Takımda Kalması Gereken Yabancılar

Sarper milleti trolluyor yine farkinda degilsiniz.

Ayrica kim kalmali gitmeli konulari icin henuz cok erken.

Melo'yu son gün apar topar yolladı yerine Jem ve Bilal'i aldı orta sahaya ne şampiyonluğundan bahsediyorsun daha oh ne basit yahu sana göre her şey.

E tamam ben farklı bir şey mi dedim,Melo demedi o zaten Sneijder-Yasin-Muslera dedi.

Melo'yu da gönderen Hamza değil.Gönderecek olsa niye uzatsın kontratını 3 sene?

@Alper Altun ne trollü?Troll falan yok.

Trollük yakismiyor sana.

Sneijder-Muslera-Yasin şampiyon yaptı diyip hocanın ve diğerlerinin katkısını gözardı edip bütün payeyi bu üçüne yüklemek trollük olmuyor buna karşı çıkmak oluyor?İyiymiş.Prandelli varken de şampiyon olurduk yani o zaman sana göre.

Muslera hariç herkes gidebilir.... Hepsinin yeri dolar.

Muslera, Fernando, Linnes, Mariano, Donk, Fernando, Rodrigues.

Badou tabi kiralarsak bir sene daha.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Güzel bir başlık olmuş. Ben de tam bunu düşünüyordum bu takımda adam akıllı oynayan hangi yabancılar var diye.

Muslera en iyi yabancımız şuan. Kaleciler 38 yaşına kadar rahat oynar. Yani en az 6 yıl daha kaleci sorunumuz yok.

Karakter olarak iyi oyuncular Linnes, Nagatomo, Rodrigues ve Donk var. Rodrigues dışında yaşları ve yeterlilikleri tartışılır Ancak yıllık maaşları uygun olduğu için kalmalarında sakınca yok.

Ndiaye ve Onyekuru aynı şartlarda 1 yıl daha kiralanabiliyorsa kiralansın. Yoksa o bonservislere almamız imkansız ve gereksiz.

Kesinlikle gitmesi gereken yabancılar Belhanda, Feghouli, Mariano ve Belhanda.

Tek kararsız kaldığım nokta Fernando. Bir maç iyi, bir maç kötü. Bazen kahraman bazen berbat. Kalsa da olur, gitse de olur.

Sonuç olarak Muslera, Linnes, Nagatomo, Rodrigues ve Donk. Toplam 5 yabancı kalsın.

Selçuk İnan ve Ahmet Çalık gitmesi gereken Türk oyuncular. Sinan Gümüş konusunda da kararsızım.

Yırtıcı bir yabancı forvet almalıyız. Tecrübeli bir defans oyuncusu da lazım. En az bu 2 yabancı oyuncu almamız elzem, olmazsa olmaz.
Fernando gecen sezon bile ligde 25 maca cikabildi, 10 sari kart gördü. Maalesef bende kalmasini isterdim ama gün gectikce formu düsecek. Kaliteli takimlardan gelen yasli yabancilar geldikleri sene oynuyor, sonra civitiyor maalesef. En kötü yabancilarimiz Mariano, Feghouli ve Maicon bence. Belhanda cok konusuldugu icin söylemeye gerek duymuyorum. 18lik Ozan kadar oynayamiyor Maicon. Amatörce hatalar yapiyor. Mariano'nun ise top sürecek hali yok.

Ben sayacak olsam , belhandalarin fegboulilerin kalacagina eminim ama

Ndiaye
Onyekuru
Rodrigues
Nagatomo
Muslera

Derdim

Fernando
Linnes
Donk

Ise sart degil ama kalsa da olurlardan

Maicon
Mariano
Belhanda
Feghouli

Hemen sut

Bizim 12 yabancimiz mi var bu arada ? Eksik saymadim degil mi

Aslinda burada aci olan gercek baska . Sozum ona hepimiz dedik ki , "evet cok para verildi ama takimin saglam bir revizyona ihtiyaci vardi ve yapildi, kontratlar uzun ve yuklu olabilir ama...." diye konustuk durduk

Ben kendi payima oyunculari elestirmedim ama verilen paralara hep soylendim durdum

Gelinen noktada su saydigimiz adamlara bakilirsa , alinan 7 maliyetli oyuncudan biraz mariano biraz fernando vasatin uzerinde kalip "kalsin bari" denecek ayarda yer bulmus zihinlerde

Gomis gitmis , ndiaye satilip kiralanmis

Geri kalan 3 tanesi ise tamamen les

Yorumlari okudum ama nasil gidecek bu adamlar ? Feghouli 33 yasina kadar burda onu unutun. Belhanda gitmez sanmıyorum arabistana. Fernando bence kalabilir ama böyle sakatlik yasayacak ise gidebilir. Mariano gidebilir kalabilir onemli degil. Maicon bence gidecek en garanti adam.

Aslinda burada aci olan gercek baska . Sozum ona hepimiz dedik ki , "evet cok para verildi ama takimin saglam bir revizyona ihtiyaci vardi ve yapildi, kontratlar uzun ve yuklu olabilir ama...." diye konustuk durduk

Ben kendi payima oyunculari elestirmedim ama verilen paralara hep soylendim durdum

Gelinen noktada su saydigimiz adamlara bakilirsa , alinan 7 maliyetli oyuncudan biraz mariano biraz fernando vasatin uzerinde kalip "kalsin bari" denecek ayarda yer bulmus zihinlerde

Gomis gitmis , ndiaye satilip kiralanmis

Geri kalan 3 tanesi ise tamamen les

Dursun ve Tudor’un kuracağı takımdan ne olur zaten.

Yaşı yüksek oyuncu alacaksan World Class olacak. Başka türlü 1 sene sonra tanınmayacak hale geliyor performansı.

Fernando ve Mariano geldiklerinde neydi sakatlık sonrası ne oldu.

20-25 yaş arası kiralık opsiyonlu
25 yaş üstü underrated isimler (max 28)

İlgi alanımızda olmalı.

Ondan onceki kadro o kadar dusuk seviye ve goz yoran bir kadroydu ki

City patentli fernando
Sevillali mariano
Valencia dan feghouli
Portolu maicon
Gol makinesi gomis
Cigersiz ndiaye
Sihirbaz belhanda

Gibi geliyordu bitik semihlerin olcanlarin sabri ve selcuklarin ardindan

Ama devamliliklari , ekonomik riski ve bazi uyumsuzluklari hesap edilmedigi cok erken ortaya cikti

Eger her sene sampiyon olabilirsek ekonomik problem yasamayiz , ama takimi da yenileyemeyiz , super lige yeten ama CL de patlayan bir takim olur cikariz

Sneijder-Muslera-Yasin şampiyon yaptı diyip hocanın ve diğerlerinin katkısını gözardı edip bütün payeyi bu üçüne yüklemek trollük olmuyor buna karşı çıkmak oluyor?İyiymiş.Prandelli varken de şampiyon olurduk yani o zaman sana göre.
....@ahmetcakar1 adlı kişinin Tweetine göz at:

yine bir kac sene önce oldugu gibi muslera haric herkes gönderilebilir noktasina geliyoruz neredeyse. kisir döngü..
Normal yani hep böyle salak salak hamleler yapılırsa.

Ha bu arada Kral Linnesi unutmuşum o da kalmalı.

sent via GSC

Normal yani hep böyle salak salak hamleler yapılırsa.

Ha bu arada Kral Linnesi unutmuşum o da kalmalı.

sent via GSC
sözlesmesi bitecek olan elemanlara bakip yaslari maks 28 olan isimleri yoklamamiz lazim. piyasa degeri sürekli düsen elemanlara iyi bonservis bedeli ödüyoruz maalesef. 3e 5e bakmadan satilmali araplar ve brezilyalilar.

Geri
Üst Alt