Takip Ettiğiniz YouTube Kanalları

hangi kanal bu hocam
Kanal bu üstadım, bu tarz içerikleri çok seviyorum

Kanal bu üstadım, bu tarz içerikleri çok seviyorum
teşekkür ederim

Instagram sayfası, amerikalı biri. amerikadaki ülkelerin birçoğunu ziyaret etti. şimdi avrupada.

genel olarak yorumu, avrupanın çok donuk ve monoton olduğu, amerika kıtasının daha eğlenceli olduğu yönünde. şuana kadarki favorisi Arjantin. şimdi İtalya'da.

yaşamak için İtalya önerisi aldım, tavsiye etmedi bana

Beyler bu başlık altında, takip ettiğimiz Youtube kanallarını paylaşalım bence. Böylelikle hepimiz, bilmediğimiz kaliteli kanalları keşfetmiş oluruz.

Ben başlıyorum ;

Ünsal Ünlü : Ünsal Ünlü

Gündeme dair videolar paylaşır. Siyaset ağırlıklı bir içeriğe sahiptir.

İstanbul Times Tv : İstanbul Times TV Özel

Sokak röportajları ve seçim anketleri tarzında videolar yayınlar. Sunucu Çağla Pekgüleç'e ayrı parantez açmak istiyorum tabi. Hastasıyım. :D

Emre Durmuş : Emre Durmuş

Dünyayı turlar, biz de oturup seyrederiz.

Sesegel : SeseGel

Fifa - Pes videoları yayınlar genelde.
İşin tuhafı, konuyu ben açmışım ve şu bahsettiğim kanalların birini bile takip etmiyorum. İlgimi çekmiyorlar.

mantra fena içerik üretmiyor, erman yaşar, htalks, yiğit tezcan falan var

Abi konsol oyun diye bi kanal var esnaf kel sakallı adam dükkanda oyun alıp satıyor konsol alıp satıyor

Sabahtan aksama o adamı izliyorum acayip bi bağımlılık yaptı kurtulamıyorum

Abi konsol oyun diye bi kanal var esnaf kel sakallı adam dükkanda oyun alıp satıyor konsol alıp satıyor

Sabahtan aksama o adamı izliyorum acayip bi bağımlılık yaptı kurtulamıyorum
hasta mısın yav..

aç öyle bir dükkan - yayında kol tamiri yapayım ben yolumuzu bulalım.

madem izliyorsun söyle bakalım ps5 oyunları dijital haricinde al sat durumları ne durumda?

Eski Açık
Spor Gecesi Dijital
GS
GS divan sayfası
bir kaç 3D modelleme yapan kanal

o kadar.

hasta mısın yav..

aç öyle bir dükkan - yayında kol tamiri yapayım ben yolumuzu bulalım.

madem izliyorsun söyle bakalım ps5 oyunları dijital haricinde al sat durumları ne durumda?
Üstad garip bir şekilde ps3 oyunları hala bayağı satıyor izledigim yayinlarda gördügün kadariyla

Ülkenin ekonomik durumuyka alakalı tabii

Ps5 oyunu neredeyse hiç satmıyor (herkes dijitale yöneldigi icin)

Ps4’te de hala satılıyor oyunlar

Adam oyunları 100-150 tl’den falan alıyor kullanıcılardan

700-800 tl’den satıyor

Ama kutulu oyun sektörü 4-5 seneye biter

Adamın diğer kazanç kalemi gamepad’lerden tabii, baya bi kazanıyor

600’e alıp 2000-2300’e satiyor tamir edip

Ama kutulu oyun sektörü 4-5 seneye biter
ps4 te dijital kafasında bende böyle diyordum ama muhtemelen bitmiştir bile - ps5 i ben bilerek discli versiyonunu almıştım ikinci el satacağım zaman muhtemelen iş yapar diye - adam gider ucuza oyun alır fln diye.

mesela Hades denen oyun steamda 3 dolar bugün(ikincisi var cünkü - ilki eski kaldı ama iyi oyundur) - ps storeda hala 350 mi ne misal. dijitalde her şekilde kazık yiyorsun büyük indirim yakalamadığın sürece.

o nedenle 8-10 yıllık kutulu oyunlar muhtemelen hep piyasa yapacak - ama bunu yapan dükkanlar çok azalacak.

kişisel tanımıyorum ama güzel belgeseller yapıyor

erinç bilican ve eşinin gezi kanalı

Esrarengiz olaylar, cinayetler, kaybolma hikayeleri dinlemek isteyenler için güzel bir kanal.

MrBallen

Elemanın hikaye anlatımı çok iyi, çok akıcı, İngilizcesi çok rahat anlaşılır. 3-4 aydır eski videolarından başladım her gün 2-3 tane izlemeden bırakamıyorum.

Şu videoda sanki orman evinde ben varmışım da o sesleri ben duyuyormuşum gibi hissettirdi. Çok başarılı anlatımı.

Geri
Üst Alt