Takımdaki Futbolcuların Melo'yu Sevmemesi

bu takımın futbolu da arkadaşlık ortamı da burak geldikten sonra bozulmaya başladı. adam takımın tüm dengelerini bozdu yavaş yavaş

Melo'yu sevmeyen defolsun gitsin.

bu doğru yolda yalnız kalsan da yürümeye devam et melo biz yanındayız. o forma için herzaman herşeyini sahada veren adamı yalnız bırakmayız.

Ben atlamışım orayı ya, ne demiş bu menajer?
Hemen söylüyeyim , Tam olarak metni hatırlamıyroum şunun gibi birşey söyledi.
Anderlecht maçından sonra ; Şu durumda bile bazı oyuncular (Melo) çıkıp hala üçlü çektirebiliyor.

tarzı birşey konuştu .

Takımımızı bitirmek için her türlü haber yapıyorlar işte.

Ben de bu haberlere prim vermeme taraftarıyım. Volkan, Melo'nun üstüne atladiginda çıkan tartışmalar hakkında, bırakalım bunları futbol konuşalım tarzi açıklamalar yapmıştı ama o Melo'yu sevmediginden ziyade, kimseyle aram bozulmasın, herkesle iyi gecineyim düşüncesinden ileri geliyor bence.

-Tapatalk-
İyi güzel de bizim de tepki koyduğumuz şey bu değil miydi? Sevmek zorunda değil ama senin takım arkadaşına uçan ayı saldırıyor, senden tık yok bu durumla ilgili. Kaptanlık bu kadar kolay mı? Kaptan sahip çıkmayacak da kim sahip çıkacak Melo'ya?

İyi güzel de bizim de tepki koyduğumuz şey bu değil miydi? Sevmek zorunda değil ama senin takım arkadaşına uçan ayı saldırıyor, senden tık yok bu durumla ilgili. Kaptanlık bu kadar kolay mı? Kaptan sahip çıkmayacak da kim sahip çıkacak Melo'ya?

Yok o zaten saçmalık, herseyden önce kaptan olarak bu rezaleti örtbas etme çabası, arkadaşını korumamasi falan büyük ayıp. Ama olayın kaynağı sevmemek değildir, diye umuyorum en azından.

Yani Muslera'nin onları nasıl savunduğunu gördükten sonra Selcuk'un tavırları daha rahatsız edici tabii.

-Tapatalk-

Ben Galatasaray'da oynayan bir türk oyuncu olsam hele ki her maçta yedek veya kadro dışı kalsam, her maç kötü ve ruhsuz oynayıpta ilk 11'e alınıyorlar diye ilk önce burak ile selçuk beye tavır alırdım.

melo sıradan bir yabancı degildir

hagiden sonra bu camianın efsane yabancısıdır

sıradan vasat yerli topculara yem etmeyiz

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, hal hareketlerini beğenmiyorsundur, yaşam tarzların uyuşmuyordur anlarım.

Ama takım kaptanıysan sahip çıkacaksın takım arkadaşına, kaptan olmana da gerek yok, saha içinde, antremanda profesyonel davranacaksın, saha dışında ne yaparsan yap.

Bülent Korkmaz' dan sonra da Galatasaray' a kaptan maptan gelmedi, o da ayrı.

Selçuk diyordu,,
...lan melo.okadar savaşıyor. .mücadele ediyir..takimu sahipleniyor. ...niye yapiyor bunu ya...bizleri kötü gösteriyor...vurdum duymaz oksa keşke. ."

* LG G2 Tapatalk *

Seveni kadar sevmeyenide vardır tabiki. Her insanın olduğu gibi.

GT-I9300 Tapatalk

Takımına da topçusuna da başlayacam artık.Yetti yahu her gün yeni bir kaosa uyanmak zorunda mıyız biz.Üst üste 3 4 sene sorunsuz geçiremeyecek miyiz? Bıkkınlık geldi böyle basından da, futboldan da, topçusundan da.Artık TSL maçı izlemek işkence haline geldi.Kendi ellerimizle sporun için etmeyi başardık.

Burak ve Selçuk efendiler!! Melo'nun yanında siz kimsiniz Gösterdiğiniz rezil performansınız yetmiyormuş gibi utanmadan arlanmadan bir de Melo'nun üzerine mi oynuyorsunuz? Bunlar Galatasaray'ın topçusu falan olamaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımdaki oyuncuların Meloyu sevip sevmeme ve elestirme gibi bir hakları yok bana göre
Öte yandan Meli'nun kötü oynasa bile seyirciye oynayıp arkasına almasını doğru bulmuyorum
Burada Melo rezil oynadığında bile helal olsun diyenler gördüm ne yazık ki

Böyle bişey yoktur.

Eski antrenorumuz hakkinda cikan bir haber konusunu kulubu aristirmak istiyolar diye kapiyorsun da, simdi takimda olan antrenor ve futbolcular icin cikan uydurma haber konularini niye acik tutuyorsun?

Geri
Üst Alt