takım değiştirmek

Cengizhan Kaya

Ulubatlı Souness
Genellikle Erkek arkadaşı için Takım değiştiren bayanlarda sıklıkla görülür.. Ama heleki 7-8 yaşlardan sonra takımını değiştiren Erkekler de nasıl bir duygudur aklım almıyor açıkcası.. 88-90 yılları arası bir Koyu beşiktaşlı bir komşumuzun bana her gün seni motorsikletle gezdirecem deyip elime beşiktaş bayrağı tutuşturup 2 sene boyunca başaramadığı durumdur:) Doğuştan sevdalılık böyle birşey sanırım.. Sizinde anılarınız varsa okumak isteriz;)

takimini g.saraya degiştirmek, dogru yolu bulmak demek

tam tersi ise şerefsizliktir

kız arkadaş > galatasaray aş.

güzel kızlar dm.

8 yaşına kadar baba gazıyla fenerliydim.. 8-9 arası kafam karışıktı..

sonra bu oldu ve...

https://www.youtube.com/watch?v=djh4fDLxkb0

"koy götüne fenerin" deyip, "babama rağmen" Galatasaray'lı oldum.. 9 yaşında babasına rağmen böyle bir dönekliği herkes yapamaz.. bu konuda kendimle gurur duyuyorum.. :asd22:

Voleybol bayanlarda fenerliyim hanim kizlarimiz cok guzel oynuyolar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 yaşına kadar baba gazıyla fenerliydim.. 8-9 arası kafam karışıktı..

sonra bu oldu ve...

https://www.youtube.com/watch?v=djh4fDLxkb0

"koy götüne fenerin" deyip, "babama rağmen" Galatasaray'lı oldum.. 9 yaşında babasına rağmen böyle bir dönekliği herkes yapamaz.. bu konuda kendimle gurur duyuyorum.. :asd22:
reis sende hep belli bi döneme kadar farklı farklı konularda istisnasız zıt fikirlerdeymişsin. nasıl bir şansın nasıl bir kaderin varmış :asd2:

yünlü filozof ümüt özatın tek doğru cümlesi bu konuyla alakalıdır

"Adamın(burada insan manasında kullanılmıştır, belki de erkek bilemedim) dini inancı değişir, siyasi görüşü değişir, hatta cinsel tercihi değişir ama tuttuğu takım değişmez"

Takım Değiştirmek = Din Değiştirmek

Müslüman doğdum Müslüman öleceğim, Galatasaray'lı doğdum Galatasaray'lı öleceğim..

Ben küçükken sülalemin %95 inin Beşiktaşlı olması sebebiyle Beşiktaşlıydım. Ancak 7-8 yaşlarında akıl başa erince kendi hür irademle Cimbomlu olmuştum.

reis sende hep belli bi döneme kadar farklı farklı konularda istisnasız zıt fikirlerdeymişsin. nasıl bir şansın nasıl bir kaderin varmış :asd2:

çocukluk tecrübeleri de belki o şekilde bir karakter geliştirmemi sağlamıştır.. :asd22:

huzur dogmalardan ve sabit fikirlerden kurtulup "kendin için" en doğruyu aramakta..

feneri bırakıp Galatasaray'a geçen adam, islam'ı bırakıp agnostisizm'e daha kolay geçebiliyor.. demekki bana söylenen her şeyi %100 doğru kabul etmiyorum..

baba etkisinden çıkamayıp fenerli kaldığımı düşünsene.. :) son hafta şampiyonluk kaçırmak mı dersin, timsah yürüyüşü ile bursaspor ile kafa bulayım derken timsaha gelmek mi dersin, uefa ve süper kupasız olmak mı dersin.. adamlarda kepazelik bitmiyor..

neyseki babama rağmen takım değiştirecek bir tarzım varmış.. :D

Galatadayrlilik bir hayat felsefesidir ve yaşam tarzıdır.
Kafamıza taş düşerse belki değişirim. Büyük taş olması gerekiyor

Dün gibi aklımdadır.Annem zamanında fenerbahçeyi tutardı.Babamda oğlum sen fenerli olamazsın cimbomlu olacaksın dedi.Bende tabi hiç tereddütsüz tamam demişim.O gün bugündür cimbomluyum gururluyum. :)

Annemde fenerin ezikligini görünce takım tutmayı bırakıp tarafsız bir konumda yer aldı. :) Evde cimbomluların egemenligi hakim.

Geri
Üst Alt