Takım Arkadaşını Sahiplenmeyen Futbolcularımız

tek kanatlan ucmaya calisanlarin sonu her zaman hüsrandir arkadasim..basari bir adama endeksliyse o kulüp basarisiz olmaya mahkumdur..

★☆★

ya aga siz beni anlamıyorsunuz heralde. ben burada başarıya sadece terime mi indirgiyorum. ben eski yönetim tasfiye edilince de sesi mi çıkardım pek kimse sesini çıkarmazken. bu kulüpte bu başarıda emeği olan herkese sahiplenmeye desteklemeye çalışıyorum. fatih terim teknik ekip futbolcuları eski yöneticiler eski ultraslan.

ee bakın bakalım hiç biri kaldı mı ortada. başkan önce yönetimi tasfiye etti sonra terimi kovdu. floryada kapıdan içeri giremeyenler şimdi floryaya patron oldu.

ben ali dürüstün a.albayrak kovar gibi gönderilirken başkana giydiriyordum. siz napıyordunuz o ara? hiç düşündünüz mü bu admalar iki sene bu takıma emek harcadı çalıştı çabaladı neleri atlattılar başarılı da oldular. başkan niye bu adamları kapıdan kovar gibi kovdu. savundunuz mu hiç? savunmadınız.

ben yanlış olana yanlış diyorum kardeş laf kalabalığı yapmıyorum.

başkan bu kulübe zarar veriyor. en kısa zamanda istifa etmesi gerekiyor.

O yazdığıma verebildiğin cevap bu mu?Üslubundaki çocukluktan anlamalıydım ``saldırcam aşalıycam .s.s.s.s``.Sen bu ayakkabı numarandan düşük iq ile kimseyi aşağılayamazsın.Fatih Terim faşosu seni.

verilecek cevap yok çünkü sen daha bu sene ve geçen seneki durumu bile çözememişsin. hani takımda kenetlenme arkadaşlık duygusu? evet terim bunu yapabiliyordu eski yöneticiler bunu sağlayabiliyordu. cevap açık değil mi? zaten mesajımın ana fikride bu değil mi? bu sene veya geçen sene sağlanmış olsaydı bunu diyebilir miydim?

galatasarayı en iyi kenetleyen isim fatih terimdir. zaten bu bir beceri isteyen iştir ve bize en uygun adam da odur.

bazı şeyleri anlaman için illa ayrıntılı cevap vermeme gerek yok değil mi akıllı çocuk

verilecek cevap yok çünkü sen daha bu sene ve geçen seneki durumu bile çözememişsin. hani takımda kenetlenme arkadaşlık duygusu? evet terim bunu yapabiliyordu eski yöneticiler bunu sağlayabiliyordu. cevap açık değil mi? zaten mesajımın ana fikride bu değil mi? bu sene veya geçen sene sağlanmış olsaydı bunu diyebilir miydim?

galatasarayı en iyi kenetleyen isim fatih terimdir. zaten bu bir beceri isteyen iştir ve bize en uygun adam da odur.

bazı şeyleri anlaman için illa ayrıntılı cevap vermeme gerek yok değil mi akıllı çocuk

Asıl çözemeyen sensin ben değilim.Yazdıklarına bakılırsa buna şaşırmamalı zaten.Böyle düz mantık birinin bunu kavrayabilmesi zor.

Burak ve Selçuk'un durumuna geliyorum.Burak'ın durumunun Terim ile uzaktan yakından alakası yok.Burak hala çabalıyor zaten sahada bunu herkes kabul ediyor.Sahiplenmezlik yok yani.Selçuk ilk senesinde de sakin,pasif bir adamdı.Değişen tek şey Selçuk'un futbolu bu da Selçuk'un kendisi ile ilgili Terimle ilgili değil.Bak açık açık anlatıyorum istersen heceleyeyim?Bu adamların bu duruşlarını Terim'e bağlamak için kırk takla atmaya gerek yok yani neyin ne olduğunu görüyoruz.Eğer futbol olarak düşüşlerinden bahsediyorsan Burak hiçbirzaman Henry olmadı hep kötüydü sırtı dönük oyunu top kontrolü.Selçuk keza 4-4-2 düzeninde Elmander-Necati gibi top tutabilen adamlarla başarılı oldu.Çünkü ön tarafta top tutabildiğin zaman ortasaha ve defansın öne çıkar.Kurdun mu bağlantıyı?Sanmıyorum ama deniyorum basar belki diye.

Kenetleme menetleme hikaye şeyler.En azından senin kenetlenmeden anladığın bu abuk subuk gs ruhu muhabbetleri.Bir takım teknik açıdan iyiyse hertürlü oyunu oynar.Bizim bu halimizin sebebi de bu zaten kötü bir takımız.Terim'in ilk seneki takımı da doğru takım olduğu için öyle oynadı.

Sana gelirsek senin kafa futbola basmadığı için işi bu tarz şeylere yoruyorsun.Takımın bu halinin bu tarz mevzularla alakası yok.Ulan sanki bok gibi durumda olan iki pas yapamayan takım kenetlenince Nankatsu olacak.

Asıl çözemeyen sensin ben değilim.Yazdıklarına bakılırsa buna şaşırmamalı zaten.Böyle düz mantık birinin bunu kavrayabilmesi zor.

Burak ve Selçuk'un durumuna geliyorum.Burak'ın durumunun Terim ile uzaktan yakından alakası yok.Burak hala çabalıyor zaten sahada bunu herkes kabul ediyor.Sahiplenmezlik yok yani.Selçuk ilk senesinde de sakin,pasif bir adamdı.Değişen tek şey Selçuk'un futbolu bu da Selçuk'un kendisi ile ilgili Terimle ilgili değil.Bak açık açık anlatıyorum istersen heceleyeyim?Bu adamların bu duruşlarını Terim'e bağlamak için kırk takla atmaya gerek yok yani neyin ne olduğunu görüyoruz.Eğer futbol olarak düşüşlerinden bahsediyorsan Burak hiçbirzaman Henry olmadı hep kötüydü sırtı dönük oyunu top kontrolü.Selçuk keza 4-4-2 düzeninde Elmander-Necati gibi top tutabilen adamlarla başarılı oldu.Çünkü ön tarafta top tutabildiğin zaman ortasaha ve defansın öne çıkar.Kurdun mu bağlantıyı?Sanmıyorum ama deniyorum basar belki diye.

Kenetleme menetleme hikaye şeyler.En azından senin kenetlenmeden anladığın bu abuk subuk gs ruhu muhabbetleri.Bir takım teknik açıdan iyiyse hertürlü oyunu oynar.Bizim bu halimizin sebebi de bu zaten kötü bir takımız.Terim'in ilk seneki takımı da doğru takım olduğu için öyle oynadı.

Sana gelirsek senin kafa futbola basmadığı için işi bu tarz şeylere yoruyorsun.Takımın bu halinin bu tarz mevzularla alakası yok.Ulan sanki bok gibi durumda olan iki pas yapamayan takım kenetlenince Nankatsu olacak.

sana göre masal ama konu başlığını açan adama göre masal değil bana göre masal değil ve mantıklı olan biri için kenetlenme, takım olgusu vb. hiçte saçma şeyler değil. bu sadece futbol takımları için geçerli de değil. ekipçe çalışan yerlerde bu olgu önemlidir özellikle de spor da. fikirlerimiz uyuşmuyor yani kardeş.

boşuna uzatmayacağım bu yüzden.

Bu takımdaki adam gibi adam Sabriydi onu da gönderdik..Volkanın yarısı kadar Sabri tuttu o ayının ensesinden köpek yavrusu gibi delikanlı adam boya posa bakmıyor ..Nerede şimdi sırf şöyle olaylar yüzünden Balotelliyi istiyorum

Yabancılar kulübü yerlilerden daha fazla sahipleniyor.Bu Melo'ya veya başka yabancı futbolcularımıza yapılan ilk saygısızlık değil.

Ayrıca şu konuyu da Fatih Terim'e bağlamak büyük başarı.

Bizim ülkede gizli bir ırkçılık var...Ağabey ayağı,Türk futbolcu-yabancı futbolcu ayrımı,arkadaşlık namına haksızlığa ses çıkaramama vb...

Fenerbahçeli futbolcuların azarlamalarına ses çıkaramayan bir futbolcu grubumuz var bu paralelde..Nitekim Caner,Emre ve Volkan maç boyunca azarladı da durdu bizimkileri...Tam tersinde ise onlar arkadaşlık-dostluk dinlemiyorlar,tek taraflı bir saygı duruşu(!) söz konusu...Çok acı verici bir durum bu. Sadece Melo(hemen her zaman), geçen sezon TT Arena'da Sneijder ve eskilerden Sabri sesini çıkarabiliyordu bunlara. Şimdi Melo tamamen yalnız kalmış durumda. Bu teröristvari futbolculara neredeyse el pençe divan duracaklar...Fenerbahçe o Polat döneminde bizim üzerimizde kurduğu baskıyı kuracak gibi yine...

Kulüpte futbol içinde deneyim ve lobi sahibi kişileri göndermekle hata yaptığımızı düşünüyorum ben.Özgüven yitirilmiş durumda,pısırık bir durum var ve bu takıma da yansıyor....Şu an deneyimsiz,futbola dışarıdan bakan bir yapıdayız. Maalesef Türkiye'de bu yapının başarılı olması zor. Çünkü etrafında çakallar ve kurtlar kol geziyor...

Daha Emre kizinca kuzu'ya dönen kisiden ne bekliyorsunuz.

Selcuk kaptan falan degil benim gözümde. Mac esnasinda Erman Toroglu da öyle bir seyler diyordu. Kesinlikle hak etmiyor.

Volkan ayisi orda Melo'ya daldiginda Muslera'dan baska kim geldi? Olcan, Burak, Umut, Selcuk, Yekta ... bu tayfa'dan bize hayir gelmez ...

Muslera melo sino semih, gerisi yalan bu takımda ben o kadar diyim. bir de brumayı katalım o daha çocuk

Bizim ülkede gizli bir ırkçılık var...Ağabey ayağı,Türk futbolcu-yabancı futbolcu ayrımı,arkadaşlık namına haksızlığa ses çıkaramam vb...

Fenerbahçeli futbolcuların azarlamalarına ses çıkaramayan bir futbolcu grubumuz var bu paralelde..Nitekim Caner,Emre ve Volkan maç boyunca azarladı da durdu bizimkileri...Çok acı verici bir durum bu. Sadece Melo(hemen her zaman), geçen sezon TT Arena'da Sneijder ve eskilerden Sabri sesini çıkarabiliyordu bunlara. Şimdi Melo tamamen yalnız kalmış durumda. Bu teröristvari futbolculara neredeyse el pençe divan duracaklar...Fenerbahçe o Polat döneminde bizim üzerimizde kurduğu baskıyı kuracak gibi yine...

Kulüpte futbol içinde deneyim ve lobi sahibi kişileri göndermekle hata yaptığımızı düşünüyorum ben.Özgüven yitirilmiş durumda,pısırık bir durum var ve bu takıma da yansıyor....Şu an deneyimsiz,futbola dışarıdan bakan bir yapıdayız. Maalesef Türkiye'de bu yapının başarılı olması zor. Çünkü etrafında çakallar ve kurtlar kol geziyor...

gizli bir irkcilik yok apacik bir irkcilik var!! irk,din,mezhep,sehir,ilce,köy,mahalle diye binlerce parcaya bölünmüs bir ülke insanindan bahsediyoruz..hani kendi icinde bu kadar ayrimcilik yapan bir toplumun yabancilara yapmamasi komik olur..

★☆★

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si kenetlenebilirken Galatasaray futbolcularının kenetlenemiyor olmasını Fatih Terim'e bağlamak da ilginç olmuş.

Terim'in bu konuda etkili olduğunu inkar etmiyorum, ama dünya üzerindeki tek adam Terim değil.

Aga bu takımın 2011 deki başarısının sebebi buydu zaten. Biz sadece bunu istiyoruz bu futbolculardan.

Fatih Terim'in o zamanlar belki de en sevdiğim sözlerinden biri bununla alakaydı. "kaybetsek dahi alkışlanacak bir takım oluşturacağız"

Ama bugün kazansak dahi umudumuz az. Suratımız asık.

Geri
Üst Alt