Takıma Yedek 8 Numara Lazım

Umut Işık

Tek Yumruk
Bunu uzun süredir söylüyorum baskı yediğimiz tüm maçlarda Oliveira sahada yoktu İstanbulspor, Ankaragücü ve Alanyaspora karşı maçın özellikle son bölümlerine doğru baskı yedik maç 2-0'ken Oliveira kalitesinde olmasa da pas kalitesi iyi bir 8/10 numara olsa 3-4-5'e gider ama pas kalitesi düşünce baskı yiyoruz oyunu açamıyoruz. Midtsjö koşuyor çabalıyor ama bir Ndiaye gibi topu ileri taşıyamıyor hızı yok pas kalitesi yetersiz. Berkan gayet iyi 6 numarada iyi işler yapıyor Torreira ile ikisi olur. Ama Mertens ve Oliveira'nın 8/10 numara bir tane yedek lazım. İsmi geçenlerden Van Boomen olur ismi fark etmez baskı yerken 40-50 metre ters top atabilen her isim olur eğer ki rotasyona katarsak baskı dahi yemeyiz.

Yerli stoper
Yerli sol bek
Yabanci orta saha (hem Oliveira hem Mertens'i yedekleyecek biri)
Yabanci Forvet

4 transfer gerekli. Emin ve Yusuf kiralanmali. Pva, Sefer ve Tasdemir gonderilmeli.

Kesinlikle sergio.disinda o bölgede pas atacak oyunu açacak oyuncu yok ve çok zorlaniyoruz

Emre Taşdemir'i yollayıp Uğur Çiftçi'yi almak lazım Uğur defansif olarak yeterlidir rakibe bu kadar alan bırakmaz maçta rakip 10 defa soldan geldi Rashica olmasa yardım etmese muhtemelen daha farklı olurdu.

Transfer mi olur, iceriden mi hallederiz bilmem. Mevcut goruntude, bize ortasaha lazim cok net. Stoper bak idare ederiz, alsak iyi tabi, ama ortasaha ve sol-bek kor topal gidiyoruz bence. Forvet de lazim ama Sefer gitmeden almamamiz lazim ustunede Baris'da ortayi yedekliyor bir sekilde.

Transfer mi olur, iceriden mi hallederiz bilmem. Mevcut goruntude, bize ortasaha lazim cok net. Stoper bak idare ederiz, alsak iyi tabi, ama ortasaha ve sol-bek kor topal gidiyoruz bence. Forvet de lazim ama Sefer gitmeden almamaiz lazim ustunde Baris'da ortayi yedekliyor bir sekilde.
Şu an takıma bakınca Orta saha = Sol Bek > Forvet > Stoper

Midtsjö ve Rashica muhtemelen Covid'e yakalandıktan sonra fiziksel olarak ikisi de geriye gitmiş.

O kadar büyük bir isme gerek yok Van Boomen ismi bile yeterli rotasyonda Oliveira ve Mertens yedeklesin Luis Alberto gelse yedek olarak gelmez.
Okan Hoca istemiştir diye tahmin ediyorum. Allah korusun Oliveira sakatlansa mahvoluruz gibi görünüyor. Onun yaptığı işleri yapabilecek kimse yok kadroda.

Bence kesinlikle mertens kalitesine yakın bir kanat oyuncusu da şart. Kanatlarda oyun zekası düşük

8 numara gerekli elbet ama en az bunun kadar elzem olan 4 mevkii daha var..
1 sol bek 1 stoper 1 kanat 1 forvet

Hepsine aynı anda takviye geleceğini sanmıyorum..

Geri
Üst Alt