Takım Arkadaşını Sahiplenmeyen Futbolcularımız

Aga bu takımın 2011 deki başarısının sebebi buydu zaten. Biz sadece bunu istiyoruz bu futbolculardan.

Fatih Terim'in o zamanlar belki de en sevdiğim sözlerinden biri bununla alakaydı. "kaybetsek dahi alkışlanacak bir takım oluşturacağız"

Ama bugün kazansak dahi umudumuz az. Suratımız asık.

selçuk kaptanlığa yakışmıyor diyorsunuz da kaptan olması için kavga etmesi mi lazım? adam zaten hiç kavgacı biri değil bir kere bile sinirli görmedim ki bana göre çokta güzel bişey emre gibi biri yerine bin kere selçuk gibi beyfendiyi tercih ederim. Burak zaten lider biri değil trabzonda bile kaptan olamadı ama selçuktan çok daha hırslı onunda hiç kavga ettiğini görmedim ama ben her zaman kaptanlığın altyapıdan çıkmış bu kulübün değerlerini bilen birine verilmesini isterim şuan sadece semih var ama gerekirse ona verilmeli arda 21 yaşında kaptan oldu.

selçuk kaptanlığa yakışmıyor diyorsunuz da kaptan olması için kavga etmesi mi lazım? adam zaten hiç kavgacı biri değil bir kere bile sinirli görmedim ki bana göre çokta güzel bişey emre gibi biri yerine bin kere selçuk gibi beyfendiyi tercih ederim. Burak zaten lider biri değil trabzonda bile kaptan olamadı ama selçuktan çok daha hırslı onunda hiç kavga ettiğini görmedim ama ben her zaman kaptanlığın altyapıdan çıkmış bu kulübün değerlerini bilen birine verilmesini isterim şuan sadece semih var ama gerekirse ona verilmeli arda 21 yaşında kaptan oldu.

Takımı ve arkadaşlarını savunmak = kavga etmek mi?

Ulan size de Teriminize de başlarım.

Bi bitmediniz. Terimi anasından babasından daha çok seven tipler var.

Allah akıl fikir versin.

I am the one who knocks!

hala terim hala terim

bıktık lan 1 sendir mıy mıy zırlıyosunuz

bitti gitti iste

belçikada hazirlik maçinda buragin tartişmasinda yabancilar geldi ortami yumuşatti. bizim selçuk öyle hiçbişey yapmadan duruyordu. bu ne biçim kaptan. ha bir emre geldi. o da tehdit için. sneijder kaptan olmali. kaptan dedigin ezilmemeli.

Gökhan Zan

Kimsenin beğenmediği,sürekli hor görülen,güvenilmeyen, kadro dışına atılan, sonra alay eder gibi geri çağrılan tüm bunlara rağmen kampa katılanlardan fazla kendi halinde çalışarak kendini hazır tutan adam, hepimizin Melo ile aralarındaki olay nedeniyle dışladığı bu adam dün o kavga ettiği Melo'yu Sneijder dışında şu takımda destekleyen tek adamdı.

Hatası olmuştur bizim için yeterli değildir vsvsvs hiç biri önemli değil bu adam yıllardır milli takımda beraber oynadığı şahsa karşı takım arkadaşını sosyal medya üzerinden de olsa savunabilmiştir o erdemi göstermiştir Melo'nun arkasında durabilmiştir.

O erdem pazuband takıp, iki frikik atınca,karada,denizde,havada,demiryolunda karı kız kovalayınca olmuyor, 2 yıl trip atıp yeni sözleşme cukkalayınca olmuyor derbi maçı sırasında sahayı terketmekle olmuyor olmuyor işte. İnsanın özünde ,karakter yapısında olacak o erdem o şeref.

(konu belki daha farklı bir şekilde gidecekti ama Gökhan Zan için birileri bir yerlerde birazdaha konusmalıydı)

Yazı çok güzel olmuş Osman, tebrikler.

Gökhan'la Melo kavga ettiğinde insanlar dakikasında sildi Gökhan'ı.Her şeyden önce kendisi yerli ve takımın en sevilen futbolcusuyla kavga etmiş.Hiç böyle bir şey yapabilir mi o? Yapamaz ve kesinlikle haksızdır.Tabi yeni transfer sezonu öncesi herkes başkanın onlara en güzel futbolcuları alacağını düşünüp, Gökhan'ı bir kalemde siliverdiler.Hakkında yazdığım mesajlarda kalmasını istemiştim.Sebeplerinden biri de adam gibi adam olmasındandı.Yedek kalır sesini çıkartmaz, oynatırsın elinden geldiğince işini yapmaya çalışır.İşin düştüğünde göbeksiz, fit bir Gökhan görürsün her defasında.İşte bugün tekrar görüyoruz ki Gökhan adam gibi adamdı.Performans olarak da Serdar Aziz, Uğur Demirok gibi adamları cebinden çıkarır.

Bu linç anlayışını çok defa yaşadık gerek kulüpte, gerek burada.Onlardan biri de Gökhan'dı, bugün haksızlığımız ortaya çıkıyor.Daha yanıldığımız çok nokta olduğunu göreceğiz zamanla.

Yazı çok güzel olmuş Osman, tebrikler.

Gökhan'la Melo kavga ettiğinde insanlar dakikasında sildi Gökhan'ı.Her şeyden önce kendisi yerli ve takımın en sevilen futbolcusuyla kavga etmiş.Hiç böyle bir şey yapabilir mi o? Yapamaz ve kesinlikle haksızdır.Tabi yeni transfer sezonu öncesi herkes başkanın onlara en güzel futbolcuları alacağını düşünüp, Gökhan'ı bir kalemde siliverdiler.Hakkında yazdığım mesajlarda kalmasını istemiştim.Sebeplerinden biri de adam gibi adam olmasındandı.Yedek kalır sesini çıkartmaz, oynatırsın elinden geldiğince işini yapmaya çalışır.İşin düştüğünde göbeksiz, fit bir Gökhan görürsün her defasında.İşte bugün tekrar görüyoruz ki Gökhan adam gibi adamdı.Performans olarak da Serdar Aziz, Uğur Demirok gibi adamları cebinden çıkarır.

Bu linç anlayışını çok defa yaşadık gerek kulüpte, gerek burada.Onlardan biri de Gökhan'dı, bugün haksızlığımız ortaya çıkıyor.Daha yanıldığımız çok nokta olduğunu göreceğiz zamanla.

Göreceğiz de ders lacak mıyız bundan ? Bence hayır....Kişilere tapmaya devam edelim Galatasaray üzerinden en iyisi ses etmeyelim...

Selçuk'ta güya kaptan hiç bir olayın içinde değil.Sabri gibi kafa at demiyoruz da bir ağırlığın olsun sen Galatasaray'ın kaptanısın, Volkan kim??

Selçuk kaptanlığa yakışmıyor, Arda bile daha iyi kaptanlık yapıyordu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LAoAMgyM5mk[/media]

Arda yabu söylemlerinden dolayı bilinçli linç kampanyanları düzenlendi medyada.Yok aşırı sex ten oluyormuş.Vs birsürü hakaretler..Berbat geçirdiğimiz sezon da sanki birtek iyi oyuncumuz varmış gibi tek suçlu Arda ilan edildi..Kimse kusura bakmasın bukadar baskı küfür ddışlanma varken herkes bırakır giderdi İspanya ya

Ben bu durumdan şikayetçi değilim ama buna benzer bir durumdan şikayetçiyim.

Futbol bir takım oyunudur. Bizimkilerin, herkes kendi bölgesinden sorumludur diye kafalarında yerleşmiş bir davranış biçimi var saha içinde. Forvet, sadece gol atmaktan sorumlu, orta saha orta sahasından, sağ bek, sağ bekinden, sağ açık, sağ kanattan...

Mesela Burak, Sneijder, topu kaybettiği zaman sizce kafasından geçen şey, topu kazanma isteği mi, yoksa, topu kaybettiğine olan tepkisi mi?

hala terim hala terim

bıktık lan 1 sendir mıy mıy zırlıyosunuz

bitti gitti iste

Çok mu hoşumuza gidiyor? O zaman alınan bu kararın, İlk gününden bugününe kadar tam bir fiyasko olduğunu görmezden mi geleceğiz?

İyi mi oldu Kötü mü oldu? Onu de hele. Kötüyü net anlatmak için iyiyle kıyaslamak kadar doğal bir şey mi var lan?

Onu da geçtim, Bu durum iyiye mi gidiyor, yoksa kötüye mi? Bunu cevapla.

Her şeye rağmen Bursa maçında bizimler asılır, alır maçı diyebiliyon mu? Mıy Mıy yapan biz değiliz lan. Senin tuttuğun takımın sahadaki futbolcuları mıy mıy yapıyor. Yönetim mıy mıy yapıyor. Görmüyon mu olm?

Çok mu hoşumuza gidiyor? O zaman alınan bu kararın, İlk gününden bugününe kadar tam bir fiyasko olduğunu görmezden mi geleceğiz?

İyi mi oldu Kötü mü oldu? Onu de hele. Kötüyü net anlatmak için iyiyle kıyaslamak kadar doğal bir şey mi var lan?

Onu da geçtim, Bu durum iyiye mi gidiyor, yoksa kötüye mi? Bunu cevapla.

Her şeye rağmen Bursa maçında bizimler asılır, alır maçı diyebiliyon mu? Mıy Mıy yapan biz değiliz lan. Senin tuttuğun takımın sahadaki futbolcuları mıy mıy yapıyor. Yönetim mıy mıy yapıyor. Görmüyon mu olm?

hic de hosuma gitmiyor

ruhsuz topcularında terimin de baskanında

bu kulübü 1 senede cökerten herksesin allah cezasını versin

Takımı ve arkadaşlarını savunmak = kavga etmek mi?

Takım ve arkadaşlarını savunmak için kavga etmesi gerekiyorsa kavga da edecek. Kaptanlık bunu gerektirir. Uçan ayı Melo'ya dalarken eli götünde bekleyen adam isterse Zidane olsun, çok affedersiniz ama s... gitsin bu takımdan. Aldığı para haram olsun!

Su forumda bugune dek gordugum en sacma yorum. Takımın gecen sene sampıyon olamamasının tek nedeni deplasmanda karakter ortaya koyamaması ve tek rakibi fenerbahcenin avrupada mucadele etmemesiydi.. Fenerin 3 temmuz sureci falan ne sacmalıktır oyle? Tam bir sikeci gibi konusmussun.Fenerin 2 sene onceki kadrosuyla suanki kadrosu arasında cok fark yok. Nolmus 3 temmuz surecinde herifler goz gore gore sike yaptılar ve ustu de kapatıldı sikenin. Ceza bile almadılar. Ne atlatmıs fenerbahce? Onların yaptıgı fakir edebiyatına ortak olmayın. Oyle bir konusuyorsunuz ki gorende fener o sene -20 puan ceza almıs sanarlar.

Kaos içindeydiler ve Başkanları hapise filan girdi bu süreçte diğer bütün olaylar zaten bizi etkiledi özellikle saçma sapan play-off filan gibi şeylerle önümüze geçmeye çalıştılar kabul ediyorum ama gerek oyuncularını kaybetmek olsun gerekse maddi açıdan o dönem yıkım yaşadılar biraz Terim sezonu ile şuanki takımdan fazla bir fark yok zaten tek farkı Elmander gibi yürekli biri yok ileri geri heryere katkı yapıcak Elmander tam bir komple forvetti ve bir daha öyle bir adam bulacağımızıda sanmıyorum ayrıca benim orda vurgulamak istediğim ligin çalkantılı bir zamanı idi zaten Ş.Liginede gidemiyorduk sadece ligde ilerleyip rahat rahat oynuyorduk şimdiki Fenerbahçe durumu gibi geçen sene Fenerbahçe Ş.Liginde oynasa emin ol şampiyon biz olurduk alternatifsiz bir kadroları var ve genelde büyük oyuncular Sneijder Drogba gibi Ş.Ligini çok önemseyip diğer maçlara önem vermiyor ki bunu Ş.Ligi bittikten sonra Drogba'nın lig bitene kadar yatmasından gördük.

Son cümlende yanılıyorsun maalesef.

Perde arkasını bilmeden bir kulüp efsanesine salamak ancak bizim ülkede olur.

Terimin hataları oldu ama siz çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.

Onun kelesini alan ünal aysal olmadığı kadar sebep milli takım meseleside değil.

Valla ben Fatih Terim'i sevmiyorum demiyorum seviyorum ama ben kulüpte şuan çalışıpta şu böyle bu böyle denmesine karşıyım eleştiri yapılır ama abartılmadan Mancini gelmeden önce en nefret ettiğim hocalardan biri idi Man. City'de çok saçma kadrolar çıkarıyordu gelceği zamanda çok şeyler yazdım fakat takıma geldiği zaman hocamız artık yapıcak birşey yok diyip iyi yönlerini görmeye başladım ama zaten ilk geldiği günden sezonu bitiremiceği belli oldu tribünlerdeki F. Terim sloganları ile adam daha ayak basmış bi Aleyküm Selam demeden protesto ediliyor sonra bu hocadan başarı bekliyorsunuz ki bence başarılı idi ZTK 1.si oldu Lig 2.si oldu ve CL gruplarından çıktı.

Selçukla Burak'a yeni kontrat, zam yapıp takımın ABİLİK VE HAMİLİK görevini verirsen böyle olur.

Barcelona maçlarında dikkat edin Messi'ye bir faul yapıldığında tüm takım hakemin başına yığılıyor ve baskı altına alıyorlar hakemi keza tribünlerde öyle.O futboluyla övülen geçtiğimiz 6-7 yıla damgasını vurmuş kulüp bile kavga etmeden savaşmadan maç kazanamaz.Sadece Messi için değil takım içinde kim olursa olsun direkt hakemi çevreliyorlardı.Tek başına itiraz eden futbolculara çoğu zaman söveriz ama kalabalık itirazlarda orada kesinlikle bir şey olduğuna ve bir haksızlık olduğuna inanırız.Hakemlerde bir yanlışlık yaptığı kanısına varır ve maçın devamında çalacağı düdükleri etkiler.Bizim takıma saha içinde o kadar çok haksızlık yapılmasına rağmen arkasına dönüp gidiyor futbolcular biz tv başında net olarak pozisyonu görünce sinirden çatlıyoruz.O pozisyonlarda hakemin dibinde bitecek ilk adam kaptan olarak Selçuk olması gerekirken daha çok chedjou veya Sneijder takımını koruyor ve sahipleniyor.Ee nerde kaldı Selçuk'un kaptanlığı.Sabri bile daha iyi yapıyordu kaptanlık işini.

Geri
Üst Alt