- 16 Haziran 2010
- 204.119
- 156.212
- 6.838
Sarper milleti trolluyor yine farkinda degilsiniz.
Ayrica kim kalmali gitmeli konulari icin henuz cok erken.
Ayrica kim kalmali gitmeli konulari icin henuz cok erken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo'yu son gün apar topar yolladı yerine Jem ve Bilal'i aldı orta sahaya ne şampiyonluğundan bahsediyorsun daha oh ne basit yahu sana göre her şey.
Ülkeyi bilmem de Galatasaray geneli için öyle.
Trollük yakismiyor sana.
E tamam ben farklı bir şey mi dedim,Melo demedi o zaten Sneijder-Yasin-Muslera dedi.
Melo'yu da gönderen Hamza değil.Gönderecek olsa niye uzatsın kontratını 3 sene?
@Alper Altun ne trollü?Troll falan yok.
Yazmamış olabilir ama sen gayet iyi biliyorsun etkisini.
Nago yu unutmusum, nasil boyle bir hata yapabilirimMuslera, Fernando, Linnes, Mariano, Donk, Fernando, Rodrigues.
Badou tabi kiralarsak bir sene daha.
Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

yine bir kac sene önce oldugu gibi muslera haric herkes gönderilebilir noktasina geliyoruz neredeyse. kisir döngü..Acikcasi Muslera haric kim gider kim kalir pek umrumda degil bu aralar.
Muslera, Fernando, Linnes, Mariano, Donk, Fernando, Rodrigues.
Badou tabi kiralarsak bir sene daha.
Nago yu unutmusum, nasil boyle bir hata yapabilirim
Fernando gecen sezon bile ligde 25 maca cikabildi, 10 sari kart gördü. Maalesef bende kalmasini isterdim ama gün gectikce formu düsecek. Kaliteli takimlardan gelen yasli yabancilar geldikleri sene oynuyor, sonra civitiyor maalesef. En kötü yabancilarimiz Mariano, Feghouli ve Maicon bence. Belhanda cok konusuldugu icin söylemeye gerek duymuyorum. 18lik Ozan kadar oynayamiyor Maicon. Amatörce hatalar yapiyor. Mariano'nun ise top sürecek hali yok.Güzel bir başlık olmuş. Ben de tam bunu düşünüyordum bu takımda adam akıllı oynayan hangi yabancılar var diye.
Muslera en iyi yabancımız şuan. Kaleciler 38 yaşına kadar rahat oynar. Yani en az 6 yıl daha kaleci sorunumuz yok.
Karakter olarak iyi oyuncular Linnes, Nagatomo, Rodrigues ve Donk var. Rodrigues dışında yaşları ve yeterlilikleri tartışılır Ancak yıllık maaşları uygun olduğu için kalmalarında sakınca yok.
Ndiaye ve Onyekuru aynı şartlarda 1 yıl daha kiralanabiliyorsa kiralansın. Yoksa o bonservislere almamız imkansız ve gereksiz.
Kesinlikle gitmesi gereken yabancılar Belhanda, Feghouli, Mariano ve Belhanda.
Tek kararsız kaldığım nokta Fernando. Bir maç iyi, bir maç kötü. Bazen kahraman bazen berbat. Kalsa da olur, gitse de olur.
Sonuç olarak Muslera, Linnes, Nagatomo, Rodrigues ve Donk. Toplam 5 yabancı kalsın.
Selçuk İnan ve Ahmet Çalık gitmesi gereken Türk oyuncular. Sinan Gümüş konusunda da kararsızım.
Yırtıcı bir yabancı forvet almalıyız. Tecrübeli bir defans oyuncusu da lazım. En az bu 2 yabancı oyuncu almamız elzem, olmazsa olmaz.
Aslinda burada aci olan gercek baska . Sozum ona hepimiz dedik ki , "evet cok para verildi ama takimin saglam bir revizyona ihtiyaci vardi ve yapildi, kontratlar uzun ve yuklu olabilir ama...." diye konustuk durduk
Ben kendi payima oyunculari elestirmedim ama verilen paralara hep soylendim durdum
Gelinen noktada su saydigimiz adamlara bakilirsa , alinan 7 maliyetli oyuncudan biraz mariano biraz fernando vasatin uzerinde kalip "kalsin bari" denecek ayarda yer bulmus zihinlerde
Gomis gitmis , ndiaye satilip kiralanmis
Geri kalan 3 tanesi ise tamamen les
....@ahmetcakar1 adlı kişinin Tweetine göz at:Sneijder-Muslera-Yasin şampiyon yaptı diyip hocanın ve diğerlerinin katkısını gözardı edip bütün payeyi bu üçüne yüklemek trollük olmuyor buna karşı çıkmak oluyor?İyiymiş.Prandelli varken de şampiyon olurduk yani o zaman sana göre.
Normal yani hep böyle salak salak hamleler yapılırsa.yine bir kac sene önce oldugu gibi muslera haric herkes gönderilebilir noktasina geliyoruz neredeyse. kisir döngü..
sözlesmesi bitecek olan elemanlara bakip yaslari maks 28 olan isimleri yoklamamiz lazim. piyasa degeri sürekli düsen elemanlara iyi bonservis bedeli ödüyoruz maalesef. 3e 5e bakmadan satilmali araplar ve brezilyalilar.Normal yani hep böyle salak salak hamleler yapılırsa.
Ha bu arada Kral Linnesi unutmuşum o da kalmalı.
sent via GSC