysal gidene kadar saldırcan galiba menfaatin önemi yok.

Su forumda bugune dek gordugum en sacma yorum. Takımın gecen sene sampıyon olamamasının tek nedeni deplasmanda karakter ortaya koyamaması ve tek rakibi fenerbahcenin avrupada mucadele etmemesiydi.. Fenerin 3 temmuz sureci falan ne sacmalıktır oyle? Tam bir sikeci gibi konusmussun.Fenerin 2 sene onceki kadrosuyla suanki kadrosu arasında cok fark yok. Nolmus 3 temmuz surecinde herifler goz gore gore sike yaptılar ve ustu de kapatıldı sikenin. Ceza bile almadılar. Ne atlatmıs fenerbahce? Onların yaptıgı fakir edebiyatına ortak olmayın. Oyle bir konusuyorsunuz ki gorende fener o sene -20 puan ceza almıs sanarlar.

Bu iş en baştan başlar,yönetim ve başkan basiretsiz,derhal gitmeliler..Terim'in gönderilmesinden beridir söylüyorum başkan muktedirsiz.

arkadaslar hep dediklerin dogru... ama NIYE bizde oluyor... niye fenerde besiktasta bursada olmuyor.. soyliyim.. cunku biz, avrupa fatihi cimbomuz... biz herseyi iyi biliriz her hamlemiz dogru.. herseyde fair playiz her politikada hayirliyiz.. Biz bu ligin babasiyiz.. en buyuk imparatordur.. biz kendimizi cok ama cok buyuk goruyoruz...

o kafayla kor olmusuz.. onun icin boyle olaylar oluyordur.. finish.

fatih terimden sonra o kenetlenmeyi daha çok ararsınız siz.

hak ettiklerinizi yaşıyorsunuz !

Mantığa bak.Dünya üzerinde bi Fatih Terim var oyuncuları kenetleyebilen.Bu forumda gördüğüm en sığ yorumlardan biri bu.Yönetim hatalıdır veya doğru yapmıştır,Fatih Terim iyidir kötüdür bunlar apayrı mevzular uzun uzun tartışmaya lüzum yok artık da bu takım Terim yok diye kenetlenemeyecek kadar basiretsizse ille bir çoban lazımsa kapatalım zaten dükkanı.

Sonra Galatasarayı hak eden tutar bik bik.Hadi oradan.Kafasını kullanabilen koca kulübü tek adama indirgemeyecek adamlar tutsun bu takımı.

Daha Emre kizinca kuzu'ya dönen kisiden ne bekliyorsunuz.

Selcuk kaptan falan degil benim gözümde. Mac esnasinda Erman Toroglu da öyle bir seyler diyordu. Kesinlikle hak etmiyor.

Volkan ayisi orda Melo'ya daldiginda Muslera'dan baska kim geldi? Olcan, Burak, Umut, Selcuk, Yekta ... bu tayfa'dan bize hayir gelmez ...

Daha Emre kizinca kuzu'ya dönen kisiden ne bekliyorsunuz.

Selcuk kaptan falan degil benim gözümde. Mac esnasinda Erman Toroglu da öyle bir seyler diyordu. Kesinlikle hak etmiyor.

Volkan ayisi orda Melo'ya daldiginda Muslera'dan baska kim geldi? Olcan, Burak, Umut, Selcuk, Yekta ... bu tayfa'dan bize hayir gelmez ...

taraftar bunlar s....r edecek.. baska yolu yok. transfer donemi olumsuz gecerse taraftar isini yapacak.. cunku hickimse bunu izleyemez.

Takimda Melo ile kavga eden Zan hariç Melo'ya sahip çikan kişi yok. Gökhan gerçekten adam gibi adammis. Daha önce söylediklerim için kendisinden özür dilerim.

Bu arada Selcuk'un kaptanliginin alinmasi lazim. Sus olsun diye takmiyor onu. Bugün Melo'nun yaninda olamayan kaptana ihtiyacimiz yok!

Mantığa bak.Dünya üzerinde bi Fatih Terim var oyuncuları kenetleyebilen.Bu forumda gördüğüm en sığ yorumlardan biri bu.Yönetim hatalıdır veya doğru yapmıştır,Fatih Terim iyidir kötüdür bunlar apayrı mevzular uzun uzun tartışmaya lüzum yok artık da bu takım Terim yok diye kenetlenemeyecek kadar basiretsizse ille bir çoban lazımsa kapatalım zaten dükkanı.

Sonra Galatasarayı hak eden tutar bik bik.Hadi oradan.Kafasını kullanabilen koca kulübü tek adama indirgemeyecek adamlar tutsun bu takımı.

yürüyün gidin bi köşede ağlayın selçuk böyle burak öyle

mıymyıyımyıyıy

basari,sevgi,saygi,kenetlenme sadece terimlen olacaksa,yerin dibine batsin o zaman bu 109 senelik cinar..

★☆★

evet başarı kenetlenme kolay kolay olmuyor. bunu sağlayabilen insanlar az. onlardan bizim için en iyi olanını başkan yüzünden kaybettik. florya kim tarafından yönetiliyor cümle alem biliyor artık.

fatih terimden sonra o kenetlenmeyi daha çok ararsınız siz.

hak ettiklerinizi yaşıyorsunuz !

hak ettiklerimizi yaşıyomuşuz kafaya bak...herif gözgöre göre sattı bizi şikecilerin kucağına oturdu siz hala yalanın sonra mideden bahset bu kadar zavallılık olmaz.

Bülent Korkmaz gibisi bir daha zor gelir.

evet başarı kenetlenme kolay kolay olmuyor. bunu sağlayabilen insanlar az. onlardan bizim için en iyi olanını başkan yüzünden kaybettik. florya kim tarafından yönetiliyor cümle alem biliyor artık.

tek kanatlan ucmaya calisanlarin sonu her zaman hüsrandir arkadasim..basari bir adama endeksliyse o kulüp basarisiz olmaya mahkumdur..

★☆★

yürüyün gidin bi köşede ağlayın selçuk böyle burak öyle

mıymyıyımyıyıy

O yazdığıma verebildiğin cevap bu mu?Üslubundaki çocukluktan anlamalıydım ``saldırcam aşalıycam .s.s.s.s``.Sen bu ayakkabı numarandan düşük iq ile kimseyi aşağılayamazsın.Fatih Terim faşosu seni.

Geri
Üst Alt