Takıma Yedek 8 Numara Lazım

Bu takıma 8-10 oynayabilen bi oyuncunun lazım olduğu kabak gibi belliydi. Bu transferi yapıp riski minimuma indirmeliydik ki mertensin sakatlığıyla almadığımıza pişman olduk.

Mitso,yusuf,yunus,mata ne kadar rotasyonda adamımız var diyorduk bunlarla beraber mertenste gitti adam kalmadı yedekte.

Zaharyan'ı alsaydık Konya'yı yenmiştik bence

Midtsjö her ne kadar gol atsa da ilk 11'de başlayacak futbolcu değil. Biz parayı Zaniolo'ya değil Zakharyan'a gömecektik o olmuyorsa başka bir orta saha alternatifi alacaktık ligin kalanında dua edelim de Oliveira'ya bir şey olmasın.

Midtsjö her ne kadar gol atsa da ilk 11'de başlayacak futbolcu değil. Biz parayı Zaniolo'ya değil Zakharyan'a gömecektik o olmuyorsa başka bir orta saha alternatifi alacaktık ligin kalanında dua edelim de Oliveira'ya bir şey olmasın.
Arsen Zakharyan transferine karşıyım reiste ama dediğin gibi başka 1 oyuncu da alınabilirdi..

prime selçuk lazım dedik, gidip selçuğun son dönemini getirdiler. ortasaha en güçlü olmamız gereken yerimiz ama malesef zayıf noktamız şuan

Bize iki tane atlet 8 numara lazım. Mal gibi gedson fernandes'i almadık geçen sene.

Transfer dönemi bas bas bağırdık burada

Bu takımın önceliği ORTASAHA yahu

8 numara lazım

8 numaraaaaaa

Sergio ile filan gitmez bu iş

İsim önemli değil başkası da olur Oliveira'ya benzer bir stilde başkası da olurdu.
Lyon'un da istediği Adem Zorgane var.O zamanlar ben bunu istiyom diye gülen renktaşlar vardı.Faydalı 1 oyuncu eğer o profil 1 yedek oyuncu istenmiyosa Gedson Fernandes profiline benzer Leandro Barreiro da var.Aslında ben sezon başında Adam Gnezda Cerin'i istiyodum çok ucuz 1 bonservisle ve maaşla Panathinaikos'a gitti ve takımı nerdeyse tek başına şampiyon yapıyodu.Şimdi Lig'de Play Off oynuyolar o maçlarda da etkili oynuyo..

Zaniolo yerine iki tane kaya gibi onlibero ve 8 numara alınabilirdi

Önünde sonunda zıt görüşlere rağmen mertens ve sergionun bu takımın kilit iki ismi olduğu anlaşıldı. Ben mertensten memnun değildim ama tokat gibi performansı var BJK maçından beri. Sergiodan da memnun olmayanlarin miconun aldığı her dakidan sonra pişman olduğunu düşünüyorum
Sergio da sallanıyor 😫

Zaniolo yerine adam gibi ortasaha alınsa lig çoktan bitmişti.Ortasahada cok pasif kalıyoruz her top rakipte kalıyor.

Geri
Üst Alt