Ender Ariç
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2011
- 341
- 0
- 976
Eskiden Hagi'ye tepki verilse Bülent defanstan olay yerine depar atardı diğer oyuncularımız olay yerine gider sahiplenirdi arkadaşını. Bugün nefret ettiğimiz Emre bile o takımdayken öyle yapardı. 2011'i hatırlayın Ujflusi, Melo, Engin farketmez herkes bir gergin durumda diğerinin yanına koşuyordu.
Çok doğrusun kardeş. Ergün'ün Hagi sakatken Hagi'yi sırtında arabaya taşıdığı bir görüntü hatırlıyorum şimdi bulamadım. O Selçuk , Burak gibi yeniyetmeler afedersin ama s***ip gidip o adamları örnek alsınlar. Yoksa bizim elimizden gelen sadece protesto. Arena'da yerin dibine sokarız insan içine çıkamazlar... Kim olursa ne kadar iyi olursa olsun kendi seyircisi tarafından ıslıklanan adamda bir sorun vardır. Melo'ya gelince : bize ruh getiren oyunculardan biri . Kadıköyde 50 bin kişinin üzerine tezahürat yapması, sahadaki 11 rakibin üzerine gelmesine rağmen dik durması . Beşiktaş maçlarında rakibin gariban masum ırkçı olmayan bir tanecik sırf tayyibe karşı diye bizimkilerin kalbinde taht kuran taraftarlarının üzerine oynamasına rağmen çıkarıp armayı göstermesi. Bunları bizim süperultrastarlardan hangisi yapabilir. Hepsi melo ya Muslera ya kurban olsun. Gökhan Zan'ın da **** larına kurban olsunlar.
Volkan Demirel'e gelince. Bu adam Drogba gibi bir adamın gidip fenerli oyuncuyu ayağa kaldırmasını engellemek için adamı iten yüzsüz anonim... in teki. Bu adamı sadece küfürle ağza almak dışında yapacak bir şey yok.
Dip Not: Çalıştığım çevrede çoğu kişi fenerli . Şunu söyleyebilirim ki adamlar mağdurun önde gideni. Biz salağız adamlar son 10 yılda toplasan 10-15 tane hakem hatasını direkt önüne getirir. Galatasaray lehine olan da 365 tane hakem hatası sayarlar . ben ağzım açık dinliyorum onları. Anlayacağınız rakibimiz işin boyutunu biraz abartmış durumda. Allah bizim taraftarı onların seviyeye düşürmesin ...