Takımdaki Futbolcuların Melo'yu Sevmemesi

Emre Karaca

10 Numara!
Bugün birkaç gazete haber yapmış sanırım, ben böyle bir şeyin gerçekten olduguna inanıyorum. Volkan ayısının yaptıklarına falan sessiz kaldıklarından belli. Melo bu takımın ruhudur, bu ruhsuz ve karaktersiz futbolcular Melo'yu bu yüzden çekemiyor. En kısa zamanda Selçuk-Burak yani birbirlerine paşa şeklinde hitap eden kankalar bu takımdan kovulmalıdır. Diğer yerlilerin de Melo'ya karşı cephe almasını sağlıyorlardır %100

bende yeni okudum bu haberi dehşete kapıldım sizde melonun yarısı kadar mücadele edin yeter!!! takıma hiç bir katkın olmayacak sonra meloyu eleştireceksin yemezler arkadaş !!!

Melo'yu cekemiyorlar once Aziz yildirim aciklama yapti Melo hakkinda medya da melonun acigi bulmaya calisiyor Melo gibi oyuncu bulunmaz daha, zaten sahada oynadigi oyun ortada iyiki var Melo

Takimdaki kaptanin kaptanligi bilmemesinden kaynaklaniyor (Selcuk)

Son düzenleme:
Boşa kuruntu yapıyorsunuz bence sadece.

Ben de bu haberlere prim vermeme taraftarıyım. Volkan, Melo'nun üstüne atladiginda çıkan tartışmalar hakkında, bırakalım bunları futbol konuşalım tarzi açıklamalar yapmıştı ama o Melo'yu sevmediginden ziyade, kimseyle aram bozulmasın, herkesle iyi gecineyim düşüncesinden ileri geliyor bence.

-Tapatalk-

Melo gibi Hagi'den sonra gelmiş en yararlı 2.yabancı futbolcumuzu selçuk-burak gibi gereksizler yüzünden kaybedince görürsünüz. Bu adam medya tarafından zaten sevilmiyor, takım arkadasları da böyle yapınca sene sonu elbet gidecek. Sonra kafamızı duvarlara çok vururuz. Selçuk-Burak kankaları besleriz anca

Helal olsun Meloya..
Tek başına, fenerasyonla, tüpçüyle, yanlı medyayla, ezik fenerlilerle,kargalarla, panda Sinanla mücadele ediyor...takım içerisinde de malesef kimse ona yardım etmiyor. Ama Melo zaten bütün eziklerle tek başına baş edebiliyor.

Yok artık böyle birşey olamaz.Melo'yu sevmiyorlarda kimi seviyorlar Burak'ı mı? Bence en nefret edilen şahıs Burak Yılmaz.

Son cümle zaten basbaya kimin servis yaptgini belli ediyor, elimizi cekelim de bu ikili Galatasaray in padisahlari olsun lar

Şu mübarek günde küfür etmeyeyimsakin olayim diyorum ama olmuyor her gün her gün bir olay ya bizim kenetlenmemiz lazım boykot yapmamiz lazım çok ciddiyim gerekirse resmi siteden boykot yazıları yazmamiz lazım fanatik alinmamali Hürriyet alinmamali fanatik alınmamalı gibi vs şu tv kanallari izlenilmemeli gbi çok ciddiyim artık bunlar olmalı bir takimin camianin üzerine bu kadar gidilmez Galatasaray bizim canimiz bu serefsizler yüzünden canımız yanıyor.

Geri
Üst Alt