takım değiştirmek

Seni o zaman kadıköy şubesine alalım.
Yok edeceğiz azizcileri

Valahi bana öyle bir görev verseler tüm dünyayı gezerim bu sevgi başka birşey yahu bilmiyorum abartıyormuyuz ama mesela çarşamba günü yıl dönümümüz ama maç olduğu için dışarda değilde evde kutlayalım gibi plan yapıyoruz veya hafta sonu birşey yapacaksak fikstüre göre yol çiziyoruz vs :)

Benim hanım Beşiktaşlı sorsan kadrodan bir adam söyleyemez takip etmiyor çünkü. Arada bize özeniyor galatasaray li olacak gibi oluyor.cakiyorum arabacı tinerci lafını kızıp vazgeçiyor ? öyle kolay değil cimbom lu olmak hakedeceksin ;)

t★p★t★p★

Sayemizde dogru yolu buldular desene kardesim :)
Zaten akli olan insan Galatasarayi tutar, hersey ortada. Galatasaray sadece bir spor klubu degil, sunu cok iyi biliyorum her Galatasarayli kulturlu ve medenidir. Aksine fenerliler ve besiktaslilarda az.

Bizim hatunda fenerliydi şimdi Gs Store den çıkmıyor valahi benden daha heyecanlı :) bende tüm yeğen ve kuzenleri Gs li yaptım bu ülkeye çok adam kazandırdık Çalışmalara da devam ediyorum nerede bir çocuk görsem akıllarına giriyorum hep ama kendim nasıl oldum bilmiyorum dediğin gibi doğuştan olsa gerek..

Ben futbol ile tanıştığım da sırtımda Cantona forması vardı simdi doğma M.united taraftarımiyim

Envoyé de mon Sony Z3

Benim peder fenerli, anne besiktasli bense Galatasaray. Agir demokrat bir aileyiz.

benim peder ve annem Galatasaraylı kardeşlerimin ikiside fenerli.

Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt